Ikardi ili Ronaldo, ko će skinuti prokletstvo? Vanda napala Portugalca!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 11.11.2018.
10:44
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva situacija danas u Bergamu, odnosno Milanu. Ali, ništa ne može da prođe bez "ribe zvane Vanda".

gazzetta.it
gazzetta.it

Povezane vesti

Hajde da krenemo od matinea. Ako ste imali tešku noć, dok se oporavljate, možete da pogledate mali derbi Lombardije, takozvani "Crno-plavi" derbi, uvek je zanimljivije u Bergamu koji je na nogama kad iz komšiluka stiže Inter.

I danas će navijači "Boginje" svim silama bodriti svoj tim, koji je čak i najjačem Interu u istoriji, onom Murinjovom, stvarao probleme na svom stadionu.

U centru pažnje Maurito Ikardi, on nikada nije dao gol u Bergamu, ni kao igrač Sampdorije, ni u Interu. Naime, Stadion "Komunale" ili "Azuri del Italija", kako se zvanično zove je jedini, uz Tardini na kome Argentinac nije dao gol. Ali, Parma je četiri godine van Serije A, pa nije imao puno ni prilika, ali Bergamo je druga priča.

Puni Atalantu kod kuće, dao im je šest golova u karijeri, ali osim što nije pogodio mrežu u Bergamu, on nije ni pobedio na ovom stadionu, tri remija i poraz.

Večeras u blizini Bergama, u susednom gradu gostuje Kristijano Ronaldo. "San Siro" će biti krcat, Milan će se sudariti sa moćnim Juventusom, a i Portugalac mora da sruši prokletstvo.

On je pet puta gostovao na jednom od najčuvenijih stadiona na svetu, verovali ili ne, nikada nije dao gol.

Naime, tri puta je igrao protiv Milana, jednom protiv Intera, i jednom finale Lige šampiona protiv Atletika, tada se radovao, ali bez gola.

Protiv Milana ima loš skor, dva poraza sa Junajtedom, a kada je prešao u Real, 2010. takođe nije uspeo da pobedi svog sadašnjeg trenera Alegrija, bilo je 2:2, u novembru 2010.

Doduše, Ronaldo je dao gol, u penal seriji protiv Atletika, kada je Real osvojio titulu, ali iz igre nikada nije pogodio mrežu.

Pre nekoliko dana Vanda Nara, ili Vanda Ikardi je uporedila svog supruga sa Ronaldom, rekla da je možda Portugalac dao više golova ove sezone, ali da je Maurito tri meča sedeo na klupi.

"Volela bih da vidim da Ronaldo neki put pristane da počne meč na klupi za rezerve"
, dodala je vatrena Argentinka...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 11.11.2018
18:51

Evo covjek zabio Zna mala

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 11.11.2018
12:21

Sedece Ronaldo na klupi za pet sest kola kada Juve obezbedi titulu. Tada ce da trenira za usatog i da se pejsira za drugi deo sezone.

avatar
amigo999
Sunday, 11.11.2018
12:09

Najbolji napadaci sveta su u Seriji A: Ikardi,Ronaldo,Igvain,Dzeko,Dibala....

avatar
deki trbic
Sunday, 11.11.2018
12:05

Neka obojica daju gol igrao sam na Inter i na Juve 3+

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 11.11.2018
11:55

Šta se zensko razume u fudbal...ronaldo je za ikardija izmislio loptu i fudbal