Igrači Milana imali svog favorita na trenerskoj klupi, sada je kasno...

Autor: Stefan Matić
sreda 06.11.2019.
14:44
Izvor: Sportske.net

Ratnik na terenu i van je izgleda crpeo najbolje iz ove ekipe.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

"Rosoneri" su počeli novu sezonu sa novim licem kraj terena.

Marko Đampaolo je krenuo u svoju avanturu sa Milanom pošto je zbog "neuspeha" iz prethodne sezone klupu "San Sira" napustio Đenaro Gatuzo. Ipak Đampaolo nije mnogo potrajao, bivši stručnjak Sampdorije je smenjen posle samo sedam odigranih kola u Seriji A.

Njega je nasledio Stefano Pioli koji u narednih pet utakmica ima učinak od jedne pobede, jedne nerešene utakmica i dva poraza. Pre postavljanja Piolija navijači Milana su bili glasni na socijalnim plaformama gde su jasno stavili do znanja čelnicima kluba da su protiv zapošljavanja nekadašnjeg trenera Intera i Fiorentine.

Izgleda da je tako uverenje vladalo i u svlačionici Milana.

Kalčomerkato prenosi da je veliki broj fudbalera Milana predvođen kapitenom Romanjolijem bio za vraćanja Đenara Gatuza. Navodno je štoper imao razgovor sa Maldinijem, ali su čelnici Milana već doneli svoju odluku mimo svih očekivanja i želja postavili Piolija.

Gatuzo

Ostaje da se vidi koliko će Stefano potrajati, "rosoneri" narednu utakmicu igraju sa Juventusom u Torinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 06.11.2019
15:58

Da, ali... to izvlacenje najboljeg iz ekipe ne moze vjecno trajati. Malo mu je falilo do LS i to je bio maksimum, ali za ovu sezonu trebalo je izvrsiti kvalitetno dodatnu selekciju, za to Eliot nije bio spreman, vjerovatno je Gatuzo zbog toga i otisao. Ne vjerujem da bi se vratio, nije on Zidan. :)

avatar
REVØLT
Wednesday, 06.11.2019
15:49

''Njega je nasledio Stefano Pioli koji u narednih pet utakmica ima učinak od jedne pobede, jedne nerešene utakmica i dva poraza. Pre postavljanja Piolija navijači Milana su bili glasni na socijalnim plaformama...'' Jedan plus jedan plus dva su uvek cetiri, a nije socijalnim nego drustvenim. Rino sigurno nije izvukao najbolje iz ekipe, covek je u najboljem slucaju prosecan trener, svaka njemu cast za igracku karijeru isto kao i Inzagiju, tu nema na cemu da im se prigovori. To sto su igraci hteli da se on vrati je naknadna pamet i krokodilske suze i jako smesno pokajanje, gde su bili kad je bilo najvaznije?