Inijesta napušta i reprezentaciju, a posle bira između dve opcije!

Autor: Beta Beta
utorak 15.05.2018.
18:05
Izvor: Sportske.net, Beta

Don Andres, posle Barse, napušta i reprezentaciju.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

 Reprezentativac Španije i fudbaler Barselone Andres Inijesta rekao je danas da će najverovatnije završiti s nastupima za nacionalnu selekciju posle predstojećeg Svetskog prvenstva u Rusiji.

"Ništa čudno se neće dogoditi, predstojeće Svetsko prvenstvo će biti moje poslednje učešće sa Španijom", rekao je Inijesta za radio Onda Sero.

Ovaj 34-godišnji vezista je u finalu Mundijala 2010. godine postigao pobedonosni gol za Španiju, a takođe je bio i jedan od ključnih igrača na Evropskim prvenstvima 2008. i 2012. 

On je prethodnog meseca izjavio da će na kraju sezone napustiti Barselonu posle 16 godina. Njegov poslednju meč za katalonski klub biće u nedelju na stadionu Kamp nou protiv Real Sosijedada.

"Posle ove sezone sve će biti mnogo drugačije. Da sam odlučio da ostanem u Barselone, želeo bih da nastavim da igram i za nacionalni tim", rekao je on.

Inijesta je dodao da će pre Mundijala u Rusiji saopštiti u kom klubu će nastaviti karijeri, nagovestivši da to neće biti neki drugi tim iz Evrope.

"Uskoro ću morati da donesem odluku, da li idem u Japan ili u Kinu, jer onda želim da se fokusiram na SP", zaključio je Inijesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke