Ibrakadabra! Zlatan ponovo heroj, Junajted vezao tri pobede u PL!

Autor: Milovan Longinov
subota 17.12.2016.
20:21
Izvor: Sportske.net

Zlatan Ibrahimović je ponovo heroj, Mančester junajted vezao tri uzastopne pobede u Premijer ligi.

twitter.com/101greatgoals
twitter.com/101greatgoals

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su u Birmingemu ekipu VBA rezultatom 2:0 (1:0) u 17. kolu Premijer lige.

Heroj u trijumfu Mančester junajteda bio dvostruki strelac Zlatan Ibrahimović u petom i 56. minutu, a oba njegova pogotka pogledajte OVDE.

Već posle pet minuta igre, iz praktično prvog ozbiljnog napada na utakmici, Lingard je maestralno pronašao Ibrahimovića sa desnog krila, a ovaj glavom zakucao loptu u mrežu za 0:1.

Junajted je igrao veoma sigurno, gosti nisu dozvoljavali ekipi Tonija Pjulisa da dođe blizu gola, pa De Hea nije ni imao mnogo posla.

Do odlaska na odmor, Junajted je mogao da udvostruči prednost, ali je udarac Vejna Runija sa 16 metara zaustavio Foster, a lopta se od prečke odbila u korner.

U drugom delu igre, posle 11 minutu, Ibrahimović se sjajno oslobodio svog čuvara na levom boku, ušao u šesnaesterac i iskosa pogodio suprotan ugao za nedostižnih 0:2.

U poslednjih pola sata igre, gotovo da nije bilo većih uzbuđenja, Murinjo je uvođenjem Rašforda i Felainija umesto Runija i Lingarda zatvorio prilaze golu i sačuvao stečenu prednost.

Mančester junajted je sada vezo i treću uzastopnnu pobedu u Premijer ligi i sa 30 osvojenih bodova deli peto mesto sa Totenhemom koji ima i meč manje.

VBA sa sedam bodova manje od Junajteda 23, zauzim sedmu poziciju na tabeli Premijer lige.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

118 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baki35
Sunday, 18.12.2016
04:30

Upravo ovo se ocekuje od Junajteda. Rutinske pobede protiv ovakvih ekipa podizu igracima samopouzdanje i samim tim ce biti sigurniji protiv jakih ekipa. Roho je mnogo napredovao i iz utakmice u utakmicu pokazuje da je mozda upravo on to resenje koje se trazi na poziciji stopera. Ako ovako nastavi, on i Baili ce biti strasan tandem. Kerik pokazuje koliko je vazan, bezozira na to sto je u godinama. Pogba sve bolji, Erera je pitbul, Ibra odlican. Sezona nije gotova, tek krece da se zahuktava, tako da svasta moze da se desi.nGGMU!!

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 18.12.2016
03:40

ma Murinjo je Murinjo a Ibra je Ibra klase obojicanocekujem top 4 od Junajteda jer mislim da nece padati mnogo kao sto su pri pocetku :D Pozdrav

avatar
Barca4ever
Sunday, 18.12.2016
01:50

Steta za ono protiv Arsenala i Evertona samo da su imali malo srece.

avatar
I am back
Sunday, 18.12.2016
00:55

Sad sve kitite lepim komentarima,pravi navijaci se vide kad timu ne ide!

avatar
MANUTD
Sunday, 18.12.2016
20:24

Hvala hvala :)

avatar
Кун
Sunday, 18.12.2016
00:07

Jel Ibrahimovic propusta sledece kolo ili ne, zna li neko?

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 18.12.2016
00:18

Ne, on je vec odradjivao suspenziju zbog parnih kartona protiv Arsenala... Ovo mu prakticno dodje prvi karton, ima jos 4 fore... Doduse, mislim da je svaka sledeca suspenzija progresivno veca, tj da sledeci put ne mozes da igras dve tekme, i tako dalje...

avatar
Кун
Sunday, 18.12.2016
15:29

Odlicno, hvala :)

avatar
paul2016
Sunday, 18.12.2016
00:20

Igra sledecu utakmicu.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 17.12.2016
23:05

pocinje da djeluje uigrano i realizacija se poboljsala,sta reci za ibrahimovica suvisan komentar. sutra se igraju dva derbija kako god da zavrse ostajemo jako blizu 4 pozicije. pobjeda arsenala ili remi i pobjeda evertona ili remi bi bio idealan za junajted.

avatar
A.Shevchenko 7
Saturday, 17.12.2016
23:00

Ajmo Zoze u top 4 barem, da nisu prosuli gomilu bodova na gluposti bio bi iznad Sitija...

