Informativni kod Sarija, prvi na udaru "dobri momak" Kante!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 29.11.2018.
10:26
Izvor: Sportske.net

Radio je ono što ne ume, trener besan, kod Italijana niko nema popust...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Mauricio Sari je teško podneo poraz protiv Totenhema.

Njegov tim je prvi put izgubio ove sezone, ali na nedopustiv način, delovali su kao razbijena vojska.

Italijan je obavio seriju razgovora sa svojim fudbalerima, pogotovo onim koji su najviše razočarali.

Prvi na udaru je N'Golo Kante.

"On je probao na potpuno pogrešan način da pomogne, išao je napred i delovao kao centralni vezni. Neću ga na toj poziciji, mora da igra šire, meni su potrebni tehnički bolji igrači, poput Žorginja i Fabregasa na poziciji pleja", vrlo je jasan Sari.

"Kante je suviše išao ka protivničkom golu, napadao Totenhem, razbili su nas, shvatam da je želeo najbolje, ali to nije najjači kvalitet koji ima", dodaje menadžer Čelsija.

"Očekujem reakciju, kažu da je možda problem bio u pauzi, svi su dobili po pet minuta, oči u oči, da iznesu svoje mišljenje, bilo je ovakvih problema i u ranijim mečevima, ali nismo kažnjeni jer su protivnici bili slabiji i manje odlučni. No, kada je sa druge strane Totenhem, oni vam sve naplate".

"Možda je mentalni problem, a ja to ne razumem. Jer, ako niste odlučni, onda nemate jasne cilje. A moji su veoma jasno, ne možete da budete nespremni za ovakve mečeve, na kratke staze moj cilj je trofej, na duže da budemo najbolji tim u Evropi"
, postavlja visoko očekivanja Sari.

Danas će promešati karte, stiže PAOK, Azar će na poštedu, prvo je imao povredu leđa, pa članka.

"Mislim da ga je stigao umor i povrede, malo ćemo ga osvežiti i vratiti u formu".

Sari se vratio prvenstvu, to je važnije.

"Ne možemo da gledamo ka Sitiju, njihova granica je iznad 100 bodova ove sezone, mi to ne možemo, naš cilj je Liga šampiona, oni su klasu iznad", dodao je na kraju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rooster
Friday, 30.11.2018
02:09

Primetio sam da Celsi ima problema sa trenerima...i to je baas primetno od one Murinjove sezone kada su bili 10. Sad opet Sari ovo, Sari ono...zasto jednostavno ne igraju fudbal kao Totenhem, Bormut, Liverpul i uzivaju...

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 29.11.2018
21:32

Sve mi je jasnije zasto Sari nije osvojio nista,a ako ovako nastavi i nece.. pa ovo sto radi Sari s Kanteom i Zorzinjom je isto kad bi Gvardiola u Barseloni svojevremeno kada su igrali Busquets,Xavi i Iniesta gurnuo Xavia ili Iniestu na zadnjeg veznog a Busquetsa ispred. Nisam ljubitelj davljenja lopte kakvu igru forsira Sari,niti sam bio za njegov dolazak,ali kad su dobri rezultati ipak je rezultat bitniji od igre ,neshvatljivo da ovako napada Kantea javno a jedini krivac za sve ovo je on. Treba da se rijesi Vilijana i Luiza duplo bolju igraci sjede na klupi,Kristensen nije dugo igrao kad malo osjeti teren bice sigurniji, dok je Pedro 2 klase iznad Vilijana a u ovom sistemu je 3 klase iznad,nece se ovaj dugo zadrzati u Celsiju ako ovako nastavi da lupa gluposti i cini gluposti,jako je tvrdoglav

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 29.11.2018
19:37

Ovo mi se nikako ne svidja kod Sarija,pa sta on misli da mu svi veznjaci u ovom slucaju 3 veznjaka budu kreativci.Mora biti barem jedan koji je defanzivan i koji kvari igru protivnika ne mogu svi biti kreativni i ofanzivno orjentisani to ni kod Guardiole nije tako.Kante na DMF prirodnu poziciju gdje bi iako Jorginho solidno igra Kante bi bio jos bolji jer je defanziva njegova specijalnost.Jorginho opet sa strane bolje bi se snasao na CMF gdje je sada Kante a ako mu fali partner kreativac uz Jorginha ima svakako Kovacica i Barklija.Znaci nepotrebno je da umjesto Kantea upada Fabregas zajedno sa Kovacicem i Jorginhom ta bi sredila preofanzivna bila a defanzivno bi primali ogroman broj pogodaka.Moze isto ako nema rjesenja u 4-3-3 da stavi 4-2-3-1 da Kante i Jorginho budu centralni ili defanzivni veznjaci kako mu vise odgovara a iznad njih dvojice da ofanzivni vezni bude Kovacic ili Barkli ta bi solucija bila mozda jos bolja od ove u 4-3-3 formaciji.

avatar
SuperFrank8
Thursday, 29.11.2018
12:57

Biće to sve super, šta preko noći uspe preko noći i pukne, da ne menjamo trenera 2,3 godina i da mu se pusti da radi pa je to onda posao neki.

avatar
A.Conte
Thursday, 29.11.2018
11:37

Bolje da si rekao sta si Morati i Luizu zamerio ili bolje receno sta nisi...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 29.11.2018
11:37

Hahahahah najbolji tim u evropi hahahaha

avatar
ISTINA BOLI
Thursday, 29.11.2018
11:35

Eh Sari kako sada,a ovde neki rekli da vijaju trofej :D Kante je odlican igrac,ali ne u ovom sistemu,u ovom sistemu je igrac koga bi trebalo prodati za 20m eura,dok bi kod Simeonea bio samo takva igracina,ali sta da se radi,ne mozes igrati ofanzivno,a da ti na ceni budu defanzivci.