Iguain jedva dočekao Sarija, objasnio razliku između Kalča i Premijer lige!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 04.02.2019.
21:42
Izvor: Sportske.net

Da li se slažete sa Argentincem?

Beta/AP Photo/ Alastair Grant
Beta/AP Photo/ Alastair Grant

Povezane vesti

Napuljska veza Sari-Iguain opet funkcioniše ako je verovati subotnjem razmontiranju Hadersfilda na "Bridžu".

Argentinski napadač je postigao dva gola i podsetio na stare dane pod italijanskim stručnjakom, kada su golovi išli kao od šale.

"Sari zna kako da izvuče najbolje iz mene, zna kako da se ponaša prema meni u emocionalnom smislu. Drago mi je da opet sarađujem sa njim u velikom klubu. Mislim da zajedno možemo ispuniti ciljeve kluba", kazao je Iguain.

Zatim je uporedio Premijer ligu i Seriju A.

"Potpuna drugačija takmičenja. Ovde čim dobijete loptu defanzivci jurišaju na vas. Ovde su uvek ispunjeni stadioni, atmosfera je fantastična i možete slobodno da prošetate ulicom", podsetio je Gonzalo na već uobičajena dešavanja na ulicama Napulja.

Đenaro Gatuzo nije uspeo da mu "pogodi žicu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
UGASICE SE partizai
Monday, 04.02.2019
22:56

Kakva crna italijanska liga,pa SVAKA liga je bolja od te tuge od fudbala tamo. Kao katanaco ovo ono,italijanska reprezentacija tuga,liga tuga,klubovi imaju dresove na kojima imena igraca pisu kineskim slovima,izgubili su i tu neku istoriju koju su imali,sada su samo jedna tuzna liga. Doduse ni PL nije neka liga,tu su klasicne drvosece na terenu i par spanaca tehnicara,koji ih uce kako se igra,ali ako nsita bar trce,bar ima neki intezitet,a ne ko oni juzni nesretnici.

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 05.02.2019
02:48

sta ti sve izgovori i ostade ziv....

avatar
UGASICE SE partizai
Tuesday, 05.02.2019
13:57

Sta nije tacno? Dobio sam 14 minusa,samo zato sto ne volite istinu da cujete,a sve napisano je istina! Italijanska reprezentacija je jacine Ukrajine,znaci cist prosek,klubovi su jacine Francuske lige,znaci isto prosek,sam fudbal je dosadan,klubovi zele da igraju na 0:0 ili 1:0,ali su toliko losi igraci da ne umeju,pa primaju smesne golove,kao u Holandskoj drugoj ligi. Inter protiv Bolonje izasao sa dresovima,na kojima su imena igraca bila ispisana Kineskim slovima i pljunuli na celu istoriju za saku dolara. Sta tu nije tacno? Sta nije tacno da su u Engleskoj drvosece? Jedan prosecni igrac KDB je tamo strah i trepet,jedan lenjivac Azar je u rangu Mesija po pricama navijaca Engleskih klubova,sta isto tu nije tacno? Ne lupaj minus,ako je neko nesto tacno napisao,samo zato sto te to boli,nego se pomiri sa tim ili ucini nesto da se to promeni,ako vec smeta toliko trenutno stanje. Sportski pozdrav.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 05.02.2019
12:53

I ti odgovaras nekome ko pise ''intezitet''...

avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 05.02.2019
09:35

A koja je bolja liga od engleske? Španska gde imaš tri kluba ili nemačka gde imaš dva?

avatar
Paklena pomorandza
Monday, 04.02.2019
22:43

Sta ima bre Iguain da objasnjava....topi se plastika polako...i iduce godine ima da igraju L.E.

avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 05.02.2019
09:35

Ako je verovati vama, topi se već godinama, a opet Čelzi stalno osvaja trofeje, što sumnjam da bi se moglo reći i za klub za koji navijaš