Ime se ne zna, ali ovo je sigurno, trener Reala biće najplaćeniji na svetu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 31.10.2018.
20:41
Izvor: Sportske.net

Novac je spremljen, jedan od ove dvojice ljudi trebalo bi da na leto postane trener sa najvećim primanjima u svetskom fudbalu.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Ako Solari uspe da stabilizuje ekipu, on bi dobio šansu do kraja godine. Real trenutno vodi u kupu protiv Melile, ali novi, privremeni trener imaće dve nedelje da zasluži mesto do kraja sezone.

U tom slučaju Real neće tražiti trenera, ali ni značajno pojačavati ekipu, ova sezona deluje kao izgubljena.

Ali, prva želja ostaje Poketino. Čini se da je transfer u januaru nemoguć, ali da je Argentinac razočaran, da želi da napusti Totenhem koji je mnogo uložio u stadion, nema novac za igrače koji prave razliku i Poketino hoće da napusti London.

Istina, želi ga i Junajted, ali Real je nešto posebno za Argentinca koji je u jedno siguran, nikada zbog svoje prošlosti neće trenirati Barsu, a rado bi seo na klupu Madriđana.

On bi postao i najplaćeniji trener na svetu, potvrđeno je da bi Perez gotovo duplirao njegova primanja, Poketino bi zarađivao oko 19 miliona evra po sezoni.

On odgovara onome što traži Real, mlad je, ima 46 godina, radio je u Španiji, vrlo je smiren, ima dobar odnos sa medijima, ume sa igračima, a mogao bi da olakša i eventualni dolazak Harija Kejna u klub.

Naravno, prepreka je Danijel Levi, Poketino je potpisao novi ugovor, čelnik Totenhema traži čak odštetu od 50 miliona, ali jasno da to ne može da dobije. Možda bi Poketino mogao nekako da se oslobodi, u slučaju da Totenhem ove sezone recimo završi izvan prvih pet, ali on sigurno neće namerno želeti loše rezultate.

Čeka nas rasplet, ko zna, Solari ima šansu da se nametne do kraja, ali za to će morati da pobedi u narednim mečevima, posao je otežan, jer ostao je bez Marsela koji će pauzirati mesec dana.

U slučaju da stigne Murinjo, ako izgubi posao u Junajtedu, onda bi njemu bila ponuđena plata od dvadesetak miliona, pa ako ništa, jedno je sigurno, Real će imati najplaćenijeg trenera na svetu.

Trenutno, to je Pep Gvardiola sa oko 16 miliona evra, ako potpiše novi ugovor dobiće povišicu od par miliona, ali to je opet manje od onoga što Real nudi Poketinu ili eventualno Murinju.

Ujedno to će biti i najveći trenerski ugovor kada su u pitanju najjače lige, dakle van Azije gde je Skolari svojevremeno u Uzbekistanu imao platu veću od 20 miliona, ali to nije dugo trajalo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dimebag Darrell
Thursday, 01.11.2018
00:52

Mislio sam da će i Klopa spominjati ali nisu..m

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 31.10.2018
23:12

Perez je problem reala. Dokle god je direktor covek koji tera najboljeg igraca, tera najboljeg trenera u novijoj istoriji i legendu kluba i insistira da se dovede losiji skuplji golman da bi menjao boljeg i jevtinijeg - sve je jasno.

avatar
Wednesday, 31.10.2018
22:42

Totenhem je probio limit od 400.miliona funti,ispostavilo se trosak od dodatnih 237.miliona funti sto znaci da od pojacanja nece biti nista tako da je vrlo moguce da ce ovaj u Real na leto.

avatar
Marco Popovich
Wednesday, 31.10.2018
21:56

Poketina neka razmislja unapred koji ce klub da preuzme posle Reala,posto ce vrv Perez da ga smeni jer nije nesto uradio po njegovoj zelji.