Ima neko gori od Barse! I oni su mogli do Halanda... za pet puta manje para!

Autor: Beta Beta
sreda 19.02.2020.
23:58
Izvor: Beta

Da nije bivši, od danas bi to bio bivši direktor sa Olimpika!

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Jedan od direktora Rome Sebino Nela rekao je danas da je tom klubu pre dve godine ponuđeno da dovede igrača Erlinga Halanda za četiri miliona evra, ali da je ponuda odbijena.

Haland je posle dobrih igara u Salcburgu u januaru prešao u Borusiju iz Dortmunda za 20 miliona evra uz brojne bonuse.

Ove sezone 19-godišnji Norvežanin je za oba kluba do sada postigao 39 golova u 29 utakmica, uključujući i 10 u Ligi šampiona.

Za Borusiju iz Dortmunda je do sada postigao 11 golova u sedam utakmica. On je  bio dvostruki strelac u pobedi protiv Pari Sen Žermena, 2:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

On je jedan od najboljih mladih igrača Evrope, dobro igra i postiže atraktivne golove.

"Romi je pružena prilika da potpiše ugovor sa Erlingom Holandom, pre dve godine za četiri milion evra. Bivši fudbaler Rome predložio ga je tadašnjem sportskom direktoru Monćiju, ali klub je odbio i Haland je otišao u Salcburg", rekao je Nela.

Zanimljivo, ovih dana ovom temom bavili su se i katalonski mediji, pošto je Barsa OVE zime odbila da ga dovede za samo 20 miliona evra, jer se "nije uklapao u filozofiju tima".

Zato je Barsa platila 18 miliona za Martina Brajtvajta iz Leganesa, koji potpisuje sutra...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Thursday, 20.02.2020
13:37

Kod nas u Zvezdi je to drukčije. Mi kupujemo sve što nam ponude u nadi da ćemo da ubodemo pravo pojačanje, pa ga na žalost ne. Narod kaže da i ćorava koka pogodi zrno, mi ga u Zvezdi ne.
Zašto ga nisu kupili u Romi to mi nije jasno. Valjda imaju Džeka koji je sličan tip napadača (premda Hačland trči kao da ide na struju).
Jasno je zašto ga nije kupila Barca. Ni Ibra im nije valjao. Oni kupuje sitne, žgoljave igrače. Ti im se "uklapaju u filozofiju tima".

avatar
Steffmajster
Thursday, 20.02.2020
08:38

jos jedno veliko bravo za upravu Barse

avatar
Nemanjici
Thursday, 20.02.2020
02:09

Silne platuštine primaju a posao u kafanama i odelcima vode.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 20.02.2020
02:03

Haland bi se uklopio u bilo koju ekipu na svetu. Bilo da je u pitanju Ofk Beograd, bilo Liverpul. Ako je to stvarno razlog zasto ga Barselona nije dovela, onda stvarno...Haland je napravio fantastican izbor. Nije mogao bolju ekipu za svoj razvoj od Borusije da izabere.