Ikardija baš ne vole u reprezentaciji, "El Fideo" najavio senzacionalan povratak!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 04.12.2018.
14:32
Izvor: Sportske.net

Kako bi ovo uticalo na Interovog napadača?

EPA-EFE/Pachy Reynoso
EPA-EFE/Pachy Reynoso

Povezane vesti

Fudbaler Intera Mauro Ikardi konačno je dočekao svojih "pet minuta" u reprezentaciji Argentine.

Mnogo se govorilo o njegovom odnosu sa Leom Mesijem koji nije gledao blagonaklono na pozivanje napadača "Neroazura" u nacionalni tim.

Ikardi je zato propustio Mundijal, ali je sada ponovo među reprezentativcima pošto je dobar deo njih odlučio da više ne igra za nacionalni tim.

On je nedavno kazao da sada "vlada drugarstvo" i da to nije osetio u prethodnom periodu, a stigao mu je ekspresan odgovor Anhela Di Marije.

"Baš me briga šta govori Ikardi, svako može da priča šta želi. Proveo sam divne periode pod Sabeljom i Sampaolije, a Mauro je bio nekoliko puta sa nama i normalno da se nije osetio prihvaćenim. Teško je uklopiti se u grupu odmah po dolasku", kazao je El Fideo.

On je najavio i mogućnost da se, zajedno sa Mesijem, vrati u nacionalni tim.

"Razgovarao sam sa Skalonijem i rekao mu da želim da ponovo zaigram za Argentinu na Kopa Americi. Mesi je bio prvi koji je udario u zid kada smo ispali sa Mundijala, mislim da bi se on vratio."

Može li to da uzdrma Ikaredijevu poziciju u timu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Tuesday, 04.12.2018
18:59

Ko je odgledao ove utakmice Argentine mogao je lako da vidi ovo sto Ikardi prica. Svih 10 igraca u polju se bore kao lavovi, podrzavaju se i ne igra se samo na jednog igraca. Sve deluje opustenije, a Dibala i Ikardi pokazuju da su nepravedno bili izostavljani iz ekipe zbog nekih drugarskih i kumovskih poteza

avatar
JC\'90
Tuesday, 04.12.2018
18:23

Ma samo nova imena u reprezentaciji,dati sansu Ikardiju i Dibali da budu vodje tima. Ima tu jos dobrih mladih igraca kao sto su Pavon, Lanzini, ono krilo iz River Plate...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 04.12.2018
16:07

Ne moze jer ne igraju na istoj poziciji.

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 04.12.2018
15:52

ako se madjionicar vrati onda opet nista od titule

avatar
Don Andres
Tuesday, 04.12.2018
16:58

Sa njim makar docakaju da igraju na velikim takmicenjima. Da ga nije bilo u kvalifikacijama za svetsko argentinci ne bi vidjeli rusije. Sto doduse ne bi bila prevelika steta sa obzirom na kvalitet

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 06.12.2018
23:13

alo Ikardija gotovo da nisu uopste pozivali a Dibala gotovo uvek na klupi. nego iskljucivo zovu Messijeve drugove koji su mu bili na svadbi (razni igraci Boke,Independientea)

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 06.12.2018
20:29

jeste 20 nastupa i sve kad se sabere nemaju celih 90 minuta na terenu jer zbog madjionicara niko ne sme da ih izvede na teren(Ikardija ne zovu zbog malog Messija).

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 05.12.2018
17:28

dok Messi nije postao kapiten , plasman se nije dovodio u pitanje. a otkad je on tu sunovrat. cim ga oteraju i daju slobodu Ikardiju i Dibali , opet ce to biti prava Argentina

avatar
Don Andres
Wednesday, 05.12.2018
14:27

ne govorim samo o mecu protiv ekvadora vec o citavom toku kvalifikacija. ekvador je bio samo slag na torti. inace argentina je u svojoj istoriji pobjedila ekvador na gostujucem terenu samo 2 puta u istoriji prije ove poslednje pobjede. a sto se kvalifikacija tice, messi nije igrao na 7 meceva a oni su na tih 7 meceva osvojili 8 bodova. sa njim na 10 utakmica 21 bod. samo su zbog ovoga trebali da mu daju zl. covjek uzeo 15ak argentinskih panjeva pod misku i odveo ih u rusiju. u junu 2018. je bila sledeca statistika na snazi. poslednji takmicarski golovi koje su postigli drugi argentinski napadaci su bili 2016. godine. iguain u oktobru, di maria u novembru i aguero u junu. u tom trenutku dibala je bio bez pogodaka u 12 nastupa za argentinu. znaci za 2 godine fudbala jedino je messi od ofanzivaca argentine postizao golove. jad i cemer

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 05.12.2018
11:58

wow , odigrao dobro protiv desetkovanog Ekvadora i odmah je najbolji svih vremena u rangu Maradone. cim oteraju malog Messija iz ekipe ,krenuce im bolje.