Igrači Junajteda pošteđeni pred derbi, da se ne bi "na smrt uplašili"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 20.10.2019.
15:10
Izvor: Sportske.net

Neverovatna izjava pomoćnog trenera "Đavola".

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Danas od 17:30h nas očekuje duel Mančester junajteda i Liverpula na "Old Trafordu".

"Đavoli" su u velikim problemima, imaju samo dve pobede iz prvih osam kola, veoma su blizu opasne zone.

Sa druge strane, Liverpul je osvojio svaki moguć bod od početka, bolje rečeno slavili su u svakom od prvih osam duela na startu nove sezone.

Četa Jirgena Klopa deluje neustrašivo, poraze su doživeli samo u borbi za Komjuniti Šild (na penale od Sitija) i od Napolija u Ligi šampiona (takav poraz im je minule sezone bio taličan).

Zbog svega, čini se da Junajted nema mnogo šansi protiv lidera na tabeli, ne predaju se ipak u klubu sa "Old Traforda", ali su svesni da je razlika ogromna.

To je potvrdila i izjava Solskjerovog asistenta Majka Felana, koji je izjavio da igrači nisu opterećivani analizom protivnika pred derbi, da se ne bi "uplašili na smrt".

"Okupili smo ceo tim posle reprezentativne pauze.

Neki igrači su se vratili u boljem raspoloženju jer su se kvalifikovali, pa smo ih okupili i pokazali im par stvari.

Trudili smo se da im ne pokažemo previše toga o Liverpulu. Važniji da znamo ko smo mi, jer ako bi otišli tim putem, uplašili bismo ih na smrt
", izjavio je Felan.

Dakle, igrači Junajteda nisu dobili detaljnu analizu narednog protivnika (Liverpula), kako ne bi došlo do neželjenog efekta, da se fudbaleri slavnog kluba sa "Old Traforda" bukvalno uplaše snage i kvaliteta koje predstojeći protivnik poseduje.

To najbolje oslikava trenutnu situaciju na "Old Trafordu", daleko su od kluba koji je svojevremeno uterivao strah u kosti svojim rivalima, Solskjer tvrdi da postoji plan i da sve ide dobrim tokom, ali moramo priznati da stvari ne deluju dobro.

Čini se i da malo ko veruje da Solskjer može da izvuče Mančester junajted iz ove krize, vreme će pokazati ko je u pravu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Sunday, 20.10.2019
16:29
avatar
mrancic
Sunday, 20.10.2019
16:10

Nemaju trenera sa iskustvom i psihološkom pripremom.A i nema kvaliteta potrebnog za pariranje Liverpulu u ovom trenutku.Sa druge strane njih je zvezda pobedila.Za nas navijače olakšan posao.Sve dobro sem katastrofe ili poraza.Dotle smo,nažalost,došli. Napred momci!Hrabro!

avatar
The Red Army
Sunday, 20.10.2019
17:20

Ma koja katastrofa, zadnjih 7 utakmica liverpul nas jednom pobedio, ne znam sta je ljudima, derbi je to! I junajted pod fergijem je bio miljama iznad liverpula pa je opet znao liverpul cesto da pobedi 🤷‍♂️

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.10.2019
15:35

Cega da se uplase? Pogledajte poslednje 4,5 utakmice Liverpula i svako bi mislio da moze da ih dobije lagano.

avatar
äxwell
Sunday, 20.10.2019
16:11

Da, al ih nije dobio! Nije ih dobio zato sto su mentalne gromade i napokon imaju taj pobjednicki mentalitet! Sve sem pobjede je poraz! Dzabe tebi sto stvoris par prilika protiv njih kad opet izgubis, i to ne mozes izbjeci!Ne mozes dostici tu zelju za pobjedom koju imaju redsi! Valjda Phelan zna sta prica, bio je dio slicnog tima pre 10 godina! Ne znam kako bi ti drugacije docarao (zbog tvog stanja)..

avatar
äxwell
Sunday, 20.10.2019
17:12

Ima, poenta je da se nadje nacin da se dodje do pobjede! Nebitno kakav! Ne znam sta ti nije jasno ovde?!

avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.10.2019
16:31

Kakve veze imaju poklonjen penal i greska golmana sa mentalnim gromadama iz Liverpula?