Inter ispustio pobedu u Veroni, sjajni Lazović!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 09.07.2020.
23:43
Izvor: Sportske.net

"Neroazuri" i drugi meč zaredom bez trijumfa.

EPA-EFE/SIMONE VENEZIA
EPA-EFE/SIMONE VENEZIA

Povezane vesti

Fudbaleri milanskog Intera ispustili su pobedu na gostovanju u Veroni, na kraju je susret na "Bentegodiju" okončan rezultatom 2:2 (1:0).

Domaćin je poveo već u drugom minutu nakon fantastičnog prodora po levoj strani Darka Lazovića. Reprezentativac Srbije je uspeo da dođe na samo par metara od protivničkog gola, a onda je iz nezgodne pozicije snažnim udarcem matirao Handanovića za 1:0.

Mogao je Kandreva da poravna ubrzo rezultat, ali je bio neprecizan, da bi u u 19. minutu Verona bila nadomak drugog pogotka, Veloso je pogodio stativu.

U 30. minutu Aleksis Sančez jako dobro izvodi slobodan udarac, ali Silvestri još bolje interveniše.

Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata, da bi nakon samo dva minuta igre u drugom delu Kandreva sjajno šutirao iz velike udaljenosti, ali je Silvestri bio oprezan.

A onda, 49. minuta, Lukaku pogađa stativu, odbitak dolazi do Kandreve, koji konačno trese mrežu rivala.

Samo šest minuta kasnije "Neroazuri" stižu i do preokreta, ponovo u centru pažnje iskusni Kandreva, ovoga puta je centrirao sa desne strane, lopta je pogodila fudbalera Verone Dimarka i prevarila Silvestrija, 2:1 za ekipu iz Milana.

baner

U nastavku smo videli dobar pokušaj Borhe Valera glavom, nakon centaršuta Galjardinija, ali je iskusni Španac bio neprecizan, da bi u 81. minutu Lautaro Martinez bio u sjajnoj prilici da reši pitanje pobednika, ali je Silvestri uspeo da ga zaustavi u situaciji jedan na jedan.

Samo šest minuta kasnije stigla je i kazna za promašaje, precizan udarac Velosa sa ivice kaznenog prostora, 2:2.

Mogao je Di Karmine potpuno da šokira goste sa "Meace", tukao je u prvom minutu nadoknade sa ivice šesnaesterca, ali je lopta prozujala pored leve stative.

Nije bilo promena, podela bodova u Veroni, Inter sada zaostaje 10 bodova za vodećim Juventusom i pao je na četvrtu poziciju na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Friday, 10.07.2020
09:54

Kakav je talenat nekada bio ovaj Veloso.

avatar
Oldboy
Friday, 10.07.2020
07:55

A kako se pljuvanje po Interu objavi odmah, a kad Milan oduči Juventus od fudbala komentari se objave prekosutra?

avatar
Tiribocchi
Friday, 10.07.2020
11:42

Pa brate jer inter je ekipa momentalno najjaca ekipa svih vremena i ljudi su zavidlivi breeeee... ekipa puna sa klasa igraca i igraca koji su osvojili brdo trofejaaaa i dominacija trajace jos dugoooo...Handa N1 ikada. Skriniar de vrij godin zidovi barela novi iniesta sensi novi xavi brozovic maratonac najjaci vezni valero umetnik sa loptom vecino masina candreva najbolji krilo
Lu La najjaci tandem ikada Zhang moj precednik najjaci marota majstor zanata svog konte trenerski mag ausilio krali zaneti najjaci direktor univerzuma...

avatar
toma1980
Friday, 10.07.2020
01:24

Inter osvaja Skudeto samo na Playstation !!!

avatar
Tiribocchi
Friday, 10.07.2020
00:05

I dalje tvrdim da inter ima sanse i tim za skudeto ! Handa N1 ikada. Skriniar de vrij godin zidovi barela novi iniesta sensi novi xavi brozovic maratonac najjaci vezni valero umetnik sa loptom vecino masina candreva najbolji krilo
Lu La najjaci tandem ikada Zhang moj precednik najjaci marota majstor zanata svog konte trenerski mag ausilio krali zaneti najjaci direktor univerzuma...

avatar
Mirjevac
Thursday, 09.07.2020
23:53

Hahaha, Inter je gubitnicki tim na celu sa Kontijem, nije ni cudo da interovi dobri fudbaleri hoce da beze iz intera!

avatar
Sale Internazionale
Thursday, 09.07.2020
23:49

Samo napred, ako se ovako nastavi preteći će ih Napoli :)