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 18.12.2016
00:31

Protiv WH, Barnlija, Stouka i Arsenala na OT nisu prosuti bodovi, nego su bukvalno baceni u vodu. Junajted je na tim utakmicama sutnuo 34 puta u gol i dao samo tri, a ukupno su na tim utakmicama sutirali preko 80 puta ka golu. Sa druge strane, iz 6 suteva u gol su primili 3 komada, pri cemu su WH i Arsenal bukvalno po jednom prisli golu - i dali ga... To je neka potpuno neobjasnjiva statistika, i apsolutno cudo da tu nisu bile 4 pobede umesto 4 remija... E, vec ono protiv Evertona su prosuti bodovi, neshvatljiv debilizam Felainija (pa i sudije) i odose dva boda, iako ruku na srce tu nismo bili dominanti... Racunica je prosta, sa tim bodovima bi Junajted bio nekih 3,4 boda iza Celsija, i drugi na tabeli... I opet kazem, nije isto prosuti bodove i uraditi ono sto je Junajted na te 4 utakmice...

avatar
Непобедиви
Saturday, 17.12.2016
22:59

U trenutku kada Celsi slavi 11 pobeda u nizu, veliki Junajted slavi 3. Ne volim Murinja, ali nadam se njihovom sto brzem povratku. Drazi su mi od ove plave brace Celsija i Sitija.

avatar
Mou Internazionale
Saturday, 17.12.2016
22:43

Mašinerija polako pičinje da radi kako se očekuje

avatar
_MUFC_
Saturday, 17.12.2016
22:39

Sigurna igra Uniteda.Dominirali su tokom čitave utakmice.Ibrahimović je klasa!Lingard danas bio odličan,trudio se,otvarao prostor i odlično asistirao kod prvog gola.Jones i Rojo oduševljavaju kako igraju.Sad slijede dvije utakmice kući. GGMU!

avatar
paul2016
Saturday, 17.12.2016
22:28

Hajde brate pustajte komentare

avatar
Nikola M.
Saturday, 17.12.2016
22:28

6 utakmica u 20 dana odigra čovek u svojih 35 godina i zatrese mrežu 8 puta. Poštovanje. Zna da odigra sa saigračima, da iskombinuje, da uposli, da se zagradi i sačeka podršku ostalih, dobro igra glavom, ima dobar šut, učestvuje u igri... Jedini ozbiljan minus su mu omašeni ziceri ranije tokom sezone u onih 4-5 utakmica, zaista teški i neshvatljivi promaaji, da toga nije bilo, da je iskoristio te 100% šanse, ne bi mu se imalo šta zameriti, bilo bi tip top. Svakako da je dobro pojačanje, njegovih 16 golova uz 4 asistencije u 25 utakmica to i potvrđuju. Zaređao je sa golovima u poslednje vreme i ide mu dobro. Bezopasan WBA, lako su neutralisani njihovi napadi. Ne može se govoriti o nekoj lepoti fudbala, ali rutinski odrađena utakmica, rešena Zlatanovim golovima. Nevezano samo za ovu utakmicu. Štoperski tandem Roho - Džons odrađuje posao i vrlo kompaktno deluje odbrana sa njima. Obojica su začuđujuće dobri. 10 utakmica su odigrali u tandemu i za to vreme Junajted nema poraz i ima primljenih svega 6 golova. Vezni red sa Kerikom, Pogbom i Ererom vrlo stabilan i najbolje funkcionišu tako. Junajted je ekipa sa najviše presečenih lopti na polovini protivnika u PL ove sezone - jasne zasluge veznog reda. Erera se ustalio u prvu postavu, bitan je šraf u ekipi i dobija pohvale sa raznih strana za svoje igre. Špic pogađa redovno. Trenutno, najveća Junajtedova boljka je pozicija levog beka i igra oba krila. Sa Mihtarijanom u timu to može biti puno bolje, pokazao je to skoro kad je zaređao sa dobrim igrama. Ako nastavi gde je stao, neće biti problema. Zato je levo krilo problematična pozicija, kao i pozicija levog beka. Sa Šoom, Marsijalom i Mihtarijanom u formi - ti problemi bi se rešili. Za sada su to najveće Junajtedove boljke. Generalno gledano, Junajted sa Murinjom više šutira na gol protivnika, više šutira generalno i stvara više šansi po utakmici u odnosu na prethodna 2 trenera u te 3 sezone. To su činjenice. Primetan je određeni pomak.

