Ikardi progovorio, ovo je razlog zašto nije pozvan u reprezentaciju!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 21.03.2018.
19:09
Izvor: Sportske.net

Mauro Ikardi je govorio o reprezentaciji Argentine, da li će biti u sastavu na Mundijalu?

Epa/Matteo Mazzi
Epa/Matteo Mazzi

Povezane vesti

Mauro Ikardi je jedan od najboljih napadača u Evropi u ovom trenutku, dokazao je to i u poslednjem kolu Serije A kada je čak četiri puta zatresao mrežu.

I iako je dokazao da je u dobroj formi uprkos povredi, nije dobio poziv u reprezentaciju Argentine, a govorili smo vam da najverovatnije i neće biti u reprezentaciji na Mundijalu i da će ga Sampaoli izostaviti sa spiska.

Priča je odavno već poznata, Lionel Mesi i još par fudbalera su na strani Maksija Lopeza sa kojim Ikardi nije u najboljim odnosima, a razlog za to je sadašnja Mauritova, a nekadašnja Maksijeva supruga Vanda Nara.

Šta Ikardi kaže o nepozivanju u reprezentaciju za prijateljske mečeve?

"Pričao sam sa Sampaolijem. Znao sam da ću biti izostavljen ovoga puta jer sam bio povređen čak četiri utakmice. To je jedini razlog zašto sada nisam pozvan"
, rekao je Ikardi.

Da vidimo šta će biti razlog ako ga ne bude pozvao u Rusiju...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 21.03.2018
20:47

Ako slusamo medije koji daju izjave bez dokaza i pokrica onda je Mesi kriv...Ako slusamo igrace koji za razliku od medija znaju sta se desava jer se o njima radi onda su problemi druge prirode...Tevez je demontovao medije,Dibala je demantovao medije a boga mi demantuje ih i Ikardi...Eto i Ibrahimovic su javno pricali kada ih je Gvardiola precrtao ne vidim razlog zasto bilo ko ako je nepravedno iskljucen treba da cuti...Mesi nije Al Kapone ili El Capo...Aguero je otpadao sa spiska,Iguain isto u par navrata tako da Ikardi nece biti ni prvi ni poslednji....Mesi ,Di marija,iguain,aguero,dibala,ikardi...6 napadaca pa mora neko otpasti...

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 21.03.2018
21:29

Gluposti. Nije ovo prvi put. Ne mozes ti da ne pozivas Ikardija i Dibalu a pozoves neka dva lika iz argentine za koje nikad niko nije cuo. Pogledaj sastav na poslednjim utakmicama. Ova dvojica su najbolji igraci posle Mesija.

avatar
amigo999
Wednesday, 21.03.2018
22:21

A gde je novi Argentinski kralj Laurito Martinez?

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 21.03.2018
22:19

Mesi zeli svetsko vise od bilo koga,nema razloga da sam sebi skace u stomak i tera igrace...trebaju mu dobra atmosfera i dobri igraci u ostalom aguero i iguain su dokazani i bolji igraci od ikardija za koga ima vremena jer je mlad...Sve sto mozes je da isakzes svoje nebitno misljenje dok sam ja gore u prvom komentaru naveo cinjenice i istinu...

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 21.03.2018
20:34

Zao Mesi sa Argentinom neće osvojiti bilo šta.

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 21.03.2018
20:33

Mesi & company prave štetu sopstvenoj reprezentaciji zbog zbog Vandine zadnjice. Džabe što on dobro igra kad je priglup.

avatar
Rise up
Wednesday, 21.03.2018
21:26

Zbog Mesija ne dobija Ikardi poziv,a Ikardi govori sve pozitivno o Mesiju i da je najbolji.Bas na cudan nacin Ikardi izrazava svoje nezadovoljstvo. Verovatno je i ovo za povredu izmislio da bi prikrio kako je Mesi los covek taj fazon :D

avatar
amigo999
Wednesday, 21.03.2018
22:20

Pa nije igrao mesec dana, nije folirao, trebao je Interu kao voda zednom....Mada se zna da je Mesiju kada je tek dosao u Barcelonu najvise pomogao Maksi Lopez. Svi znaju da su dobri prijatelji ...