Ibra taličan za "Đavole", Hari Kejn sprečio senzaciju

Autor: Boban Filipović
subota 25.11.2017.
17:54
Izvor: Sportske.net

"Galebovi" namučili Mančester Junajted na 'Old Trafordu', Vest Brom bio na korak od iznenađenja na 'Vembliju', Votford demonstrirao silu u Njukaslu...

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Brajtonov bedem na 'Teatru snova' je odolevao naletima "Đavola" nešto više od sat vremena, bunker gostiju je probijen ulaskom u igru Zlatana Ibrahimovića.

Samo tri minuta pošto je Ibra ušao na teren Ešli Jang je doveo Mančester Junajted u vođstvo i tako se na najbolji mogući način odužio Žozeu Murinju i upravi kluba što su mu pre nekoliko dana ponudili produžetak saradnje.

Bio je to jedini gol na utakmici, mada je na osnovu viđenog na terenu pobeda mogla da bude i ubeldjivija. Nemanja Matić je odigrao svih 90 minuta.

Totenhem je na 'Vembliju' osvojio samo bod protiv Vest Bromvič Albiona.

'Pevci' su od strata bili prinuđeni da jure prednost gostiju, pošto je Salomon Rondon već u četvrtom minutu meča doveo goste z Birmingema u vođstvo.

'Vrećice' su vodile sve do 15 minuta pred kraj utakmice, kada je Hari Kejn izjendačio na asistenciju Dele Alija.

Sparsi su kidisali u finišu i pokušali svim silama da dođu do sva tri boda, ali nisu uspeli, ostalo je 1:1, VBA je tako uspeo da prekine seriju poraza koja je uslovila otkaz Toniju Pjulisu.

Britain Soccer Europa League

Na 'Sent Džejms Parku' je čas fudbala održao Votford. "Stršljenovi" su razbili Njukasl sa 3:0.

Poveli su golom Vila Hjuza u 19. minutu, momka koji je bio strelac i u prošlom kolu u pobedi nad Vest Hemom, a pred odlazak na odmor prednost gostiju je duplirana pošto je Jedlin postigao autogol. Tačku na I stavio je Andre Grej u 63. minutu na asistenciju sjajnog Rišarlisona.

Rafa Benitez je posle trećeg primljenog gola uveo Aleksandra Mitrovića, bilo je kasno da se bilo šta promeni.

Aleksandar Mitrovic

Kristal Palas je u nadokandi srušio Stouk na 'Selhast Parku' i to posle preokreta - 2:1.

Prva dva gola pala na meču su u ranoj fazi drugog poluvremena u razmaku od samo tri minuta, Đerdan Šaćiri je doveo 'Grnčare' u vođstvo u 53. minutu, izjednačio je Ruben Loftus-Čik u 56.

Pobedu 'Orlovima' doneo je rezervista Bakari Sako u 92. minutu, gosti su surovo kažnejni za promašaje Hoselua i Šaćirija u finišu. Reprezentativac Srbije Luka Milivojević je proveo svih 90 minuta na terenu.

Jedini meč na kom nije bilo golova odigran je na 'Libertiju', gde je Svonsi ugostio Bornmut.

Subotnji program u Premijer ligi završava se derbijem 13. kola, Liverpul na 'Enfild Roudu' od 18:30h dočekuje Čelsi. Startne postave za koje su se odlučili Jirgen Klop i Antonio KOnte pogledajte OVDE.   

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Sunday, 26.11.2017
00:44

Kao sto rece komentator danas, Brajton je definitivno zasluzio nesto za svoju odbranu danas. Da se ne lazemo, Brajton je igrao cvrsto i samo da sacuva svoj gol, a u napadu sta urade, ali ni United nije napravio ko zna koliko super akcija i da kazes nisu imali srece. Sreca kod gola neopisiva. Kada ti jedan Esli Jang lijevom nogom iz odbitka kod kuce izvlaci utakmicu znas koliko je sati. Utakmica protiv Njukasla je bila fenomenalna, ali United takvih utakmica od odlaska Fergusona je odigrao sve ukupno mozda 15-ak, a Fergija nema vec evo 5 sezona. Dokle vise ovako? Pratim utakmice Uniteda i stvarno ne znam kako je moguce da jedna ekipa ovoliko dugo ne igra ama bas nista nista u napadu. Totalno bezidejna i tuzna igra. Necu pojedinacno o igracima, samo cu reci neka nam je Bog na pomoci protiv Votforda i Arsenala sljedece sedmice.

