I Selta zaustavila Barselonu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 17.04.2018.
22:50
Izvor: Sportske.net

Jako zanimljiv meč, drama u završnici.

EPA-EFE/Lavandeira jr
EPA-EFE/Lavandeira jr

Povezane vesti

Jako zanimljiva utakmica na "Balaidosu", na kraju drama, a pobednika nije bilo, 2:2, iako je Barselona dva puta vodila danas.

Selta, ipak, nije zaslužila poraz u današnjem meču, imali su šanse, definitivno su zaslužili makar bod do kog su na kraju i došli golom Aspasa u završnici utakmice koju su završili sa igračem više.

Osman Dembele je doveo Barselonu u prednost od 1:0 nakon 36 minuta utakmice, asistirao mu je Pako Alkaser, Francuz je dokazao da je u sve boljoj formi, pogodio je levom nogom suprotan ugao golmana Selte za prednost gostiju.

Ipak, pred sam kraj poluvremena Selta stiže do izjednačenja koje je zaslužila, Džoni Kastro uspeva da postigne gol i da uvede utakmicu u neizvesnost.

Igrao se 64. minut kada je Barselona povela sa 2:1, videli smo najbolju akciju na današnjoj utakmici, Dembele i Semedo su razmenili pasove, na kraju dobar pas ka Paulinju i Alkaseru, koji postiže gol za 1:2.

U igru je tada ušao i Nemanja Radoja, pokušao je da donese svežinu na sredini terena u Selti, i uspeo je u tome.

U 71. minutu velika šansa za Seltu, Kastro je krenuo ka golu, ostavio je iza sebe Roberta koji rukama zaustavlja fudbalera Selte koji bi izašao 1 na 1 sa Ter Štegenom. Zasluženi crveni karton za pravu dramu u poslednjih 20 minuta.

Radoja je imao šansu da donese domaćima izjednačenje, ali nije precizno šutirao, da bi u 82. minutu Aspas uspeo da izjednači.

Moramo napomenuti da je Barselona oštećena u ovoj situaciji, Aspas je igrao rukom.

Selta je napadala, želela je pobedu u meču protiv Barse, ali nisu došli do nje. Na kraju, obe ekipe su zadovoljne, Barsa jer je igrala u mešovitom sastavu, Mesi je ušao u poslednjih deset minuta, Suarez nije uopšte igrao, dok sa druge strane Selta svakako može na mirno spavanje nakon nerešenog rezultata protiv četvrtfinaliste Lige šampiona.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Armani
Wednesday, 18.04.2018
06:37

Realno gledajuci mislim da je ter stegen najbolji golman svijeta trenutno,jer oblak,de gea,buffon i ostali ne moraju da skinu 4-5 cistih zicera skoro svaku utakmicu...svako danas nosi barsin dres,onaj adriano correia sto je bio zamjena abidalu je bolji od albe,dinj moze da konkurise za beka u rekreativu huelvi...roberto je solidan igrac ali daleko od prvotimca barse,sramota me vidjeti barsin dres na gomesu,d.suarez nema osjecaj za igru,kad treba odigrati on dribla i solira i obratno,ne znam kakve mu sanse i ziceri trebaju za gol,pa se pita zasto ne igra,alkaser realno nije nista posebno ni mogao obzirom na kontinuitet ali valensija mu je vrhunac...vidal se borio ali je smjesan igrac,svaki duel je protivnikov...vermaelen solidan kao i mina,obzirom na minutazu! Dembeleu fali utakmica i misicne mase,kutinjo ima fantasticne poteze,ali kad to bude pokazivao u kontinuitetu bit ce veliko pojacanje...valverdea nebi komentirao,mislim da se on u svemu pogubio.

avatar
Armani
Wednesday, 18.04.2018
06:22

Rekli bi navijaci jednog oduvijek najposteneijeg spanskog kluba u istoriji....UEFALONA!

avatar
P. S.
Wednesday, 18.04.2018
02:08

Ima li veće radosti za Barsinog protivnika nego kada vide Gomeša, D. Suareza, Alkasera i Dinja zajedno na terenu, a uz to znaju da Valverde mora uvesti bar još jednog indijanca u drugom poluvremenu? Ne znam da li me je više impresionirala duel igra Barsinih fudbalera ili startovi na odbijene lopte, tek bilo kako bilo fudbaleri Selte su onako rekreativno prolazili kroz granitnu odbranu Barse, koju je Valverde lično doveo na najviši mogući nivo. Ono jeste da je Aspas postigao gol Maradona style-om, al' su se ispromašivali za medalju. Zahvaljujući odsustvu Rakitića Gomeš je sjajnim dodavanjima ipak odneo pobedu nad vrlo ozbiljnom konkurencijom D.Suareza i Alkasera u disciplini ko će pre, lakše, bolje i efektnije obezbediti zicer fudbalerima Selte.

