Inter je na dobrom putu, ovaj video to i dokazuje!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 31.10.2019.
15:48
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" izgledaju jako dobro ove sezone.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Čini se da Antonio Konte polako slaže kockice u Interu.

"Neroazuri" su na drugom mestu na tabeli Serije A iza Juventusa, sa samo bodom manje, dok su u Ligi šampiona na drugom mestu grupe F iza Barselone, sa četiri osvojena boda i odluka o prolasku u narednu fazu mogla bi da bude donešena već u narednom kolu, kada ponovo budu odmerili snage sa "Milionerima", koje su minule sedmice pobedili kod kuće.

Doveli su letos veliki broj novih igrača, ispunili su Konteu nekoliko želja, a najveće pojačanje svakako je bio snažni napadač Romelu Lukaku.

On je plaćen 65 miliona evra Mančester junajtedu, polako se navikava na život u Italiji i pruža sve bolje partije.

Na 10 nastupa u Seriji A upisao je sedam pogodaka, dok u Ligi šampiona na dva upisana nastupa nije imao sreće da se upiše u listu strelaca.

Inter igra jako dobro, potrebno je naravno da se još neke stvari dovedu u red, ali se čini da stvari idu pravim tokom, o čemu svedoči i sledeći snimak.

Naime, Belgijanac je pozvao nekolicinu saigrača iz Intera na večeru, kako bi im se zahvalio na svemu što su za njega učinili od kada je u Milanu, što su mu pomogli da se brzo navikne na život u novoj sredini.

Antonio Kandreva je kamerom ovekovečio taj detalj sa večera, Lukaku se na italijanskom najpre zahvalio saigračima što su došli, samo da bi ga jedan od njih prekinuo sa: "Pa ti plaćaš, naravno da smo došli".

Čini se da je atmosfera unutar ekipe jako dobra, što je jedna od osnova za stvaranje dobrih rezultata.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Friday, 01.11.2019
01:20

..Lukaku je dokaz koliko loša atmosfera u klubu loše utiče na igrače, od vrhunskih igrača Mančester je napravio igrače koji pate i žele da pobjegnu iz kluba u koji su do skoro svi željeli..Lukaku, Matić, Sančez, jedno vrijeme De Hea, onaj Depaj, pa onaj srednjak iz Šahtjora, Pogba..