Ima nade za Partizan, Bešiktaš opet gubi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.08.2018.
19:09
Izvor: Sportske.net

Očigledno je, daleko su od prave forme, samo da to stanje potraje još dve nedelje...

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Partizanov naredni rival u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu Evrope danas igra prvenstvenu utakmicu u drugom kolu turske Superlige i posle prvog poluvremena gubi na gostovanju Erzurumsporu rezultatom 1:0.

VOdeći gol za domaće postigao je bosanskohercegovački internacionalac Jasmin Šćuk u 16. minutu, psole kornera za Erzurum i nespretne reakcije odbrane Bešiktaša.

Taj gol možete da pogledate OVDE.

Inače, trener Bešiktaša Senol Gunes je promenio otprilike pola startne postave u odnosu na meč sa LASK-om u četvrtak. Ovoga puta u prvih 11 nedostaju Erkin, Roko, Arslan, Lens i Larin, a njihova mesta zauzeli su Gonul, Vida, Ujsal, Kvarežma i Negredo koji zbog crvenog kartona u Austriji nema pravo nastupa u Beogradu.

Bešiktaš: Zengin - Gonul, Pepe, Vida, Adrijano - Ujsal, Medel - Kvarežma, Ozjakup, Babel - Negredo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejavu
Sunday, 19.08.2018
20:16

Ova matrica bas i nije dobra. Dok mi u II delu, vec 3 utakmice padamo, Besiktas daje golove. I ovo je preokrenuo. Iako je rec o omatorelom timu plus Negredo nece igrati, ako se ponovi slicna prica, bez problema cemo primiti 3 gola za 10 minuta. Inace idem na JNA, vec sam i karte uzeo, dakle nisam samo internet dzangrizalo. Ali realno, kond. trener Misa Filipovic kao da je promasio profesiju. Uporedimo samo njega i Basarica u Nikolicevom timu. Marko je i Partizan i Videoton sa njim nastelovao da grizu celu utakmicu i otuda i rezultati - titule sa oba kluba plus osiguran LE a mozda i LS... sa Scepovicima i Lazovicem kao vedetama ?!... Ako Bata uspe da motivise igrace da odrze koncentraciju do kraja, sanse ipak postoje.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Monday, 20.08.2018
08:05

Ne diraj mi Danka:-D

avatar
Sunday, 19.08.2018
19:16

Какве везе има Партизан са овим, све и да Бешикташ изгуби ? А он сам ће моћи да се нада нечему против Турака ако играчи пруже свој максимум, а и ако буду имали снаге за 90 минута !