Imobile tragičar, Miha sklonio Ljajića pa slavio na Olimpiku!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 11.12.2017.
22:57
Izvor: Sportske.net

Miha proradio protiv bivšeg kluba.

Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP
Beta/Maurizio Degl'Innocenti/ANSA via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Torina pobedili su u gostima ekipu Lacija rezultatom 3:1 (0:0) u poslednjem meču 15. kola Serije A.

Ključin trenutak na meču dogodio se u nadoknadi prvog poluvremena kada je Ćiro Imobile zaradio direktan crveni karton pošto je glavom udario i oborio Burdiza.

"Bikovi" su u drugom poluvremenu iskoristili brojčanu prednost, a već u 54. minutu Berenger je načeo mrežu Lacijala. Samo 10 minuta kasnije, Rinkon je povisio prednost na 0:2.

Nadu Rimljanima vratio je Luis Alberto  u 69. minutu, ali je ubro stigao novi odgovor gostiju.

U 73. minutu, rezervista Edera je postavio konačnih 3:1 za veliku pobedu Torina.

Inače, Adem Ljajić je izostavljen sa ove takmice, ali još uvek nema informacija zbog čega nije bio ni na klupi.

U domaćem timu, Sergej Milinković-Savić je odigrao čitav meč, dok je Dušan Basta u igru ušao u 55. minutu umesto Marušića.

Vanja Milinković-Savić je i ovaj put presedeo na klupi za rezerve.

Lacio je ponovo propustio priliku da se priključi vodećoj četvorki, ostao je peti na tabeli, sa tri boda manje od Rome.

Torino je prekinuo seriju od četiri uzastopna remija i sada je skočio na osmo mesto 23 boda.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 12.12.2017
08:48

Sudija je bio u blizini kada je par sekundi prije tog sa Immobileom propustio dosuditi penal i Immobile je izgubio glavu zbog toga. Da je svirao jer je prosto vidio ne bi doslo do tog kasnije. A kad je vec propustio morao je barem i penal zajedno sa crvenim da dosudi i da pregleda obje situacije ako je to moguce. Stvarno Lazio prvo Fiorentina pa sad ovo nije fer

avatar
Shang Tsung
Tuesday, 12.12.2017
00:11

minut pre crvenog je bio cist penal zbog igranja rukom jednog igraca Torina,besan zbog toga sto nije sviran ulazi u sukob sa Burdisom Imobile i lagano ga ramenom ili cime vec udara po licu.Burdiso se i ne valja mnogo,svestan da Imobile nije uradio nista toliko strasno.Sudija pregledava situaciju putem VAR sistema i daje crveni Imobileu, a plafon je bilo za zuti,a nije gledao situaciju pre toga gde je trebao da bude cist penal za Lacio.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 12.12.2017
00:08

Bravo torino pokazite laciu gde im je mesto

avatar
Cole MCM
Tuesday, 12.12.2017
00:06

A necemo da pominjemo zbog cega je Imobile poludeo? To necemo?

avatar
Ali baba
Tuesday, 12.12.2017
00:02

Cirkus! Umesto da svira čist penal za lacio, ludak od sudije daje crveni imobileu, i ako je ovaj igrac torina prvi krenuo da udari imobilea. Neverovatno šta se dešava, prosto ne mogu da verujem šta se u italiji dešava, kao na našim stadionima, da jedan truhli sudija odredjuje sudbinu meča, a za neke ekipe i mnogo više, jer se trebao lacio priključiti vodećoj četvorici. I u utakmici sa fiorentinom kradja 2 boda i sada ova sarada, neverovatno...

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 12.12.2017
00:01

Hoce li neko odgovorati za ovaj cirkus veceras!? Sta znaci VAR u situaciji kada sudija ne zeli da ga primeni!? Zbog VAR-a smo ostali bez pobede protiv Viole, gola protiv Rome, zamalo i dva boda protiv Juvea... a sad kada je bio cist penal koji je sudija morao da vidi i bez snimka mi dobijemo iskljucenje. Ocigledno da kad kiksnu svi onda mora i Lacio pa makar to bilo i na ovaj nacin!

avatar
Ton4i
Tuesday, 12.12.2017
01:04

Nazalost se malo po malo sve cesce ispostavlja da sam bio u pravu oko VAR-sistema.Sudije i nisu krive,oni samo trebaju imati dobru kondiciju,rade ono sta im se kaze i to je to-robotski je gresiti,zar ne? Ako zele nekog pokrasti,ni stotinak kamera nece pomoci...

avatar
jack wilshere
Monday, 11.12.2017
23:59

Sramota sta sudije rade Laciu.. I protiv Firence i vcrs ih uniste, bukvalno otmu bodove iz dzepa.. Dzaba i video analiza, kad su sudije toliko losi i bezobrazni..

avatar
Marcos Alonso
Tuesday, 12.12.2017
08:51

Ne zeli frajer da pogleda situaciju a siguran sam da zna jer je morao da vidi igranje rukom. Jako gotivim Lacio i krivo mi je jer im otimaju poene a volio bih da ih gledam u ligi sampiona

avatar
jack wilshere
Tuesday, 12.12.2017
14:02

I ja ih bas gotivim... ono sinoc nije nista.drugo nego bezobrazluk.. ako te 10 ljudi okruzi i govori da su vidjeli ruku, a jedino se sudija pravi pametan, nece ni da pogleda.. makar 10 utakmica pauze je zasluzio.. Nadam se da ce makar Imobileu ponistiti crveni savez, da ne propusti nezgodnu Atalantu u nedelju..