Ima nešto trulo u Barsi, zbog čega je Grizman najslabija karika?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.11.2019.
10:07
Izvor: Sportske.net

Očigledno nije uspeo da prevaziđe početak i ne, nisu stvari koje imaju veze sa terenom...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Dva puta Antoan Grizman je bio rezerva na "Kamp Nou" i dok je normalno da Mesi i Suarez odmaraju zbog godina, ali i povreda, sa Francuzom to nije slučaj.

Valverde smatra da Dembele i Fati moraju da dobiju šansu po boku, razigrava ih, što se ne dopada Grizmanu.

Problem je što je veoma suzdržan u svlačionici, ima hladan odnos sa Mesijem i Suarezom, bila je primetna i razočaranost i ljutnja u par situacija kada Urugvajac nije dodao loptu, iako sa druge strane Grizman uvek pokušava da pronađe saigrača u boljoj poziciji.

Istina je da mu i dalje nije oprošteno predomišljanje i to što je prošle godine pokazio reč, ali daleko od toga da ga saigrači bojkotuju.

Ipak, suočio se sa hladnim dočekom u svlačionici. On insistira da nije ni sa kim u lošim odnosima, ali se provlače priče da je na distanci od Mesija poput Pedra ili Davida Vilje koji su, pre ili kasnije morali da napuste klub.

Pike je juče otkrio da su igrači Barse bili spremni da se odreknu dela prihoda kako bi se vratio Nejmar, a Mesi veruje da baš zbog Grizmana klub nije dovoljno učinio da se "Nej" vrati u Kataloniju.

Putovanje Grizmana u Njujork (par slobodnih dana jer je Klasiko odložen", nije uticalo na njegov status u timu, ako pitate Valverdea.

Ipak, ostao je na klupi, Fati je dobio šansu. Francuz bi trebalo da se vrati za vikend na gostovanju Levanteu, a videćemo hoće li biti u timu protiv Slavije iz Praga u Ligi šampiona ili opet sledi rotacija u kojoj se on pokazuje kao najslabija karika u strašnom triju Barse...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Friday, 01.11.2019
19:20

'Urugvajac nije dodao loptu...' - gde je bio Urugvajac kada je Grizman bežao od lopte prepuštajući šesnaestogodišnjaku (!!!) Fatiju sve akcije? Sedeo na tribinama zajedno sa takođe povređenim Messijem i Dembeleom.

'... sa druge strane Grizman uvek pokušava da pronađe saigrača u boljoj poziciji' - to isto je radio i Rakitić od kako je došao u Barsu i skoro uvek je taj igrač u 'boljoj poziciji' bio 20m pozadi.

Na stranu što Grizman nije trebao Barsi, na stranu i što ne igra na 'svojoj prirodnoj poziciji', ali njegov trud, zalaganje i inicijativa su najblaže rečeno sramotni. 120m€ za solidnog pomoćnog levog beka??!!! Niti jedan jedini pokušaj driblinga, prodora 1 na 1, šuta sa distance (makar u Rakitić random fazonu) - jednom rečju NIŠTA. Al' zato bežanje od lopte, sakrivanje iza protivničkih defanzivaca i vraćanje lopte nazad su za čistu 10-ku.

avatar
BlueBoy84
Friday, 01.11.2019
17:05

Samo što ovaj put polako pripremaju srećan put mesiju. Dosta je bilo uništi ekipu i repku

avatar
xenon 1989
Saturday, 02.11.2019
03:44

Znamo daki da ti je dosta Messija i za 2 života, a kamoli za detinjstvo koje ti je uništio. Moraćeš još malkice da popričekaš da ga više ne vidiš na terenima kako dribla, asistira i daje golove, a dotle ti ne preostaje ništa drugo do da se moliš bogu da u januaru ne osvoji još jednu ZL. :D

avatar
xenon 1989
Monday, 04.11.2019
02:28

To prvo nekom drugom, nemoj meni... A kao drugo nemoj ni pominjati fudbalere koji su završili karijeru 30 i 10 godina pre nego što ćeš se ti roditi, niti onoga koji je okačio kopačke o klin kada si se ti rodio, a kamoli porediti ih sa drugima ili međusobno. I kao treće žao mi je što ti je Messi uništio detinjstvo time što je izmislio fudbal za tvoga idola, ali šta da se radi... nisi ti birao kada ćeš se roditi. :D

avatar
BlueBoy84
Sunday, 03.11.2019
21:59

Moze da osvoji i 10 zl Pele, Maradona i čika zuba su za njega bogovi, samo je imao sreće da ne igra u njihovo vreme. Pa i Ronaldinjo je za njega pojam, ali hobit... Sreća njemu u Ćavija i Inijestu, dok je bilo njih bio je i dobar igrač, sad samo komanduje (i to pogrešno) , ali ga nema nigde. Barsa i Argentina će ponovo biti svoji kada njemu zahvale na dosadašnjem.

avatar
BlueBoy84
Sunday, 03.11.2019
21:48

Kao prvo nije mi ime daki, kao drugo on Peleu nikad ni do kolena

avatar
LFC*19
Friday, 01.11.2019
14:05

Vjerujete li da je Grizman dobar igrac? Kao pomoc pogledajte sto je radio u Atletiku. Vjerujete li da je Kutinjo dobar igrac? Kao pomoc pogledajte ga u Liverpool-u ili pak sada u Bajernu... O cemu se ovdje radi? Ne mogu da postoje 2 glavna igraca. Moze, ali samo ako jedan od njih pristane da je ovaj drugi glavni. I to se ogleda u broju lopti koje imas u nogama. Ako su Grizman u Atletiku i Kutinjo u Liverpool-u bili igrači koji su imali najvise dodira sa loptom, i tako pravili razliku, kako mozes da ocekujes da ces imati istog Grizmana i Kutinja sa vise od duplo manje lopti. Pricamo o tome da Messi je tata tu, potpuno opravdano, a treba li onda kriticare da edukujemo i ucimo osnovnim zakonima matematike da je nemoguce raditi iste stvari sa mnoooogo manje lopti. Uz to, nema veze pozicija na terenu, nego biti "glavni" u svim napadima ekipe. Prema tome, nerazumijem sve glavne igrace svojih ekipa koji dodju i veliku ekipu koje vec imaju igrace koje ne mozes pomjeriti sa tog mjesta, u ovom slucaju je taj igrac potpuno zasluzeno Messi. Naveo bih primjer Tadića. Strasan nas igrac koji je kasno ali nedovoljno kasno dobio mogucnost da pokaze kakav je kao "glavni", i zamislite da je neko to prepoznao kad je imao recimo 21. Momak je dobio ponudu da za 42 miliona neto njemu novaca igra u neku drugu ekipu kako god se zvala, ali on je ustvari to glat odbio jer je ono sto je trazio od fudbala konacno dobio, a to je da neko uvazi njegov kvalitet i iskoristi ga najbolje moguce i on se oduzio i pokazao da mozes da izgledas kao bolji igrac u Ajax nego Kutinjo i Grizman u Barsi, gdje bi trebalo da ti bude lakse da igras. U tome je sva sustina.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Friday, 01.11.2019
16:58

U centar si potrefio

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 01.11.2019
12:26

Зато што не игра своју позицију,Барси није био потребан играч тог типа.

avatar
JC\'90
Friday, 01.11.2019
12:24

Grizman skroz nepotreban Barsi. Kada dodje vreme da se menja Suarez to ce biti Lautaro verovatno.

avatar
Stefan Lazović
Friday, 01.11.2019
11:29

Gramziman je hteo titule. Valjda ce zbog istih i klupu da trpi.