Igrači Torina pobedili, ali od Mihe neće smeti u svlačionicu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 12.02.2017.
16:58
Izvor: Sportske.net

Torino nervozu zbog loše 2017. istresao na tužnoj Peskari, mada bi bilo zanimljivo videti šta im je rekao Mihajlović posle meča. Inter se oporavio od neuspeha u "Derbiju Italije". Potvrđeno ono što smo znali, Palermo će u drugu ligu, Ingleze promašio pena

EPA/DI MARCO
EPA/DI MARCO

Povezane vesti

Konačno je proigrao Torino.

Do prve pobede u kalendarskoj godini stigli su za 15-tak minuta, doduše protiv Peskare koja je već jednom nogom u Seriji B.

Već posle dva minuta "Bikovi" su poveli, Benasi je asistirao Jagu Falkeu, Bizari nemoćan.

Posle deset minuta bilo je jasno da će argentinski veteran na golu Peskare imati dugo popodne na "Olimpiku". Ljajić je izveo slobodnjak, Lukićev udarac odbijen, štoper Ajeti na pravom mestu, 2:0.

Kakav bi to meč bio da se ne upiše i Beloti, "Galo" je posle 15 minuta praktično rešio pitanje pobednika.

Posle se jedino postavljalo pitanje sa koliko će golova u mrežu "Delfini" napustiti "Pijemont".

Početkom drugog dela, Adem Ljajić daje četvrti gol, mirisalo je na katastrofu slabih gostiju. Gol Ljajića možete videti ovde.

Nakon sat, još jedna akcija Ljajića, on i Lukuć su odigrali sjajan meč, još jednom Beloti, 5:0.

A onda i nešto što će razbesneti Mihu, autogol Ajetija i pogodak Benalija, Hart dva puta savladan za dva minuta.

Ni to nije bilo sve, Benali posle akcije Memušaja postiže treći gol, 5:3.  Tako je i ostalo, verovatno i pored pobede Siniša Mihajlović će imati mnogo toga da kaže svojim igračima za ponašanje u poslednjih pola sata...

Eder

Inter je posle bolnog poraza u "Derbiju Italije" ugostio Empoli. Domaćin bez kažnjenih i povređenih, Ikardija, Perišića i Brozovića.

Gol gostiju iz Emilije načeo je Eder, akciju je počeo Kandreva, nastavio Palasio, Brazilac koji igra za Italiju je savladao Skorupskog.

Imao je i Empoli svoje prilike, pretio i Krunić, ali Handanovićeva mreža se nije tresla. On je uspeo da zaustavi Bosanca i spasi izjednačenje, a u sledećem napadu Kandreva je pogodio mrežu Skorupskog pa je "San Siro" odahnuo.

Šansu je u finišu dobio i "Gabigol", imao je jednu šansu nakon asistencije Žoao Marija, ali nije uspeo da postigne prvenac u Italiji.

Sasuolo

Čudna utakmica na "Mapeiju". Sasuolo je već od praktično starta bio sa desetoricom, Lešert je napravio penal nad Ingleseom, dobio crveni, a sam Inglese propustio priliku da dovede "Leteće Magarce" do prednosti.

Umesto toga Sasuolo sa desetoricom vodi, golgetersku seriju je nastavio Alesandro Matri. Ipak, brojčana prednost Veroneza je igrala glavnu ulogu, Inglese se iskupio za penal, sa dva gola okrenuo rezultat. Onda je napadač Kjeva postao i junak kola, het-trik posle promašenog penala, bodovi putuju u Veronu.

Na Siciliji je jasno, Palemo će u drugu ligu. Atalanta ne prašta, Konti i neizbežni Papu Gomez su doneli prednost gostima iz Bergama, Čočev je do poluvremena vratio Isolane u igru...

Ipak u nastavku, Brajan Kristante posle asistencije Gomeza glavom matira Posaveca, nema spasa Palermu, oni, Krotone i Peskara će u niži rang, ako se ne desi neko čudo do kraja, zaista i ne pripadaju Seriji A.

U prvom meču dana, Roma je smanjila prednost Juventusa na četiri boda pobedom u Kalabriji protiv Krotonea.