avatar
Непобедиви
Saturday, 25.11.2017
20:00

Murinjo je zbog ovakve taktike prosle sezone izgubio brdo poena. Poveo, protivnik se otvorio jer vise nema sta da izgubi i on uvodi Felainija da pojaca defanzivu, umesto da spakuje jos 2 komada kao sto je radio pre 2-3 meseca. U poslednjih 10 minuta Lukaku je igrao levo krilo, ali 90 posto vremena je proveo na svojoj polovini.

avatar
FanUnited
Saturday, 25.11.2017
19:45

utakmica za zaborav ... vazna su tri boda ... ibra nebi trebalo da igra za united bas e spor i ne moze da pomogne unitedu vise igra samo na staru slavu ...

avatar
Nikola M.
Saturday, 25.11.2017
19:34

Ako bih morao jednom rečju da opišem Junajtedovo izdanje danas, izbor bi pao na reč - mučenje. Loše, bezidejno, uz mali broj pravih šansi. Tek su u drugom poluvremenu krenuli sa malo većim pritiskom na rivala. Krila su jedva prilazila šesnaestercu, stajali su isuviše široko, daleko od gola, uvek 2-3 protivnička igrača na njima i neutralisali bilo kakvu opasnost od njih. Mata bez uticaja na igru. Organizacija napada je bila slaba, falio je i završni pas. Kretnja i otvaranje igrača takođe loše. S obzirom na selekciju igrača za današnju utakmicu, realno je da su podbacili i izostalo je mnogo toga Mislim da je Lindelof odigrao dobar meč, bio je konstantan, nije grešio i što je bilo do njega, uradio kako treba. Jang nastavlja da doprinosi svojim trudom i zalaganjem na terenu, na kraju ispade i heroj meča. Ibrahimović i Lukaku deluju nekompatibilno na terenu. Brajton je danas bio dobar makar za bod. Imali su par solidnih šansi i pokušavali su nešto da urade. Nisu zaslužili poraz, Junajted ništa drastično bolje nije odigrao od njih. Nisam zadovoljan današnjom igrom, stavom igrača i prikazanim u globalu. Nikako nije bilo dobro. Sporo i bezidejno. Budu li ovako igrali i protiv Votforda Marka Silve u narednom kolu, smeši im se novi poraz, u to ne sumnjam ni malo.

avatar
Saturday, 25.11.2017
21:20

Slabo se kreću u napadu. Marsijal malo pokušava duple pasove ovo ostalo ništa. Nemamo ofanzivnog veznog pa to ti je. Mata i Mihtarijan su baš baš slabi. Lukaku se trudi ali Mančesteru je potreban neki napadač kao što je bio van Nisterlooy a ne Lukaku. Npr. Brajtonovi igrači su se danas mnogo bolje kretali, sve na prvu igrali.

avatar
Bat
Saturday, 25.11.2017
19:29

pa sad ibra da je nesto preokrenuo nije ako cemo iskreno..inace ocajna igra..ovo ne lici na nista..dosta srece kod gola ali 3 boda se pisu..

avatar
zevs
Saturday, 25.11.2017
19:28

Užasno teška utakmica... nego dobro... bitno je da se pišu 3 boda...

avatar
Nudzeim1983
Saturday, 25.11.2017
19:27

Man utd uzasno igraju pa jednu akciju da odigraju kako treba nKakva crna titula

avatar
mrancic
Saturday, 25.11.2017
19:21

Jedva čekam leto da vidim koliko će stotina miliona ponuditi za napad Junajteda.Neću više da komentarišem ugru ivtalenat Marsijala i Rašforda.Prvog treba pislati na detaljne psihijatriske pregleda da se utvrdi gde troši svoj talenat.A drugog ċe letos razgrabiti za enormnu cenu.Ili prostije,gledajte sutra Sanea,Sterlinga i Jesusa koji su skoro istih godina.Junajted igra sporo pa će se Ozil potpuno uklopiti.On zaspi pre utakmice.

