I to se desilo - Englez razuverio Žozea, uskoro novi potpis na Old Trafordu?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 14.10.2018.
14:15
Izvor: Sportske.net

I to je moguće.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Posle dugog perioda oporavka nakon povrede, Luk Šo opet podseća na onog igrača iz Sautemptona koji je zaludeo celo Ostrvo i zaradio unosan transfer među "Crvene đavole".

Odlično je počeo sezonu i pobedničkim golom protiv Lestera u prvom kolu (2:1) i nagradom naboljeg igrača Premijer lige u avgustu, zacementirao je svoje mesto kraj leve aut linije.

Po engleskim medijima uspeo je da promeni mišljenje i uveri Murinja u svoje sposobnosti što će Portugalac nagraditi i ponuditi mu novi petogodišnji ugovor gde će reprezentativac Engleske nedeljno zarađivati 150 hiljada funti!

U međuvremenu se Totenhem raspitivao za usluge dvadesetrogodišnjeg igrača, međutim posle ovakve ponude Junajteda "Pevci" će morati da potraže levog beka na nekom drugom mestu.

Posle internacionalne pauze, Šo i ostali igrači sa "Teatra snova" putuju u London na noge Čelsiju u derbiju Premijer lig.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Sunday, 14.10.2018
15:57

Bjezi So,jedan si od rijetkih koji zapravo valja u tom Junajtedu.

avatar
StefMU
Sunday, 14.10.2018
14:58

Tako je Sou, znao sam da mozes!

avatar
Sunday, 14.10.2018
14:30

To je Murinjo ovo najbolje pokazuje na kojem je on levelu trenerskom koliko je pukao,Matu kao najboljeg igraca Celzija otera tek tako sad mu dobar u Junajtedu,ovog Luk So/a bukvalno oterao iz Junajteda,sad mu od jednom opet dobar,covek je psiho.

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 14.10.2018
22:10

Kleo si se u Murinja...