Iguaina napalo i "Belo pero", Miha za "vađenje"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 22.09.2017.
11:35
Izvor: Sportske.net

Dve strane priča koja je udarna u medijima u Italiji...

EPA-EFE/Elisabetta Baracchi
EPA-EFE/Elisabetta Baracchi

Povezane vesti

Slučaj "Iguain" trese Italiju. Argentinac je pod velikim pritiskom, napadaju ga sa svih strana, a posebnu težinu imaju reči Fabricija Ravanelija.

Popularno "Belo Pero", čovek koji je sa Juventusom osvojio sve i radio sa mladima u klubu, kaže da je Iguain sada opterećenje za tim.

"Totalno je van forme, on je sada krst koji nose ostali. Smeta, jednostavno u ovom trenutku ne bi trebalo da bude u timu",
bio je oštar čovek koji je sa Juventusom osvojio sve.

Navijači i dalje podržavaju "Pipitu", ali on je u pet mečeva dao dva gola i to nije problem, Juve je dobio sve utakmice.

Ipak, protiv Fiorentine je delovao izgubljeno, baš kao i u pobedi nad Sasuolom, Alegri nema rešenja, osim da Mandžukić igra u špicu, ali teško je verovati da će najskuplje pojačanje u istoriji Juve preseliti na klupu.

Argentinac se nada da će stara mušterija Torino biti prava prilika da prekine "prokletstvo".

Prošle godine u derbijima im je dao tri gola u dva meča.

Iako obično kažu da je loš u velikim mečevima, on je dao 10 golova u "El Klasiku" i u argentinskom "Super klasiku".

Njegov bivši kondicioni trener iz Napolija kaže da Iguain nije lenj, ali da se oslanja na talenat, da će pre ili kasnije početi da daje golove.

Za Juventus, u ovom trenutku najvažnije su pobede, a izgleda da ih više brine nova povreda Hevedesa koji još nije debitovao. Jer, De Šiljo se nije oporavio, Lihštajner nije prijavljen za Ligu šampiona, a sve teže podnosi dve utakmice nedeljno.

Moguće je da sutra na desnom beku počne Barzalji, ili da Juve uđe u 3-5-2 i da Kuadrado pokriva celu desnu stranu.

Iguainov gol se čeka, podsetimo proletos je na derbiju posle bravure Ljajića iz slobodnjaka, spasao Juve poraza u finišu meča.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Friday, 22.09.2017
11:58

Proradit on hoce sigurno, ali nista korisno im doneti nece. To je bacenih skoro 100 miliona jer se i sad vidi da bez njegovog doprinosa oni u Seriji A mogu jer nema kvaliteta ta liga. Medjutim u LS se videlo da ekipa nije napravila iskorak koji je trebala vec se unazadila mnogo

avatar
REAListaee
Friday, 22.09.2017
11:38

Nikome nista nije dobro donio taj lik. Svaki navijac Real Madrida koji je gledao utakmice dok je on igrao zna o cemu pricam, a tek Argentini...

avatar
Luka Modric
Friday, 22.09.2017
13:45

2008 ili 2009 neznam sad tocno koje sezone protiv liona u knock out fazi je 1 na 1 pogodio stativu i real je ispo..od tad pa do danas ga prezirem iskljucivo zbog tog glupog promasaja real nije proso a ja mu to nisam oprostio

avatar
REAListaee
Friday, 22.09.2017
23:09

Hahaahhaah isto !!!! To je taj momenat , cim njega vidim, vidim taj promasaj!