Igrali sa Partizanom Evropu pa ispali, od elite se oprostio i "Veliki Žuti"

Autor: Milovan Longinov
subota 25.07.2020.
23:09
Izvor: Sportske.net

Gotovo je...

Sportske.net/Darko Gajić
Sportske.net/Darko Gajić

Povezane vesti

Sada je i definitivno, Robert Prosinečki nije uspeo da opstane sa Kajzerisporom, koji je večeras i zvanično ispao iz turske Superlige, baš kao i Malatija, koja je letos igrala protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Kajzeri i Malatija su dve najlošije ekipe u Turskoj, zajedno sa Ankarom, osvojile su sve tri po 32 boda i zajedno idu u niži rang.

Kajzeri je danas na svom stadionu izgubio od Trabzona rezultatom 2:1, gosti su sačuvali drugo mesto, ali očekuje se da UEFA ne popusti i ne ukine kaznu, tako da će u kvalifikacije za Ligu šampiona Bešiktaš.

Prosinečki je tako neuspešno startovao po povratku na klupu Kajzerija, koga je vodio i u sezoni 2012/13, pa je ponovo seo na klupu u decembru, no, nije uspeo da ostane u eliti.

Malatija je takođe izgubila, na svom stadionu od Gacijantepa, jedini strelac bio je Đilabođi.

Podsetimo, u timu Malatije nastupa i dalje bivši kapiten Crvene zvezde Mičel Donald, a ostaje da vidimo da li će ostati, odnosno igrati u drugoj ligi Turske.

Bašakšehir je još ranije overio titulu i ide u Ligu šampiona, Bešiktaš će najverovatnije u kvalifikacije umesto Trabzona...
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke