IKŠ - Bajern bolji od PSŽ, Điđi jednom vadio loptu iz mreže, u strelce se upisali sin predsednika Liberije i "Zlatni dečak"

Autor: Nikola Miloradović
subota 21.07.2018.
18:37
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Bajerna slavili su na pripremnom susretu u okviru Internacionalnog Kupa Šampiona.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Pripremni turnir (IKŠ) se održava i ove godine, a kao i prethodnih na istom učestvuje veliki broj evropskih fudbalskih velikana.

Danas su snage odmerili prvak Nemačke i Francuske, a trijumf je pripao minhenskom Bajernu, koji je slavio sa 3:1 (0:1).

Poveli su Parižani u 31. minutu, mlađani Timoti Vea je ukrao loptu jednom defanzivcu Bajerna i savladao Svena Ulrahja za 1:0.

Pomenuti fudbaler, koji brani boje reprezentacije SAD, sin je legendarnog napadača Milana Žorža Vee, koji je danas predsednik Liberije.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda je nakon 15ak minuta igre u nastavku Havi Martinez poravnao rezultat, dobro je skočio nakon kornera sa desne strane i glavom matirao Đanluiđija Bufona, koji je par minuta kasnije napustio teren.


Bajern: Ulrajh, Rafinja (Johanson), Stanisić (Alaba), H. Martinez (Ričards), Bernjat (Gnabri), Batista Mejer (Šabani), Vil, R. Sančes (Zila), Roben (Mejer), S. Vagner (Zirkzi), Riberi (Koman)

PSŽ: Bufon (Dešan), Rimane, Mbe So, Nsoki, Dagba (Žeržen), Nkunku (Postolaći), L. Dijara (Zagre), Rabio (Hese), Tufiki (Fresanj), Vea, Berned

Stadion: "Vertreze" (Klagenfurt)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Saturday, 21.07.2018
18:51

Prvim poluvremenom nezadovoljan, drugo je bilo odlicno. Molim vas Juventus, Valensija, Salke ili Volfzburg, uzmite Huana Bernata, ne trebate ni cenat platiti. Najgori posao koji je ikada napravio Bayern i Gvardiola

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 21.07.2018
22:07

Sančes će pokidati ove sezone osećam to!

avatar
Südkurve München
Sunday, 22.07.2018
09:42

Dobar je bio juce. Napravice od njega Niko zver