avatar
Saturday, 17.12.2016
23:22

sve super sto kazes i slazem se skroz jedino taj vezni red sa Kerikom, Pogbom i ererom iam jednu veliku manu a to je da Kerik nece jos mnogo trajati. Potreban mu je zamena sto pre, ali ja ne znam ko bo to bio, malo je igraca ko on sad na trzistu. Kovacic, Buskec, Renato Sancez, Can, Kante, svi vezani dobrim ugovorima i sigurno ne bi presli u UTD sad.

avatar
Неста13
Sunday, 18.12.2016
03:07

Јунајтеду би легло нешто типа Бакајоко, Карваљо,Дијавара, или Ванијама..

avatar
Los Vikingos
Sunday, 18.12.2016
02:49

Slazem se sa tvojim misljenjem. Krila su veliki problem, Junajted je imao velika ocekivanja od Depaja s'obzirom da je on trebao da bude to levo krilo. Medjutim decko nije ispunio ocekivanja. Marsijal i Lingard tu ne mogu da igraju jer to nije njihova prirodna pozicija a ni Miktarijan takodje, nema tu brzinu. Potrebni su centarsutevi na Ibru, sto vise, treba koristiti njegovu visinu. covek zna da iskoristi priliku. Isto tako pozicija levog beka je problem, Darmian je desni bek pa se tu ne snalazi najbolje a Blind je jos gori na toj poziciji s' obzirom da je vezni igrac. Ne svidja mi se igra generalno, mora i moze to mnogo bolje, ali bitno je da se osvajaju bodovi. Mnogo igraca ne igra svoje prirodne pozicije i to me malo nervira, ali racunam na Murinja da ce sve to da popravi vremenom.

avatar
Sunday, 18.12.2016
02:10

@NE LJUTI SE COVECE ne znam kako drugacije da ti odgovorim valjda ces videti. Ma te pozicije koje nabrajas nisu toliko strasne koliko Kerikova zamena, Jang, Depaj, Matrijal, Sow, Blind, Roho, Smaling, Miki, Mata vidis svi mogu nekako da se rotiraju, da uskoce, da popune, jos imas takve igrace na trzistu koliko oces koje mozes dovesti i da se nadas necemu, ali koga umesto Kerika? Iskreno ko je dostupna zamena, Matuidi mozda, samo, ali i to ej pitanje PSG nije poznat kao neki lak pregovarac. Ituraspe mozda?

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Sunday, 18.12.2016
00:03

Ono sto je jako bitno sigurna, kompaktna igra i Ibrina forma kao pokazatelj da jeste izgubio brzinu ali mnogo vise igra timski, a golovi ne nedostaju. Uz oporavak par igraca i nadam se vracanja Marsijala u formu, MU ce kudi kamo biti opasniji i bolju. Za sad ovo zaista deluje ohrabrujuce. Erera postaje nezamenjiv i igrama pokazuje da je i te kako bio slabo koristen igrac. Idemo dalje

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 17.12.2016
23:57

Bas sam i ja na to pomislio. Erera - Pogba - Kerik funkcionisu odlicno ali dokle ce Kerik imati snage? Nadam se da Murinjo ima resenje za zimu.nI slazem se, fale nam krila i levi bek. Tacno fali Miki, Marsijal u formi i So. Ibra se zaista isplacuje

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 17.12.2016
22:26

Da je kiksnuo Junajted dosad bi proslo bar 100 komentara, ovako se admini ne zure. Trziste, sta ces... :D

avatar
teca iz beca
Saturday, 17.12.2016
22:26

Sila bajo moj...videcete.

avatar
Bat
Saturday, 17.12.2016
22:22

dobra igra i najava za ozbiljnu borbu za vrh..ibra masina za golove..

