Ikardi ljut na navijače, hoće li im opet pretiti "žestokim momcima" iz Argentine?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.02.2019.
10:48
Izvor: Sportske.net

Zar ne bi trebalo da bude drugačije, posle svega što Inter priređuje svojim tifozima...

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Maurito Ikardi je bio veoma ljut na navijače Intera posle poraza.

"Prepreke su uvek teškoće koje prihvatam na putu uspeha. Ako nas ne volite kad gubimo, nemojte nam ni aplaudirati kada pobeđujemo", napisao je kapiten Intera.

On je bio iznerviran zvižducima i uvredama, a ovo nije prvi put da dolazi u sukob sa severnom tribinmom "Meace".

Sećate se da je u autobiografiji napisao da njemu ne smeju da prete, da je rekao da će im, posle poraza i uvreda u Sasuolu dovesti žestoke momke iz Argentine pa će pognuti glave.

To je izazvalo proteste, pretnje, pa je bio prinuđen da izbaci taj deo iz autobiografije, a golovima je vratio poverenje.

Ikardija nervira što navijači vode računa o svemu, osim podrške ekipi, juče je tribina više skandirala protiv uprave, izdali su i saopštenje o rasizmu, vređali Kulibalija da je lažov, ali čuli su se i zvižduci na račun tamnoputog Bajea igrača Bolonje koji je ponikao u Interu.

"Crno-plavi" su poraženi na Mihinom debiju za Bolonju, a Spaleti je dobio ultimatum, pojavila su se i dva imena za privremenog naslednika dok ne stigne, pretpostavlja se, Konte, na leto.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 04.02.2019
18:29

nije on to izbacio zbog njih nego mu je onaj šef mafije reko da ne priča gluposti i zapretio mu biće momak nema pojma ko je talijanska mafija,pa je eto jadnik taj deo izbacio ,on će dovest nekog u milano pa to ni ja nebi provalio

avatar
DEL PIEROO
Monday, 04.02.2019
13:51

Rasulo.. nece biti u top4 na kraju ce Atalanta biti cetvrta

avatar
The_Matrix
Monday, 04.02.2019
12:23

Bajeu su zvizdali zbog zadrzavanja vremena, a Kulibaliju da je lazov jer je rekao da su ga najvatrenije pristalice Intera vredjali sto nije tacno. Cak se i na TV tada culo da ga ne vredja vise od stotinak ljudi. Velika je razlika kada to rade vatreni navijaci, tada je i mnogo glasnije i gadnije... A sto se tice Ikardija on je samo pokazao kakav je covek, ovo sto on sa svojom druzinom radi vec je vidjeno u Junajtedu pod Murinjom. Na kraju isterace svoje i oterati Spaletija

avatar
NikkiCFC
Monday, 04.02.2019
14:37

Zar ne zele svi navijaci Spaletija van?