Ikardi poslao poruku selektoru, Lacio se iznervirao, odledili "Ljaju", on dao gol!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 31.03.2018.
16:57
Izvor: Sportske.net

Verona lak plen za Inter, Lacio se blamirao sat vremena a onda zgromio Benevento. Ljajić na pruženu šansu u drugom poluvremenu odgovorio golom.

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Verona nije izdržala ni minut na "Meaci". Silno motivisani Inter načeo je goste na startu, Maurito Ikardi je primio loptu iz auta između dvojice skamenjenih štopera Verona, Nikolas nije mogao ništa da učini.

To je saseklo davljenika, nisu se oporavili od šoka, već je posle 15 minuta sve bilo gotovo. Prvo je Kandreva promašio jednu priliku, da bi hrvatska veza Brozović-Perišić izagrala odbranu Veroneza, 2:0.


Do kraja poluvremena još par šansi za domaćina, videlo se da gosti iz Veneta nisu dorasli domaćinu koji je učvrstio mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Odmah na startu košmaran dan u Milanu, Vuković i saigrači su zaokružili novom greškom, Ikardi ne prašta, 3:0, dva gola kapitena Intera, čiji tim je četvrti, ima dva boda manje od Rome, ali i meč manje, sledi "Madonina" protiv Milana koja je odložena pre nekoliko nedelja.

 
Košmaran početak i za Benevento u Rimu, Puđoni golman fenjeraša je isključen posle sedam minuta, igrao je rukom van kaznenog prostora.

Možda se tada Lacio opustio, ipak Imobile je nakon promašene šanse posle dvadesetak minuta matirao rezervnog golmana Brinjolija. Ali radost navijača na "Olimpiku" je trajala kratko, Kataldi je zaledio Strakošu, bivši igrač Lacija je svom timu dao gol za izjednačenje. Kataldi se izvinio severnoj tribini zbog gola.


Krenuli su uraganski napadi "L'Akvila", Marušić, Lukas Leiva i Patrik su imali prilike, ali su se Napolitanci održali do poluvremena.

U drugom poluvremenu videli smo pravu ludnicu. Prvo šok, još jedan gol Beneventa, ekipe koja je viđena u drugoj ligi posle samo jedne godine u eliti.

Uspeli su da preko Giljermea povedu, ali to kao da je razljutilo Rimljane.

"L'Akvile" su bukvalno poletele, Kaisedo koji je ušao u igru na poluvremenu je izjednačio na asistenciju Luisa Alberta, a onda su stvari došle na svoje mesto. De Fraj je posle kornera Luisa Alberta okrenuo rezultat, da bi posle greške Brinjolija, Ćiro Imobile doneo domaćinu ubedljivu prednost. Bilo je jasno da unapred uknjiženi bodovi ostaju na "Olimpiku". Do kraja se upisao i Lukas Leiva, a zatim i posle penala nad Nanijem Luis Alberto. Šezdeset minuta Lacio nije ličio na sebe, ali je onda zgromio slabe goste kojima nije ni mesto u eliti. Sergej je presedeo veći deo meča na klupi, zbog lakše povrede. Ušao je u 74. minutu, Inzagi ga čuva za naredne mečeve protiv jačih rivala. Basta je utakmicu presedeo na klupi.

Ponovo tišina i mnogo emocija u čast preminulog Emilijana Mondonika na stadionu "Franki", Fiorentina je povela u trećem minutu protiv Zenginog Krotonea, Olivera je počeo akciju, Ejzerik šutirao, na kraju "Ćolito" Simeone na pravom mestu, načeo je Kalabreze.


Odluka je pala posle sat, zaboravljeni Saponara i Kjeza su izigrali odbranu "Ajkula", prednost Fiorentine od 2:0.

SPAL u kome je crveni karton zbog napravljenog penala dobio Vikari, je posle pola sata gubio na "Marasiju", strelac je bio Lapadula sa penala. Ipak u nastavku Everton Luiz je oduzeo jednu loptu, nekadašnji igrač Partizana je počeo akciju posle koje je Lazari utišao "Marasi", 1:1. Zlatan bod protiv direktnog rivala za goste iz Ferare, pre pauze su zaustavili Juve, danas su opet pokazali zube iako su veći deo meča bili sa desetoricom.

