Inter iz ponora do pobede, Sasuolo i Roma ne posustaju, Miha slavio u Đenovi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.11.2020.
17:01
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo popodne u Seriji A, pogotovo na ''Meaci''!

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Posle preokreta u drugom poluvremenu, Inter je uspeo da nadoknadi dva gola zaostatka i na kraju ubedljivo savlada Torino sa 4:2!

Iznenađenje je najavio Simone Zaza, koji je u poslednjim trenucima prvog poluvremena, na asistenciju Meitea, doveo ekipu Torina u vođstvo od 1:0, ali u nastavku su domaći upali u još veći problem.

Igrao se 61. minut meča, Ešli Jang je u svom kaznenom prostoru neoprezno reagovao, visoko je podigao nogu i udario u grudi Singa, a posle intervencije iz VAR sobe, dosuđen je jedanaesterac. Snažno i precizno, pod prečku, izveo ga je Ansaldi i Torino je poveo sa 2:0!

Tek tada se Inter probudio, a ekipa Torina, umesto da dobije na samopouzdanju, postala je odjednom prilično nesigurna, što su domaći umeli vrlo brzo da iskoriste.

Već u 64. minutu domaći su smanjili na 2:1, pošto je prethodno Lukaku pogodio prečku, a odbijenu loptu je u mrežu poslao Aleksis Sančes.

Dva minuta kasnije, Vidal je oduzeo loptu, u nastavku akcije Lukaku šutira sa dvadesetak metara, lopta je okrznila stativu i otišla u gol-aut.

Ali, samo minut kasnije, Lukaku je uspeo da izjednači, posle nove greške ekipe Torina. Na kraju centaršut sa desne strne u peterec, gde je Lukaku bio na pravom mestu i nije mu bilo teško da loptu sprovede u mrežu - 2:2.

Ranokija je u 70. minutu imao sjajnu šansu za potpuni preokret posle centaršuta sa leve strane glavom je šutirao sa nekih šest metara, ali je loše zahvatio tu loptu koja je završila pored stative.

Torino ipak nije izdržao, a na potpuni preokret čekali smo do 84. minuta, kada je Hakimi iznudio jedanaesterac za Inter, a koji je skrivio Nkulu. Posle pregledanog snimka, arbitar je pokazao na belu tačku, a Romelu Lukaku je bio siguran egzekutor, za 3:2 u korist ''Neroazura''.


Za to vreme, Roma je mnogo lakše došla do pobede nad Parmom, iako ponovo oslabljena, bez Edina Džeka. Rimljani su slavili sa 3:0, a sva tri gola postignuta su u prvom poluvremenu. Borha Majoral je u 28. minutu ''načeo'' goste, a dotukao ih je Mhitarijan, sa dva gola - u 32. i 40. minutu meča.

Sasuolo je, kao i Roma, ostvario petu pobedu od početka sezone i makar privremeno zaseo na vrh tabele, sa bodom više od Milana (meč manje) i Rome.

Sa Filipom Đuričićem u startnoj postavi, Sasuolo je kao gost savladao Veronu sa 2:0. U ekipi domaćih, Ivan Ilić je bio starter, a Darko Lazović se pporavlja od koronavirusa. Boga u 42. i Berardi u 76. su svojim golovima rešili meč u korist gostiju koji su od početka sezone neporaženi.

Uspešna u gostima bila je i Bolonja, koja je posle preokreta savladala Sampdoriju sa 2:1.

Torsbi je u sedmom minutu doveo Sampdoriju u vođstvo, a izjednačenje Mihajlovićevom timu doneo je Ređini autogolom u finišu prvog poluvremena. Na preokret se nije dugo čekalo, do 52. minuta, kada je Orsolini pogodio za konačnih 2:1 u korist Bolonje, kojoj je ovo treća pobeda u prvih osam kola.

Italija, Serija A - 8. kolo

Nedelja:

Roma - Parma 3:0
Inter - Torino 4:2
Sampdorija - Bolonja 1:2
Verona - Sasuolo 0:2

Ranije danas: Fiorentina - Benevento 0:1

18:00h Udineze - Đenova
20:45h Napoli - Milan
-
baner
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Monday, 23.11.2020
00:15

Koji potencijal ima inter, a tako opusteno ulaze u mec i olako primaju golove da nije normalno.

avatar
Oldboy
Sunday, 22.11.2020
18:13

Šta je bre ovoj ludackoj ekipi