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 18.04.2018
01:53

Sve se vraca. Ima pubo toga tako da neka se navijaci barcelone naviknu na nepravdu kao sto su je oni sejali

avatar
Rise up
Wednesday, 18.04.2018
00:09

Najpravedniji rezultat.Selta je imala vise sansi ali s obzirom da su dali rukom ovaj drugi gol ne mogu reci da su zasluzili pobedu.Cinjenica je da Barselona ima katastofalnu klupu i kada igraju ti pojedinci sa klupe to deluje veoma lose.Nema Barselona taj luksuz da moze odmarati igrace.

avatar
F. C. B.
Tuesday, 17.04.2018
23:01

Pothitno Gomesa išćerati, pa da mu je Milo tata manje bi igro. I D. Surez nije nista bolji. Trpe ga vec 2 god. Alcaser odsječen, ali i kad nije, ne pita se puno sa nogama. Aj da shvatim za Kutinja, ali sto pobogu izvede Dembelea a ubaci babu Vidala. Ovaj Valverde se ne pita s glavom. Posjed nikadmanji, sve vise zicera za protivnike, da nije Ter Stegen poludio, vidio bi pjesme..

avatar
Lecter
Tuesday, 17.04.2018
23:00

S obzirom da su na terenu u isto vrijeme bili Dinj,Gomes,Denis i Pako ovaj bod je uspjeh. Ter Stegen odlican 3 zicera skunuo,kriv je za drugi gol doduse Aspas ga je rukom postigao.Mina dobar. Eto sta je statistika Pako asistencija i gol a lik ocajan bio.Kod prvog gola nije htio Dembeleu da doda,slucajno je lopta dosla do Dembelea,a kod drugog dotakao loptu koja je ulazila u gol na pola metra.Ukrao gol Paulinju.

avatar
BarsaSaMarsa10
Tuesday, 17.04.2018
22:59

Ko sve nece obuci dres Barselone,tuga...

avatar
Stefoon
Tuesday, 17.04.2018
22:55

Koliko je Barsa imala igraca manje veceras? Denis Suarez je slab, o Gomesu necu trositi reci, koliko ljudi hvale Roberta decko je toliko uzasan, Mina nije lose odigrao,Selta imala bolje sanse i zasluzili su da dobiju. Valverde out!

avatar
mladenq_
Wednesday, 18.04.2018
01:32

Nije da nesto branim S Roberta, posto u zadnje vrijeme ima poprilicno lose partije, ali kako ocekivati od fudbalera, kojeg citavu sezonu trener tjera da igra na poziciji koja mu nije prirodna pa ga onda proba na jos 2-3 razlicite pozicije prije nego sto mu da sansu da zaigra na onoj gdje je najbolji, da igra dobro? Pa ko bi se snasao koj k...

avatar
zeks
Tuesday, 17.04.2018
22:54

Titula je odavno u dzepu,sad se samo igra da bi eventualno osvojili ligu bez poraza.Odmoreni kljucni igraci za subotu,tad mora mnogo bolje ako misle da osvoje duplu krunu.

avatar
mladenq_
Tuesday, 17.04.2018
22:54

Zanimljivo je kako Barsini protivnici skoro svaku utakmicu imaju jedno 10 zicera, od kojih 5 Ter Stegen nekim cudom skine a drugih 5 oni neshvatljivo promase. I sve to uprkos tome sto je Valverde 'zategao' odbranu haha, zamislite da nije sta bi bilo! Ako nista, bar je dosledan svojim idiotskim izmjenama, u 60om minutu izbacuje do tada najboljeg pojedinca Kutinja a ostavlja D Suareza koji je imao jedno 5 katastrofalnih dodavanja u prvom halfu nakoh kojih je Selta napravila skoro stopostotne prilike, a onda u 75om izvodi i drugog najboljeg pojedinca da bi ubacio Vidala koji ne zna loptu da vodi. Sjajna stvar u cinjenici da Alkaser uopste nema dodira sa loptom je sto mu to ne daje priliku da napravi jedno 15ak gresaka po utakmici kao Suarez. Sve u svemu, Selta mogla dati bar 12 golova, junacki potez S Roberta:D, dobra partija za Dembelea koja ce bez sumnje pozitivno djelovati na njegovo samopouzdanje.

avatar
BarsaSaMarsa10
Tuesday, 17.04.2018
23:09

Vidal sluzi kao motiv deci sirom sveta,zivi dokaz da svako moze da zaigra za Barselonu...Nazalost nije jedini...

avatar
Stefoon
Wednesday, 18.04.2018
01:59

Vidal je izmislio fudbal za Gomesa i ostale drugare ( znamo ko su)

avatar
Robert Bob Paisley
Wednesday, 18.04.2018
01:54

Druze ja sam pisao ovde vise puta u komentarima kako Kutinjo ne moze da odigra vise od 70 minuta intezivnog fudbala. Navijaci Barse mi lupali minuse kao sto ce i sad da mi lupaju minuse, ali cinjenica je da je Kutinjo posle 70 minuta igrac manje. Nije trener kriv zbog toga.

avatar
Tata Messi
Tuesday, 17.04.2018
22:54

Opet pokradeni...

avatar
Jason
Tuesday, 17.04.2018
22:54

Aspas Maradona :D Odlican rezultat s obzirom na postavu.

avatar
O\'Sullivan147
Tuesday, 17.04.2018
22:52

Барса по ко зна који пут оштећена,али то нико не види...

avatar
Lecter
Tuesday, 17.04.2018
23:32

Nemoj tako.Uvijek posle Barsinih utakmica se javljaju likovi koji pisu da je svaki gol Barse neregularan i da su njihovi protivnici naravno pokradeni za 6 penala i 4 regularna gola :)