Igra za Ajaks, a javno "pozira" u Barsinoj opremi!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 24.05.2020.
09:04
Izvor: Sportske.net

Jedan od najtraženijih bekova izgleda nema dilemu gde želi da nastavi karijeru.

EPA-EFE/Maurice van Steen
EPA-EFE/Maurice van Steen

Povezane vesti

Seržinjo Dest je prethodnih dana iskočio u prvi plan kao potencijalna meta Barselone, a od ranije se zna da ga juri i Bajern Minhen.

Ovaj 19-godišnji bek mogao bi da napusti Ajaks za 20 miliona evra, ali Barselona u ovom trenutku nema para, tako da je u ovom trenutku njegov transfer nerealan.

Ipak, to ne znači da Dest može na svom Instagramu da pozira u opremi Barselone!

Dest je podelio "story" na kom se lepo vidi da nosi opremu katalonskog kluba, i ubrzo se ovo proširilo društvenim mrežama.

Očekivano, katalonski mediji su ovu fotografiju momentalno podelili na naslovnice kao jasna Destova poruka i za Barsu i za Ajaks.

Dest je, inače, veoma brz i ofanzivan desni bek, setite se samo kako ga je Dušan Tadić "proslavio" kada ga je kritikovao tokom utakmice jer ne stoji na svom mestu...

Za Barsu je važno da on pored američkog ima i holandsko državljanstvo, te da ne bi zauzimao mesto stranca, ali je problem što klub nema novca.

Podsetimo, Nelson Semedo će izvesno napustiti klub, Žorž Mendeš mu traži idealan klub, trenutno je najbliži Sitiju, koji želi da u drugom smeru pošalje Kansela... Videćemo ko će biti desni bek Barse, i da li će se Destu "isplatiti" ovaj story...

Bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke