Imobile heroj Lacija, Roma preživela Đenovu, Mihini ''bikovi'' promašivali!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 08.01.2017.
16:54
Izvor: Sportske.net

Minimalci rimskih timova, Mihin Torino se ispromašivao protiv Sasuola.

screenshot - Youtube
screenshot - Youtube

Povezane vesti

Fudbaleri Rome pobedili su u gostima ekipu Đenove rezultatom 1:0 (1:0), dok je Lacio identičnim rezultatom slavio nad Krotoneom u 19. kolu Serije A.

Roma je nekako preživela neugodno gostovanje u Đenovi i do velika tri boda došla autogolom Isoa u 36. minutu.

U timu Đenove od prvog minuta igrali su i Darko Lazović i Nikola Ninković, a obojica su iz igre izašla pre kraja. Ninkovića je u 62. minutu zamenio Edenilson, a Lazovića Pinilja u 78. minutu.

Roma je sada prišla Juventusu na samo bod zaostatka, ali šampion Italije ima i dva meča manje, a večeras od 20.45 dočekuje Bolonju.

Drugi rimski klub, Lacio mučio se sa Krotoneom, ali je na kraju nekako uspeo da dođe do pobede zahvaljujući Ćiru Imobileu.

Rimljani su ugostili slabašni Krotone koji je pružio odličan otpor. Lacio je promašio penal u prvom poluvremenu, pošto je prečku pogodio Lukas Bilja. Domaći su imali gomilu šansi, ali je pogodak pao tek u 90. minutu kada je Imobile pokupio loptu posle centaršuta sa desne strane i pogodio za 1:0.

Torino je na gostovanju remizirao sa Sasuolom, iako je tim Siniše Mihajlovića imao više prilika i daleko više prilika za gol, pošto su gosti uputili čak 24 udarca ka golu protivnika.

Srspki fudbaler Adem Ljajić na terenu je proveo 68. minuta kada ga je zamenio Iturbe.

Jedinu ubedljivu pobedu danas zabeležila je Atalanta koja je u gostima demolirala Kjevo sa 4:1. Alehandro Gomez je na samom početku postigao dva gola za veliko vođstvo Atalante.

Konti je povisio na 3:0, a Pelisije na isteku sata igre uspeo samo da postigne počasni pogodak, dok je konačnih 4:1 postavio Frojler u 69. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 08.01.2017
18:09

ovaj bilja je vise penala omasio nego sto je dao

avatar
LuisSuarezFB
Sunday, 08.01.2017
18:07

Voja spasao Romu. Odlicna odbrana. Roma slabo, Dzeko ponovo u losoj formi.