avatar
Mihajlo_NS
Saturday, 17.12.2016
22:18

Bravo Ibra, bravo Murinjo. Uz par nezgodnih primljenih golova pre par meceva sad se polako podize forma i to u presudnom trenutku.nInace sam plavac.nSrecno Djavoli

avatar
Nudzeim1983
Saturday, 17.12.2016
22:10

Man utd odlicno odigrao nadam se da je kriza iza njih.

avatar
mrancic
Saturday, 17.12.2016
22:06

Nezasluženo!VBA je zaslužio bar nerešeno.Ibrahimović promašaj.Dao do sada u svim takmičenjima samo 16 golova.Murinjo loto trener.VBA je slučajno igrao dobro protiv Čelzija i slučajno je primio samo jedan gol i to posle neshvatljive greške igrača VBA.😀😀😀😀😀😀Da pomognem hejterima i Kingu koji polako postaje lakej.Ove godine ne,ali iduće počinje tovarenje.Samo dok Junajted skocka tim.Iskoristite to vreme,radujte se i lečite komplekse.

avatar
A.Conte
Saturday, 17.12.2016
22:48

Celzi nece skockati tim? City nece skockati tim? Liverpul nece skockati tim? Jok, evo svi ce ostati sa postojecim igrackim kadrom, jedino ce Junajted da se pojaca i da skocka tim... Doveli ste igraca od 100m i opet niste skockali tim i dalje kukate, sta je sledece? Messi od 250m?

avatar
MANUTD
Sunday, 18.12.2016
13:08

Ko je doveo najboljeg igraca celsija?

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 18.12.2016
03:41

Brate Junajted igra dobro u poslednje vrijeme nahvalio sam vam igru samo da odobre komentar... ali porediti Man utd i Chelsea preko WBA je u najmanju ruku smijesno.. Chelsea je dobio Burnley 3-0 United igrao 0-0? I to mi je neko poredjenjena da vas bar Chelsea nije nakantao 4-0 pa da nesto i pricas pf

avatar
paul2016
Saturday, 17.12.2016
23:49

Druze taj tim sto vi sad imate, njega je stvorio covjek koji sad vodi nas, ija bi hejtovo I trolovo sve da sam navijac tog tvog kluba koji je ovaj covjek digo u nebesa. Zivi bili pa vidili kad pocne prelazni rok koji ce to igraci htjet kod tog tvog kontea a koji kod murinja

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 17.12.2016
23:46

Grizman od 85 ja mislim...

avatar
Kajzer
Saturday, 17.12.2016
22:01

E Pingvinu, ocekujem neku prozivku sa stilom, da mi vratis za komentare sa Celsijevih vesti, tamo si bio dosta tanak, znam da mozes biti kreativan, ipak si ti intelektualno superiorno bice.

avatar
MANUTD
Sunday, 18.12.2016
13:07

To to, poceo si odmah da se ogradjujes obrnutom psihologijom. Pomalo te strah jer si mislio da cu nesto da napisem, da te isprozivam ali vidis kako si lepo dresiran, sad si sam poceo da se javljas i da mi se obracas na temi gde Junajted pobedi. Nije potreban podsetnik vise i to posle svega 2 seanse koje smo odrzali.

avatar
SAB
Monday, 19.12.2016
02:13

Diega je doveo Murinjo, a doveo bi njega i Di Mateo da je ostao trener, jer je Celsi sa spicevima bio tanak jos od Drogbinog odlaska, a Kosta od 2013 jedan od najboljih spiceva na svetu.

avatar
MANUTD
Sunday, 18.12.2016
20:14

Mozes li onda ti objasniti ovo tvoje ogradjivanje, a pre moje prozivke? Posto si t ipak superiorniji od mene.

avatar
Kajzer
Sunday, 18.12.2016
15:22

Tanko, ocekivao sam dosta bolje nego sto je obican trol komentar, izgleda da ipak nisi tako superioran kao sto mislis, mada mi se dopada ovo sa obrnutom psihologijom, jos samo da znas kako ona funkcionise, mozda milsis na pasivnu agresiju?

avatar
miki1108
Saturday, 17.12.2016
21:56

Ipak je on klasa gde god da igra.

avatar
Petar Pan
Saturday, 17.12.2016
21:55

United ove sezone na par utakmica bas nije imao srece , Barnli kod kuce , Everton penal u 88 minutu , Aresnal gol Zirua u samom finisu , Stouk kod kuce opet primljen gol posle dominacije , Ali United konacno pocinje da realizuje sanse i da daje golove , :)

