Igrači Junajteda okrenuli leđa Van Galu, zna se koga žele na klupi!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 21.02.2016.
10:20
Izvor: Sportske.net

Bliži se kraj eri Luja van Gala na klupi Mančester junajteda.

Beta/Lars Poulsen/POLFOTO via AP
Beta/Lars Poulsen/POLFOTO via AP

Povezane vesti

Većina fudbalera Mančester junajteda pomirila se sa sudbinom i očekuje da klub u narednom periodu otpusti Van Gala i da na mesto menadžera postavi Žozea Murinja.

Holanđanin se nalazi na nikad većem udaru posle poraza od Midtjilanda u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope, koja je ostala jedina nada za Ligu šampiona naredne sezone.

Igrači Junajteda nemaju više poverenja u rad trenera i nadaju se da bi Žoze Murinjo mogao da bude spas do kraja sezone.

Junajted je peti na tabeli Premijer lige gotovo bez šanse da se domogne Lige šampiona preko Premijer lige, a podsećamo da prvak Lige Evrope ide direktno u najelitnije takmičenje naredne sezone.

Za prvi korak ka tome potrebno je da Junajted pobedi Dance i plasira se u osminu finala. U prvom meču Junajted je izgubio sa 2:1.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Steph22
Sunday, 21.02.2016
22:40

Ne mogu vise da gledam van Gala. Ako ispadnu is kupa, a ne otpuste onog stvora, onda cu pomisliti da je uprava hipnotisana ili omadjijana...

avatar
mrancic
Sunday, 21.02.2016
22:29

Veceras sam gledao izuzetnu emisiju na sport klub 2 o Van Galu. Cinjenica je da se radi o jednlm od najboljih trenera u davremenom fudbalu kome vreme neumitno izmice. Zapamtio dam njegovu izjavu:ja forsiram napadacki fudbal ali damo ako imam igrace za to. Ocigledno da je pogresio pri izboru igraca i da je najveci krivac za pad Junajteda. Sa mnogo hvale o njemu su pricali Inijesta, Cavi, Miler koje je lansirao kao mlade igrace. I pored losih rezultata neka mu je srecna penzija!

avatar
mrancic
Sunday, 21.02.2016
13:39

Glupi igraci. Imali ste zemlju dembeliju:Kerik i Mata sporaci, Runi neprepiznatljiv, Depaj umislio da je zvezda, Svajni umesto na terapiju gleda u Dubaiju Anu, Lingard promasuje stopostotne sanse A Dzons u Junajtedu ne igra, samo prima platu. Sve ce vas Zoze najuriti i rasprodati.

avatar
Аполо
Sunday, 21.02.2016
13:25

Mozda i prodjemo dance u narednoj utakmici ali pitanje je sta ce biti kada dobijemo iole jaceg protivnika od njih. U premijer ligi sa LVG nemamo vise cemu da se nadamo, jedino da nekako (ne znam ni sam kako) osvojimo LE i da Murinjo pocne sa restauracijom tima.

avatar
Вучко
Sunday, 21.02.2016
12:33

Dzabe okrecu ledja, kad je uprava nesposobna da mu isplati odstetu da raskid ugovora i da mu daju papir da potpise da je dobio otkaz.

avatar
John Cena
Sunday, 21.02.2016
12:02

Murinjo ne zeli tim koji ce igrati LE, i zato ceka kraj sezone da vidi da li ce se plasirati u LS. Ali opet za klub je bolje da ih preuzme odmah jer ce imati vise vremena da uigra tim za narednu sezonu

avatar
Sunday, 21.02.2016
11:23

E ako je Mata za Murinja onda je Lui potpuno puko.