I diktatori obožavaju Mesija!

Autor: Boris Jovanović
sreda 03.12.2014.
12:00
Izvor: Sportske.net

Severkorejski lider se zapalio za fudbal i pokušava da dovede Mesija u zemlju iz koje "idu svi putevi".

Beta/AP Photo/Alberto Saiz
Beta/AP Photo/Alberto Saiz

Povezane vesti

Kim Džong Un je veliki fan NBA košarke, uspeo je da dovede Rodmana u svoju zemlju, a posle trijumfa ženske fudbalske reprezentacije Severne Koreje zapalio se za fudbal.

Ima nameru da u Pjongjangu otvori elitnu akademiju u kojoj će trenirati klince, praktično kao u kampu kako bi u doglednoj budućnosti Severna Koreja bila konkurentna u Aziji i svetu.

Diktator smatra da bi Mesi bio pravi promoter škole i priča se da neće žaliti sredstva da Argentinca dovede da otvori školu.

Državni mediji su odmah izvestili da bi Mesi mogao da inspiriše mlade da de više bave fudbalom u Severnoj Koreji.

Naravno, da će ovo ostati samo želja, Mesi bi odlaskom poslao pogrešnu poruku, a zamerio bi se naravno i onima koji ga plaćaju zbog politike koju vodi Severna Koreja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 03.12.2014
13:46

Malo je onih koji stvarno poznaju Messija i njegove kvalitete
Messi je za kratko vrijeme donio Barsi igru po kojoj ce se pamtiti i u drugim vjekovima donio je brdo trofeja, i srusio najvece rekorde sa 27god. ako se uzme u obzir da igrac sazrijeva bas u ovim godinama a Messi je vec sad sve postigo onda vam je sve jasno kao dan
Mnogim nije jasno zasto je Messi najbolji igrac SP, Messi i kad stoji na njega motre cetiri igraca a kad dobije loptu u noge desetorica, Messi je zasluzan zasto Argentina nije primila dugo gol na SP jer su uvijek motrili na Messija i kad napadaju, ako Agero, Higuain nisu bili u formi a Di Marija vukao povrede ko je onda nosio Argentinu do finala SP

avatar
S-I-M-K-E
Wednesday, 03.12.2014
14:06

Sve si dobro napisao...Ali uvijek ce se javiti Realovci i reci kako to nije istina,iako su to cinjenice.Bitno je da mi navijaci uzivamo u igrama Mesija i Barse,ostalo je sve nevazno.

avatar
MANUTD
Wednesday, 03.12.2014
16:12

Dakle po tebi i tvojoj konstataciji, Xavi, Inijesta, Pujol i td su prosecni fudbaleri jer bez Mesija ne bi ostvarili ni pola uspeha. Zaboravio si napomenuti da je Mesi zasluzan za osvajanje EP i SP Spaniji. Jer ipak nikakve veze nema tiki-taka i Gvardiola sa uspehom Barselone i Spanije nego je to Mesi LOL