Inijesta opet mora na pauzu

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 02.10.2017.
17:34
Izvor: Sportske.net

Kapiten Barse mora na odmor.

fcbarcelona.com
fcbarcelona.com

Povezane vesti

Andres Inijesta je doživeo lakšu povredu i moraće da pauzira desetak dana.

On je u pobedi nad Las Palmasom doživeo povredu prepone, ali na sreću nije ništa opasno, pa će preskočiti samo duele reprezentacije Španije.

"Crvena furija" za kraj kvalifikacija dočekuje Albaniju i gostuje Izraelu, a potrebna joj je još jedna pobeda, kao i reprezentaciji Srbije, da overi prvo mesto u grupi.

Dobra vest za navijače Barselone je da će Andres Inijesta biti spreman za derbi sa Atletikom u Madridu, odmah po završetku reprezentativne pauze, 14. oktobra.

Podsetimo, u Barsi su od ranije van stroja Rafinja i Arda Turan, dok su Pako Alkaser i Tomas Vermalen u nemilosti trenera Ernesta Valverdea pa su uglavnom samo na tribinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
don_laco
Monday, 02.10.2017
21:51

On je iskusan nije hteo da ide na duele reprezentacije zbog svih desavanja jer ne zeli da dozivljava ovo sto dozivljava pike ipak je iniesta legenda i nece sebi to da dopusti.

avatar
don_laco
Monday, 02.10.2017
21:49

Pa nije iniesta od juce ipak je on legenda Spanije i nece da ide da slusa uvrede smisljena povreda, pametan potez zna sta ga ceka ako ode isto ovo sto se sad desava pikeu, legende sebi to nedopuštaju. MAJSTORE!

avatar
FilippoInzaghi
Monday, 02.10.2017
19:11

uvalite ga drugoj momcadi za dobre novce, ovo je svakako ludo doba za transfere. odsvirao je on svoje, vrijeme je za zamjenu. kupice ga neka arapska nogometna sila. :)