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 18.12.2016
00:08

Alu zato jeste protiv Kristal Palasa i mnogih drugih ekipa gde je trebao da prospe bodove. Ostavite se srece u fudbalu i sta bi bilo da je bilo

avatar
Di Magia
Saturday, 17.12.2016
21:51

Bravo Ibro... Rece neko da ce Zlatan dati max 15 golova u PL.. kako je poceo dace 25...

avatar
adis adis
Saturday, 17.12.2016
21:50

Sta reci,ljudina je star i sta cemo sad sa ovim bjelosvjetskim strucnjacima koji rekose 10 golova ako da u cijeloj sezoni united je na konju,djela su najbolji argumenti

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 17.12.2016
21:47

Idemo polako ali sigurno

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 17.12.2016
21:46

Svaka cast Ibrahimovicu,igrati ovako sa 35 godina,cudo!Prava fudbalska legenda.

avatar
Zoki N1
Saturday, 17.12.2016
21:37

Idemo u seriju 7/8 u nizu i super 😆😆

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 17.12.2016
21:36

Zlatan svoj posao obavlja odlicno,jeste mator al daje golove. Nije bilo bas lepo za gledanje al Junajted je zasluzio pobedu. Mnogi igraci nisu u formi,ako se poprave Junajted ce se igrati dosta bolje,oni mogu samo da napreduju.

avatar
Saturday, 17.12.2016
21:36

Cinjenica jeste da Mancester ima izuzetno kvalitetnne pojedince, neki mozda nisu u formi ali nebitno, kad su uigrani mogu da igraju veoma dobro. Treba vremena samo

avatar
Adnan
Saturday, 17.12.2016
21:31

Interesantno je i to da su i Smoling i Baily bolji individualni igraci od Roha i Dzonsa,ali kao tandem kao da Dzons i Roho bolje igraju.Ne znam jel se Junajted popravlja ili nas Ibra izvlači,ali kako god,samo 3 boda smo od Sitija koji sutra igra protiv Arsenala,pa kako god da bude dobro je.

avatar
Carina
Saturday, 17.12.2016
21:30

Treca utakmica u nizu da junajtedovi igraci ne dobijaju direktne crvene kartone. Kad krene da se nivelise, zalice se na nepravdu.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Saturday, 17.12.2016
23:13

Где је била та правда кад је Луиз умало поломио ногу Фелинију и није добио црвени? Где је правда кад је Кошта умало поломио ногу Адриану из Вест Хема и није искључен него је још и дао гол и украо 3 бода? Где је правда кад је Кошта требало да буде искључен против Вотфорда ал су му судије опет помогле и опет је дао гол и украо 3 бода.

avatar
Chelseamacedonia
Sunday, 18.12.2016
06:21

Kosta nije dao gol protiv uniteda.....tu je pravda. ;)

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 18.12.2016
03:36

Oni samo vide ono sto njima odgovara. U par poslednjih meceva je bilo par gresaka u Junajtedovu korist,al od pocetka sezone sudije su donele dosta odluka na Junajtedovu stetu. I verovatno ti nece odgovoriti na komentar...

avatar
Se7en
Saturday, 17.12.2016
23:22

Interesantno je da u te 3 utakmice nije pokazan crveni Rondonu, ponisten čist gol i nije sviran očigledan penal za Junajted. Volim kad je objektivnost na nivou.

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 17.12.2016
21:29

To Ibro,ajmo jos Juve i Sevilja...

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 18.12.2016
03:32

Pao neki dobitak a? Ja sam posle godinu dana opet poceo da pisem tikete. U zadnjih par dana sam odigrao preko 10 i nista nisam dobio. Ne znam dal sam baksuz ili jednostavno ne znam da se kladim. Sutra ako ne dobijem nista opet pravim pauzu :)

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 18.12.2016
16:21

Ma jok brate,obori me Sevilja (igrao sam 1 i 2-4)...Ih pa evo ja sam u seriji od 20 i nesto tiketa bez prolaza,a kako stvari stoje nastavice se,al ne planiram da odustanem (mada se kladim na sitno,200-300 dinara nedeljno potrosim na kladionicu,tako da budzet moze da istrpi xDDD)...

