Ima i toga - Odbio Real i Barsu da bi potpisao za "Svrake"!

Autor: Stefan Matić
subota 02.05.2020.
18:39
Izvor: Sportske.net

Potez koji mu se na duže staze verovatno i isplatio.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Napadač Vulverhemptona Raul Himenez je izjavio da je zainteresovan za promenu sredine ukoliko 'pozovu' Real Madrid ili Barselona. "El Klasiko" par je teško odbiti, ali jedan Španac jeste i to 2014. godine.

Ajoze Perez je odbio ponude španskih velikana i odlučio da se oproba na Ostrvu i to u dresu Njukasla.

"Želeli su me i Real Madrid i Barselona, ali igrao bih za tim ispod 21 godina što znači da bi se takmičio u drugoj ligi. Postojale su još ponude iz Porta, gde bih igrao za prvi tim, i Njukaslov prvi tim.

Očigledno, biti u klubu poput Reala ili Barselone je uvek specijalno, ali igranje za drugi tim mi nije delovao kao pravi potez"

Ajoze Perez Njukasl

"Bio sam blizu Portu, baš, baš blizu. Sitni detalji su odlagali prelazak i onda je Njukasl nazvao. Nisu raspravljali oko detalja. Uvek sam želeo da igram u Premijer ligi tako da sam iskoristio tu priliku", izjavio je Ajoze Perez za talkSPORT.

Španac je prošlog leta pojačao Lester, "Svrake" su zaradile trideset miliona funti a Ajoze priliku da se bori za ulazak u Ligu šampiona gde će imati priliku da se oproba sa "El Klasiko" velikanima.

Bonus 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 02.05.2020
20:12

Hahahah, hoce u Njukastel, on je skoro pred ispadanje, a da ga novi gazda jos nije kupio, i jos se nezna dali ce da ga kupi, posto postoje neke spikulacije, da ga nece prodati seiku, zbog ubistvo onog njihovog novinara u turskoj, zato se jos nezna, da li ce da ga prodaju! Ali ovaj decko vazno da hoce u klubu kojem se jos nezna status!

avatar
Lozano
Saturday, 02.05.2020
20:45

Ko sve sebi daje za pravo da komentarise...Decko je dosao u "Njukastel" jos 2014 a prosle god je presao u Lester na 5 god tako da druze ti pojma nemas sta si procitao a kamoli sta pises...

avatar
NikkiCFC
Saturday, 02.05.2020
21:15

Citas ti vest ili samo naslov? Ovo je bilo pre 5 godina i tamo bi bio u B timu. Hahaha.