Ibra će hodati po vodi do titule?

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.10.2017.
11:25
Izvor: Sportske.net

Šveđanin ima samo jedan cilj i neće birati sredstva da dođe do njega.

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović je minule sezone stigao u Mančester Junajted kao veliko pojačanje.

Popularni Ibra je od starta, u svojoj prvoj sezoni u Premijer ligi, pokazao da ga godine nisu usporile, rešetao je na Ostrvu, ali ga je povreda sprečila da završi sezonu.

Junajted je u julu odlučio da ne produži saradnju sa iskusni Šveđaninom, upravo zbog teške povrede, kako je bilo očekivano da se Ibra na teren vrati tek 2018. godine.

Ipak, stvari su se promenile tokom leta, Ibrahimović se oporavljao brže od očekivanog, što je nateralo Murinja i upravu Mančestera da isprave nepravdu i iskusnom napadaču ponude novu saradnju.

Bivši napadač Juventusa, Intera, Milana i Pari sen Žermena odlučio je da tu ponudu prihvati, kako je imao neka nedovršena posla u Engleskoj.

"Rekao sam da ću se vratiti da završim ono što sam započeo. Sve što sam gradio prošle sezone, a osvojili smo tri trofeja, nije dovoljno jer kraj sezone nije bio onakav kakav sam želeo. Cilj je osvojiti Premijer ligu. To je moj cilj za kraj. Tako da sve što sam započeo prve sezone, završiće se u drugoj", izjavio je Ibra.

Ibrahimovic

Nakon teške povrede koju je zaradio minule sezone u utakmici Lige Evrope protiv Anderlehta, mnogi su smatrali da bi Zlatan Ibrahimović mogao da okači kopačke o klin, ali on se nije predavao.

"Kada se sve to desilo, bilo mi je lakše da kažem da ću se vratiti jer sam imao izazov.

A bio je izazov jer nikad nisam pretrpeo težu povredu i zbog svih tih ljudi koji su govorili kako je gotovo, kako sam previše star, sve te sumnje imao sam tokom čitave karijere. Takve stvari su moj okidač, daju mi energiju, izazov, daju mi cilj.

Poslednjih godina, stvar je u tome, da kada počnete da razmimšljate o tome koliko još godina možete da igrate, tada počinjete da oklevate.

Ali kada se povreda desila, bilo mi je lako. Imao sam jedan cilj, a to je da se vratim i igram i otići ću onako kako sam i došao.

Neću odlaziti šepajući, otići ću onako kako želim, čak iako budem morao da hodam po vodi, uradiću i to
", jasan je Zlatan Ibrahimović.

Očekuje se da 36-godišnji Ibrahimović već do kraja godine bude spreman da nastupi u dresu Mančester Junajteda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 27.10.2017
13:20

jaoo mama samo da se oporave pogba i ibra ima da pršti na sve straneee, spremteee se