U petak je Napoli otvorio kolo trijumfom protiv Đenove, dok je Fiorentina juče savladala Udineze.

Od 18 časova Sampdorija dočekuje Bolonju, večeras Juve gostuje na Sardiniji, a sutra uveče kolo zatvaraju u derbiju Lacio i Milan.

Rezultati:

Napoli - Đenova 2:0
Fiorentina - Udineze  3:0
Krotone - Roma 0:2
Inter - Empoli 2:0
Palermo - Atalanta 1:3
Sasuolo - Kjevo 1:3
Torino - Peskara 5:3
Sampdorija - Bolonja 18:00
Kaljari - Juventus 20:45

Ponedeljak

Lacio - Milan 20:45

Na tabeli Juventus ima 57 bodova i meč manje od Rome koja je sakupila 53, sledi Napoli sa 51, Atalanta i Inter imaju 45, Lacio 43, Rimljani imaju meč manje kao i Milan sa 40 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
izNOgud
Sunday, 12.02.2017
22:59

Rutinska pobjeda Intera I mnogo razloga za zadovoljstvo kada se vidi forma pojedinih igraca I nacin na koji je tim prevazisao izostanak dva najbolja igraca (Ikardija I Perisica) I standardnog prvotimca (Broza)... ipak, da ne budem potpuni optimista zasluzna je jos jedna utakmica koja je pokazala koliko su ispod nivoa ostalih u timu nasi bekovi. Ansaldi je ponovo uzasan!

avatar
INTERnacionalist
Monday, 13.02.2017
00:21

..i dalje tvrdim da je Nagatomo bolji od Ansaldija bar za duplo!

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 12.02.2017
20:26

..sve po strani,al Kondogbija je dozivio vaskrsnuce od kako je Pioli dosao!

avatar
Oldboy
Sunday, 12.02.2017
18:46

Galjardini najbaksuzniji igrač serije A, lopta neće u gol, a dečko bar dve šanse po utakmici. A što se tiče Edera, gol I asistencija, nisam siguran da bi Murijel opravdao ulogu vođe u nedostatku Ikardija I Perišića.

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 12.02.2017
22:05

..to sam i ja htio napisat,od kako je dosao u Inter imao je 7-8 sansi za gol al svaki put su golmani bili na mjestu! Djeluje mi da tip igraca kao Dejan Stankovic ( doduse jos daleko) koji postize 7-8 golova po sezoni,u skoku je paklen..

avatar
Oldboy
Monday, 13.02.2017
00:05

Mene na Motu podseca i po konstituciji i po stilu igre, i onaj je znao da da po 2 gola na utakmici, eto samo jos da nije baksuz, inace odlicna kupovina Intera

avatar
No ®ules
Sunday, 12.02.2017
18:45

Lijepo je vidjeti te mlade momke u plavo-crnom dresu. Barbosa, Galjardini, J.Mario, Kondo, Muriljo ali i Pinamonti- izuzetno mlad, stručnjaci kazu da je ogroman potencijal. Imamo perspektivnu okosnicu tima. Forza Inter!

avatar
Dario Hubner
Sunday, 12.02.2017
18:23

Vrlo zanimljiv mec u Torinu.A tandem Intera Galjardini-Kondo daje odlicne rezultate,odlicno ih je Pioli ukomponovao.Ocekivao sam Gabigola u startnoj,decko izgara od zelje da zaigra od prvog minuta.

avatar
JZ4Ever
Sunday, 12.02.2017
18:10

Rutinska pobeda Intera uz nestvarne intervencije Skorupskog.Roma bi ozbiljno trebala da razmisli o ovom momku

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 12.02.2017
18:06

Bravo, Bili! Nadam se da cemo mi pobediti Palermo ovako desetkovani:-D

avatar
Brat Rodrigoo
Sunday, 12.02.2017
18:04

Lagan trijunf Intera, Galjardini-Kondogbija mnogo dobar tandem na sredini.

avatar
masimomorati
Sunday, 12.02.2017
18:03

Kako se samo Empoli provukao sa samo 2 gola...ccc