avatar
äxwell
Saturday, 25.11.2017
19:20

Jest ovaj Utd ima srece i to protiv Brajtona da se ovako muce..Mislio sam da su favoriti za titulu na pocetku sezone al me sramota i pomisliti na to sada.

avatar
Маркус19
Saturday, 25.11.2017
19:14

Сад знам како је било Ливерпуловим навијачима када су гледали бункер Јунајтеда. Тако је било мени данас. Оно није виђено ни у Мурињовој верзији. Формација 2-8... Страшно.... Немам коментар

avatar
NikkiCFC
Saturday, 25.11.2017
21:31

Gledao sam poslednjih 20 minuta i vise je Brajton napadao.

avatar
Petar Pan
Saturday, 25.11.2017
19:11

Teska utakmica , Pogba je 40 posto Uniteda , ,Lukaku neverovatno zalaganje i borbenost . Jang odlican ofanzivno tanak defanzivno , konacno Lindelof da odigra odlicnu utakmicu . Igra ocajna verovatno najgora partija Uniteda kod kuce u sezoni .

avatar
RedDevils1878
Saturday, 25.11.2017
19:06

Ibra nikakve veze nije imao sa golom, čak je njegov ulazak značio da igramo sa igračem manje u odbrani. Za razliku od njega, Lukaku 2-3 puta šprinta 60m nazad i prekida napad Brajtona i sve to u 80+ minutu. Svaka čast za požrtvovanost. Brajton odigrao odličnu utakmicu, taktički perfektnu.

avatar
Pep Guardiola--Back
Saturday, 25.11.2017
19:05

Junajted osvaja Premijer ligu.Hahahahahahahahahahaha

avatar
Adnan
Saturday, 25.11.2017
19:02

Ibrahimovic i Lukaku ne bi trebali igrati zajedno,osim u 4-4-2 sto vise niko ne igra.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 25.11.2017
19:00

Uzasna igra,za 90 minuta nismo stvorili nijednu pravu sansu protiv Brajtona. I taj jedan gol je pao uz mnogo srece,pitanje je dal je uopste i bio korner pre toga. Isti problem kao i prosle sezone i kao kod Van Gala,igraci su previse staticni,ne otvaraju se i akcije su uzasne.

avatar
Nikola M.
Saturday, 25.11.2017
19:51

Junajted već dobra 2 meseca nema nikakvu igru (sa ponekim izuzetkom, kao onomad protiv Njukasla). Jednolični su u napadu i relativno je lako protivnicima da se odbrane od takvog Junajteda. Ne predstavljaju ozbiljnu pretnju po gol protivnika. Danas da ne beše onog odbitka, opet ništa ne bi uradili. Meni igrači deluju umorno, kao da je kraj sezone, a ne novembar mesec. Ovakav Junajted što gledamo u poslednje vreme mi ne uliva poverenje i ne obećava. Mora se nešto menjati, inače neće to na dobro da izađe. Protiv Votforda Marka Silve u narednom kolu Junajted nema šta da traži ako bude ovako 'anemičan'. Mislim da gubimo tu utakmicu.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 25.11.2017
20:31

Razmrdali bi se oni samo kad bi imali trenera koji forsira napadacku igru. Vidi se da Murinjo previse paznje obraca na odbranu, jednu uigranu akciju ne mozes da vidis, za dupli pas kao da nikad nisu culi, otvaraju se lose... Kad vec u ekipi imas Rasforda, Marsijala, Lukakua, Mkitariana, Ibru, Pogbu... ne ide da petljas nesto kuci sa Brajtonom. Napadnes, stvaras sanse i pobedis, tako treba da igra svaki tim koji hoce titulu. Pogledaj samo Siti. Meni se uopste ne svidja kako radi Murinjo,nadam se da leti na kraju sezone.

avatar
La bestia negra
Saturday, 25.11.2017
18:58

Junajted igra kao mala ekipa Murinjo je sramota za fudbal.Njih ili neko treba dobro da pregazi ili da oteraju ovog grobara da pocnu da igraju fudbal

avatar
Pep Guardiola--Back
Saturday, 25.11.2017
19:19

Za manje od mjesec dana cemo ih mi razbit.