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 17.12.2016
21:28
avatar
Adnan
Saturday, 17.12.2016
21:28

Ne znam ja sta pricam,Ibra je star,on je novi Falkao,za penzije je on oni rekoše,nikad nije igrao u jakoj ligi oni rekoše,precijenjen je on oni rekoše...Gdje ste sad?10 golova u zadnjih 9 utakmica,samo Van Nisterloj je dao više u dosadasnjem dijelu sezone ikad,a plaćen je 0 eura.

avatar
Saturday, 17.12.2016
21:28

WBA je sramota za PL,ovo je najnetalentovanija skupina fudbalera u Evropi u ligama PETICE,kako su ovi ljudi sedma ekipa PL ovo je za ozbiljnu naucno istrazivanje!

avatar
Carina
Saturday, 17.12.2016
22:43

Je l si video prvi gol? Posle kontre 2 na 3! Protiv nas se zavukli u jamu kao da im zivoti zavise od toga. Ali dobro, kad imas ovakvu seriju svi se dodatno naloze dok pokusavaju da je prekinu.

avatar
Saturday, 17.12.2016
23:46

Murinjo navukao Pjulisa hvali ga da je trenercina u medijma,ovaj se nalozio hoce da se nadmece a on bunkeras obican,protiv nas samo defanziva 6-3-1

avatar
matuidi
Saturday, 17.12.2016
22:57

Toni Pjulis je strateški mag Premier lige.

avatar
CHOsen One
Saturday, 17.12.2016
21:27

Slican fudbal igraju kako mi-muski, tvrdo, bez respekta. Zahuktavaju se, bice oni u top 4 definitivno,Murinjo je to :)nE pa sad ko ce ispasti, to je pitanje :)

avatar
SAB
Sunday, 18.12.2016
02:54

Bice oni u top 4 jedino ako mi budemo u top 15 i kraj

avatar
MANUTD
Tuesday, 20.12.2016
00:02

Eto ako para vrti sve zasto Pariz ne dovede Mesija?

avatar
MANUTD
Monday, 19.12.2016
14:45

Otkud znas da bi Di Mateo doveo Kostu? Mislis da bi Kosti bilo isto igrati kod Di Matea ili Murinja? Svasta.

avatar
dRose
Saturday, 17.12.2016
21:27

Ja ne mogu da vjerujem da covjek sa 35 god. ovako igrao. Kod njega su god. samo br. kao vino je covjek. Stvarno nevjerovatno kakva igracinaaa, nemam rijeci. Junajted dobar poceli su konacno u kontinuitetu da igraju, da nisu izgubili neke sigurne bod. kao npr. protiv West Ham-a kuci 1:1, Everton 1:1( zbog felainija) i kuci protiv Burnley-a 0:0 bili bi na 3,4 boda zaostatka od Celzija, al' dbr sta bi bilo kad bi bilo. Nadam se i vjerujem da ce zavrsiti u top 4. Rojo i Darmian su odlicni.

avatar
Carina
Saturday, 17.12.2016
22:45

To je 6 poena, ako sada zaostaju 13, dakle bili bi na -7.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 18.12.2016
03:25

Bolje minus 7 nego minus 13,a i nije spomenuo mec protiv Stouka,i tu je Junajted prokockao dobijeno. Nego,lepo je napisao,sta bi bilo kad bi bilo. Celsi ako ovako nastavi uzima titulu,a Junajted,realno,ispod ovoga ne moze,oni sa igrom mogu samo da napreduju. Ako se to desi,zavrsice mozda u top4.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 18.12.2016
00:43

Nije dodao jos Stouk i Arsenal, to je -3... Nije ni bitno jer te nekad hoce, nekad nece. Ekipa tek sad dobija karakter, a ja sam misljenja da je upravo nedostatak karaktera i bio problem da se dobiju te utakmice... Opet, i kad te hoce, necete te hteti doveka. Celsi je ove sezone jedno 4,5 puta iscupao bodove klestima, ali sve je to deo igre....

avatar
Kajzer
Saturday, 17.12.2016
23:05

I Arsenal su glupo ispustili, top4 je dostizan, mada im ja zelim 5-o mesto ali da osvoje LE, pa da sledece godine bude ludilo u LS.

