I povreda i uvreda za dodatni haos u Barseloni, Mesi prvi put rekao "ne"!

Autor: Milovan Longinov
sreda 05.02.2020.
09:08
Izvor: Sportske.net

Gde je sve problem u Barseloni? Izgleda da curi na sve strane, a da Leo Mesi prvi put ne želi da krpi sve rupe.

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Nakon što je odjeknula vest o Dembeleovoj povredi do kraja sezone, propust Barselone što nije dovela napadača i pored povrede Luisa Suareza, upalio je sve alarme u klubu.

Ipak, ulje na vatru, na svu muku, dolio je Mesi kome je sve preko glave, jer je čitavši intervju Erika Abidala za katalonski list Sport, odlučio da javno odbrusi za izjavu da su "igrači bušili Valverdea i da pojedinci nisu želeli ni da treniraju pod njegovom palicom".

Mesi je po prvi put javno, putem Instagrama otkrio svoju stranu priče, uperio prst u Erika Abidala, bivšeg saigrača, a sadašnjeg sportskog direktora i sav prljav veš je odjednom napolju.

Nastavak priče sledećeg jutra kaže - Mesiju je prekipelo i po prvi put ne želi da prihvati ulogu spasioca na terenu i van njega, odnosno da je preumoran od "krpljenja" rupa i igrača i uprave.

Iz godine u godinu, Mesi vadi kestenje iz vatre, sam donosi pobede koje prikrivaju haos u klubu, ali sada kada nema ničiju podršku, i kada uprava beži od svoje odgovornosti, odlučio je da promeni recept.

Jasno je da je Mesi nezadovoljan trenutnom situacijom, letos se nadao povratku Nejmara, u januaru da će dobiti još jednog saigrača u napadu, a na kraju se povredio i Dembele i sada je opet sve spalo na njega.

ESPN je još više zabrinuo navijače pošto je otkrio da je Mesi prošle nedelje osetio nelagodu u mišiću i da igra sa opterećenjem, pa postoji bojazan od povrede.

Svima je jasno da je ova sezona takođe otišla u nepovrat, osim ako Mesi, uz Grizmana i golobradog Ansua Fatija ne napravi neko čudo.

Ipak, za to je potrebna zdrava atmosfera i pravi ambijent, a u Barseloni je sve samo ne tako od početka 2020. godine.

Sledeća utakmica je u Bilbau, na teškom gostovanju na San Mamesu, a ako Barselona u razmaku od mesec dana posle Superkupa Španije ostane bez još jednog trofeja, ne smemo ni da zamislimo šta sve može da se sruči do meča sa Napolijem u Ligi šampiona i "El klasika" 1. marta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Wednesday, 05.02.2020
16:17

Nije ni bilo realno očekivati da će Messi duže od jedne sezone krpiti Barsu na način na koji je to radio, a kamoli dve i po. Svemu jednom dođe kraj, a toga su čini mi se svesni još od početka sezone, ne od juče. To je razlog zašto je Suarez otišao na operaciju, zašto su smenili Valverdea, zašto nisu doveli pojačanja u januaru i zašto na kraju ne mogu ni da skrpe tim. Zbog svega toga i ne očekujem bilo kakvu ozbiljniju borbu, ne samo na San Mamesu već i u LŠ i prvenstvu.

avatar
El Nindža
Wednesday, 05.02.2020
13:55

Isto tako je početkom godine u prvoj Enrikeovoj sezoni izgubljeno na Anoeti, potom haos i nesuglasice te je na kraju osvojena tripleta. Ne otpisujte giganta!

avatar
GoHardV3
Thursday, 06.02.2020
02:29
avatar
GoHardV3
Saturday, 08.02.2020
18:36

Ko da mi dodeli? Besplatna bot aplikacija za koju sportske nemaju resenje i vec 6 godina ih unistava jedan te isti lik njome?

avatar
El Nindža
Saturday, 08.02.2020
01:09

Hahaha Moram da priznam da si možda po prvi put u pravu i ne znam kad su stgli ovoliko minusa da ti dodele. Ali ova direktnija i brža Kikeova igra mi uliva neku nadu. Na kraju krajeva, lakše mi je da Barsa gubi sa ovakvom igrom, nego onakvom do sada. Sportski pozdrav

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 05.02.2020
12:12

Ko zna , za nekoliko godina od sada , mozda navijace Barcelone bicu presrecne zbog povrede Suareza i Dembelea , jer 'tako legendarni Fati poceo da igra redovito i postao klasa' ... Nadajte se najboljem

avatar
Steffmajster
Wednesday, 05.02.2020
10:59

uprava... najveci problem Barse! Ne mogu da se nacudim da takav klub ima i dozvoljava takvu upravu... poceo je klub bivati kao real madrid, odnosno da ne postuju svoje igrace.. Kao United, samo da bi pare napravili, a samo u minus idu jer su nesposobni.. Najgore od svega mi je sto nema navijaca na stadionu, sve su to kineski turisti koji samo snimaju... nema emocije ni strasti ni kod koga... zabranili ulaz boixos nois, digli cene karata u nebo i ... dovode neke igrace prvi put cujes za njih za 30m, a primer Halanda nisu hteli da uzmu za 20m.. o mladim igracima iz La Masie i odnos prema njima, da ne govorim.... Ali konacno Messi da progovori protiv uprave, BRAVO! Heroj Barse kao do sada tako i sada.. .jedva cekam da se promeni ova uprava

avatar
GoHardV3
Thursday, 06.02.2020
02:30

Jeste, uprava je kriva sto se precenjuju osrednji igraci i sto sudije godinama donose trofeje, bez njih nista nije isto😂

avatar
Steffmajster
Saturday, 08.02.2020
11:04

aj kad budes nesto pametnije pisao, mozda ti i odgovorim, ovako..

avatar
LFC*19
Wednesday, 05.02.2020
10:31

Zanimljivo je što je percepcija ljudi da je Barsa - Messi. Da im se kažu povrijedi Messi bili bi u bunarU. A ako se povrijedi Dembele? Ja mislim da je nešto drugo po srijedi. Nije problem nit smije bit jedne Barse da je jedno krilo povrijeđeno, problem je što je taj igrač placen koliko je place, sto bi ga mozda i prodali i sto je sad vec hronicno povrijedjen i sad ga nece niko, a ni njima ne valja stalno povrijedjen. A ovo sto nema zamjenu i kao neki problem, to je promasena tema. Barsa je ozbiljan klub, nemojmo da banalizujemo.

avatar
Mirjevac
Thursday, 06.02.2020
02:38

U pravu si, Mesi je bio povredjen pre nekoliko godina i cak sest meseci je bio odsutan, kad je slomio ruku! Barca je bez njega igrala i pobedjiva i reala i ostale, poenta je kao sto ti kazes u tome sto su igraci preskupo placeni i sad povredjeni i nemogu ni da igraju i niko ih nece! To je sve greska prezidijuma, ovaj Abidal je francuz i vecinom francuze i kupuje, oni se bas nekako i nepokazase kao sto su placeni!