Ikardi opet šokirao, vraća se na Apenine?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.09.2019.
11:05
Izvor: Sportske.net

Ovo je samo predah, ali njegov cilj je jasan?

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Maurito Ikardi je debitovao u Ligi šampiona za PSŽ, uživa u pobedi nad Realom, ali priča se da će samo privremeno biti u Parizu.

Naime, italijanski mediji su preneli da on planira da postupi kao Salah svojevremeno, kada je Egipćanin odbio da ostane u Fiorentini koja je nameravala da otkupi njegov ugovor od Čelsija. Egipćanin je otišao u Romu, ostalo je istorija.

Maurito je na pozajmici do kraja sezone, PSŽ može da otkupi njegov ugovor za 70 miliona evra, ali postoji u dogovoru klauzula da Argentinac može to da odbije. On je, da bi otišao na pozajmicu produžio ugovor sa Interom na godinu dana, ali neki izvori tvrde da ima nameru da se vrati u Italiju.

Jasno to bi izazvalo revolt na "Meaci" jedva su ga se oslobodili, ali Ikardi ne mari. Njegov cilj je da živi u Italiji sa porodicom, a prihvatio bi eventualno ponudu Juventusa koja će teško uslediti.

Uz to, navodno je naišao na prilično hladan doček, zbog Mesija koji mu neće oprostiti to što je preoteo ženu njegovom drugu Maksiju Lopezu.

Argentinci u PSŽ, ali i brazilski klan zbog prijateljstva Nejmara i Mesija nije baš srdačan prema novom napadaču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 20.09.2019
19:26
avatar
The_Matrix
Friday, 20.09.2019
18:29

Hahahha, tako je vlado...vrati se na tu temu, niso bas dugo to napisao

avatar
Amalainter
Friday, 20.09.2019
11:59

Da..da..bas tako...

avatar
Oldboy
Friday, 20.09.2019
11:14

Vlajko, žena ne može da se preotme, ona može da ode sa drugim svojevoljno ili da je taj drugi kidnapuje, a preotimanje postoji u necivilizovanim zajednicama kao što je ona u Vuka Vrčevića