I to dočekali, Real iznad Barse po prvi put posle skoro dve i po godine!

Autor: Stefan Matić
nedelja 18.08.2019.
17:46
Izvor: Sportske.net

Španski mediji su uočili zanimljiv detalj.

EPA-EFE/Lavandeira Jr
EPA-EFE/Lavandeira Jr

Povezane vesti

Primera je počela i odmah na startu prvenstva smo videli poraz šampiona. Barselona je pokazala koliko joj Mesi fali, Katalonci su savladani od strane Atletik Bilbaa minimalnim rezultatom zahvaljujući majstoriji nikada starog Adurica.

Sa druge strane rival iz "El Klasika" je juče zabeležio pobedu od 3:1. Madriđani su gostovali neugodnoj Selti, Zidanovi izabranici su slavili golovima Benzeme, Krosa i Lukasa. "Los Blankosi" su imali i grača manje zadnjih četrdesetak minuta, Luka Modrić je dobio direktan crveni karton u 56. minutu.

Revnosni Španci su primetili da je ovo prvi put posle 818 dana da se klub iz Madrida nalazi iznad svog omraženog rivala kada gledamo tabelu Primere. Zadnji put je to bio slučaj na kraju 2016/2017 sezone kada su Madriđani i uzeli titulu.

Špansko prvenstvo je tek počela, u narednom kolu Barselona dočekuje Betis dok Real na "Bernabeu" igra sa Valjadolidom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan100
Monday, 19.08.2019
19:13

Ljudi prvo je kolo , kakva euforija , ne kontam , Real prvi put ispred Barse u poslednje 2 i po godine, to ne govori o Barsi , vec o ocajnom Realu , a kako stvari stoje i ove godine se nista nece promjeniti...Barsa je u primeri neumoljiva , a ko zna , mozda i LS dodje u Kataloniju... kad je Barsa u pitanju sve je moguce i da izgubi zalihu od 3 gola , ali i da osvoji LS !

avatar
Lecter
Sunday, 18.08.2019
20:42

Uzece Barsa primeru, ali u ligi sampiona bice ponovo neki samar. Valverde ce u cetvrtfinalu prokockati 5:0 u revansu ili tako nesto slicno.

avatar
Tata Messi
Sunday, 18.08.2019
18:39

Prvi i poslednji put :D