Kaljari je napadao protiv Torina, bodovi su im bili potrebniji, tražili su penal nakon duela Kaštana i Burdisa, ali ni posle VAR konsultacija, sudija La Pena nije pokazao na belu tačku. Najbolju priliku za Sarde imao je Padoin.

U nastavku mat za četiri minuta, "Bikovi" nisu imali popust. Jago Falke je posle akcije Belotija načeo Kranja, da bi "zaleđeni" Ljajić koji je dobio šansu u nastavku na asistanciju baš Španca Falkea doveo goste do 2:0. Ljajiću je bilo potrebno desetak minuta da postigne gol. Do kraja su Ansaldi i Obi pobedu "Bikova" posle loše serije učinili veoma ubedljivom, Kaljari tone, za Torino je kasno, šampionat će završiti u sredini tabele.
 
U Bergamu oslabljeni Udineze se branio u prvom poluvremenu, "Orobići" su imali nekoliko prilika. U nastavku angažovaniji domaćin stiže do bodova, Petanja i Masijelo su matirali veterana Bizarija, "Dea" se zadržala na sedmoj poziciji, tri boda manje i meč više od Milana.

U prvom meču dana, samo bod za Romu na matineu u Bolonji.

Napoli će protiv Sasuola imati priliku makar na trenutak da preuzme čelnu poziciju, Juventus će biti na iskušenju, večeras derbi sa Milanom zatvara uskršnje kolo u Seriji A.

Rezultati:

Bolonja - Roma 1:1
Lacio - Benevento 6:2
Inter - Verona 3:0
Atalanta - Udineze 2:0
Kaljari - Torino 0:4
Đenova - SPAL 1:1
Fiorentina - Krotone 2:0
Sasuolo - Napoli 18:00
Kjevo - Sampdorija
Juventus - Milan 20:45

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar8
Saturday, 31.03.2018
19:41

Dizanje forme u najvaznijem trenutku.sad moramo nastaviti sa ovom igrom

avatar
amigo999
Saturday, 31.03.2018
19:32

Rafinja zlata vredan...Podigao je celu ekipu...

avatar
amigo999
Saturday, 31.03.2018
17:58

Spaleti i Ikardi su sadasnjost i buducnost Intera.....http://www.inter.it/en/news/62171/ausilio-spalletti-is-the-present-and-future-for-inter...

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 31.03.2018
17:24

..dizanje forme u zadnji cas!

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 31.03.2018
17:20
avatar
No rules
Saturday, 31.03.2018
17:10

Verona nije rival po mjeri, ali smo opet bili ubedljivi. Milan mora pasti u srijedu! Roma nas castila, ipak su im misli na LŠ, a za Lacio bi bila steta da se ne plasira u top4.

avatar
amigo999
Saturday, 31.03.2018
19:31

Bolje opet Roma, imaju bolju ekipu i ulagat ce opet....Lacio prodaje Sergeja, De Vrij vec gotov za Inter...Imobile nemoze ponoviti ovu sezonu....bolje da idu u LE...Ja bih u LS radije da se Milan vrati, ali posle nas:):)

avatar
Sale Internazionale
Saturday, 31.03.2018
23:13

Lacio nije dostojan LS!

avatar
mi#9
Saturday, 31.03.2018
17:05

Mauro Icardi ⚽⚽✌

avatar
amigo999
Saturday, 31.03.2018
19:33

Najbolja devetka na svetu!!!

avatar
amigo999
Saturday, 31.03.2018
17:01

Jos veceras da Juve polomi Milan, i to je to:):):)

avatar
Dragan Petković
Saturday, 31.03.2018
17:00

Argentina i Mesi su mi najodvratniji...prvo tevezu nije dao da igra u reprezentaciji,a sada dibali,agueru...ikardija ne zovu sramota sve klase od igraca bitno da igra maskerano.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 31.03.2018
19:58

Zeli sam da osvoji SP a to ce uraditi- NIKAD :D Navedeni igraci bi mu mogli itekako pomoci na tom putu ali eto

avatar
Brat Rodrigoo
Saturday, 31.03.2018
17:00

Vrhunska partija i uvertira pred derbi. Forza Inter!