avatar
NIKE
Saturday, 17.12.2016
21:25

Ibra je klasa, pogodio je Mou sa njim, na početku sam očekivao najbolju sezonu u povijesti, ali pošto je Konte zaustavio taxi i otišao daleko, nadam se odličnoj borbi za mjesta u LŠ, volio bi da uz Chelsea budu United, Liverpul i Arsenal (takozvana velika četvorka).

avatar
Carina
Saturday, 17.12.2016
22:46

Koga briga gde ce ko da bude? Neka se poraspadaju lepo, da mi u zavrsnicu sezone udjemo sa debelom prednoscu i da osvojimo titulu, eventualno i FA kup, ostalo ne treba da nas zanima.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 18.12.2016
03:43

Ako ovako nastavimo nema potrebe da se iko raspada... i ja bih volio bez Sitija u LS jer zna se ko spada u Englesku veliku cetvorku

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 18.12.2016
00:44

Pa ostalo i ne mozete da osvojite jer ne igrate. :D :D

avatar
Непобедиви
Saturday, 17.12.2016
23:02

Celsi je strasan za sada i to stoji, ali nisu jos osvojili titulu. Budi siguran u to.

avatar
No 1
Saturday, 17.12.2016
21:25

Dje ste sad fudbalski Ajnstajni?Jedini cojek koji moze da vodi Junajted je Murinjo.Junajted je nesto posebno! Sanderlend pa Midlzbro pa west hem. Murinjo neka ova serija sto duze traje!

avatar
Saturday, 17.12.2016
23:50

hahahahahahaha placem.

avatar
No 1
Sunday, 18.12.2016
12:18

I ja placem od tvojih komentara koji odisu skromnim fudbalski znanjem.

avatar
SAB
Sunday, 18.12.2016
02:56

Hahaha bice on i gori od Van Gala i Mojesa zivi bili pa videli na kraju sezone

avatar
MAN RED
Saturday, 17.12.2016
21:25

Konacno neki kontinuitet.Sad sledi laksi raspored.

avatar
paul2016
Saturday, 17.12.2016
21:24

Rutinska pobjeda, samo tako nastavit. GGMU

avatar
covjek10
Saturday, 17.12.2016
21:24

Sve je to ok ali 5. mjesto je vrhunac ove sezone za United.

avatar
La bestia negra
Saturday, 17.12.2016
21:23

Utakmica je pocela u 18:30,junajted je uzeo 30 bodova,moj nik ima broj 30 i strucnjak je najavio +30 u odnosu na najblizeg rivala,slucajnost ili se prorocanstvo polako ostvaruje ?

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 18.12.2016
03:20

Ja razumem da ga sad zezate,zbog nekih komentara je i zasluzio. Al kolko trebas da budes opterecen pa da zbog njega menjas nik i da ga u svakom komentaru prozivas. Ne branim ga,nemam razloga,al mnogo si opterecen pingvinom.

avatar
La bestia negra
Sunday, 18.12.2016
15:28

Nisam ja opterecen uopste,ali mi je drago sto si ga prepoznao u svemu ovome znaci da govorim istinu ;)

avatar
MANUTD
Sunday, 18.12.2016
13:00

Prorocanstvo ili laz iskompleksiranog simpatizera koji je odrastao uz uspehe Junajteda? Vreme ce pokazati..

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 17.12.2016
21:22

Kako propada ovaj Ibrahimovic, tuga jedna...

avatar
Carina
Saturday, 17.12.2016
22:47

Da se fudbalski savez ne boji Junajteda, sledecih par utakmica bi igrali bez Ibrahimovica i bez Roha. Ovako se Tejlor pokrio - dao mu je zuti karton pa ne mogu da ga kazne naknadno.

avatar
No 1
Sunday, 18.12.2016
12:20

Jeste boji se Junajteda a od pocetka sezone Junajted nije imao krsteno sudjenje. Jedino mozda protiv Liverpula cak i protiv Celzija je sudija propustio da pokaze cisti crveni za Luiza...

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 18.12.2016
00:49

A je l' realno da pricate o sudijama? Je l' realno posle svega sto je Mancester morao da proguta ove sezone?... Junajted je u ovih 17 kola pokraden vise nego za sve godine Fergusona, i prakticno su te dve, tri odluke u poslednja tri kola jedino sto mu je progledano kroz prste ove sezone...