Ikardi pristao na ponudu, sledi mirovna konferencija sa Hrvatom?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 21.03.2019.
08:55
Izvor: Sportske.net

U Interu su rešili jedan deo problema, ali nije još gotovo...

EPA-EFE/Roberto Bregani
EPA-EFE/Roberto Bregani

Povezane vesti

Maurito Ikardi će se vratiti u svlačionicu Intera, ali tek treba da uveru Spaletija da zaista može da pomogne timu. Naime, trener zadržava pravo na svoj izbor u ovom trenutku prvi pik je Lautaro Martinez pa će ražalovani kapiten morati da startuje sa klupe.

Ikardi se video sa predsednikom Stivenom Žangom, izneo je svoju stranu priče, tvrdi da je bespotrebno ponižen oduzimanjem trake i da je davao sve od sebe, da je propustio 2% treninga od kada je u Interu.

Sa druge strane predsednik kaže da klub zadržava pravo odluke, pozvao je Ikardija da se vrati, uverio ga da svlačionica, osim Perišića, nema ništa protiv njega.

Šta će biti sa Hrvatom?

Prema jednoj verziji, on će biti pozvan na neku vrstu mirovne konferencije sa Ikardijem, prisustvovaće Marota i Žang, kako bi dobili obećanje da odnos neće ugroziti tim u finišu, jedna jedina stvar zanima Inter, top 4, odnosno igranje u Ligi šampiona.

Ikardi je inače još jednom odbio da se izvini svlačionici, jer kaže nema zbog čega, a danas će razgovarati sa Spaletijem koji će mu objasniti njegovu trenutnu poziciju u ekipi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Thursday, 21.03.2019
10:02

Spaleti i Perisic ne treba da brinu Icardija..obojica odlaze na kraju sezone..No,Marota ne prasta-bojim se da ce i Icardi na leto biti prodat..