Igrali protiv Intera, predsednik zaražen i u strogoj izolaciji!

Autor: Milovan Longinov
sreda 18.03.2020.
14:05
Izvor: Sportske.net

Još jedan slučaj...

EPA-EFE/VASSIL DONEV
EPA-EFE/VASSIL DONEV

Povezane vesti

Predsednik Ludogoreca Kiril Domuskijev pozitivan je na virus Koronu i nalazi se u strom izolaciji, saopštio je danas bugarski klub.

Čak 20 dana nakon utakmice sa Interom u Milanu, predsednik Ludogoreca je pozitivan na ovaj virus, što je još jedan od znakova može da prođe i više od tri nedelje dok se bolest ne otkrije.

Prvi čovek Ludogoreca potvrdio je da se nalazi u karantinu, izolovan od ostatka sveta.

"Nakon prvog testa na virus nisam se osećao dobro, pa su me opet testirali i onda se ispostavilo da sam pozitivan. Pratim i poštujem protokole, u karantinu sam, izolovan i lečim se. Želim da se zahvalim lekarskom osoblju koje brine o meni. Pratite pravila, sledite uputstva i nemojte se plašiti. Pobedićemo i ovaj virus", poručio je on.

Dakle, još jedan slučaj koji je iz Lombardije preseljen u naše šire okruženje. Korona virus se iz dana u dan i dalje širi sve više...

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Thursday, 19.03.2020
13:25

U Interu su hvala Bogu svi zdravi, Lugorecovi igraci su isto zdravi. tako da on nije dobio Virus od igraca Lugoreca jer oni nisu zarazeni. bili su u Milano i nisu zarazeni. on je dobio virus na drugim mestu. Interovi igraci niko nema Korona virus niti ce ga imati. to sto su igrali protiv Intera. da igrali su i izgubili oba puta virus nisu dobili u Milano. ovaj je dobio virus na drugom mestu u Milano nije ni bio, igrac Lugoreca mu zdravi a on bolestan ko mu preneo virus i gde