Imate nešto protiv Valverdea? Ova impresivna statistika će vas oboriti s nogu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 02.10.2019.
23:09
Izvor: Sportske.net

Ernesto Valverde je često na udaru navijača Barselone.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Barsi je mesto na vrhu Evrope i to je mišljenje navijača ovog tima, a neuspesi poslednjih godina u Ligi šampiona pripisani su treneru Ernesteu Valverdeu.

Ovaj stručnjak koji je stigao iz Bilbaa je gubio neke veoma bitne utakmice, ali ima i on čime da se pohvali.

Posle večerašnje pobede protiv Intera, Barselona je sa njim na klupi stigla do 11. pobede u 12 mečeva na stadionu "Nou kamp".

Valverde ima samo jedan nerešen rezultat na "Nou kampu", a zanimljiva je i gol razlika, primili su svega pet golova u tim utakmicama, a postigli 35.

Očigledno, Valverde zna da igra na ovom stadionu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Thursday, 03.10.2019
10:00

Da je bilo do valverdea barsa bi sinoc lako izgubila. Nego eto, vratio se messi a i debeli je imao pristojno vece pa se nekako pobjedilo.. Barsa je inace bila jako losa i nije zasluzila da pobjedi svakako

avatar
P. S.
Thursday, 03.10.2019
00:56

Doista je impresivno što je Barsa (uglavnom zahvaljujući Messiju) izvukla tih 11 pobeda u 12 mečeva na 'Camp Nou', kada znamo šta je sve Valverde uradio da bi Barsa izgubila sve te utakmice. On svakako ima čime da se 'pohvali': gurnuti Semeda na levo krilo, uz njega i Grizmana, te S. Roberta na desno krilo, ostaviti Pique i Lenglea same pozadi da čuvaju L. Martineza, Sančeza, Candrevu, Barellu i Sensija u kontrama, držati jedinog borca protiv ratobornog Intera na klupi... i da ne nabrajam dalje, a ne izgubiti utakmicu je stvarno za 'svaku pohvalu', jer tako nešto ne bi uradila ni spremačica toaleta sa Camp Nou-a.

avatar
Kive
Wednesday, 02.10.2019
23:57

Hahaha kao navijac Barse opet kazem lik je debil teski. Sto pre da ode.

avatar
Rise up
Wednesday, 02.10.2019
23:52

Imamo protiv :) Roma.Liverpul.

avatar
zeks
Wednesday, 02.10.2019
23:36

Ali zato u gostima katastrofa. Ne igra se fudbal samo na Kamp Nou

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 02.10.2019
23:19

Валверде није за Барсу,може он да води неке тимове који играју тврд фудбал. Барса добија искључиво на индивидуални квалитет неколицине играча. Нема смишљених и организованих акција као пре. Лигу су освојили јер су Реал и Атлетико били још гори,а имали су и Месија који је стално правио разлику. Неће да пребаци Бускеца на клупу а лик гуши Де Јонга,Гризман на левом крилу је глупост,Роберто би био много бољи у средини са Де Јонгом и Артуром а Пике одавно не треба да игра прву поставу.