I dalje mislite da neko može da sruši Juventus? Imamo zicer!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 21.09.2020.
19:24
Izvor: Sportske.net

Andrea Pirlo je dobio poslednji šraf i komadić koji mu nedostaje. Ako nas pitate, Juventus je odradio sjajan posao ovog leta i opet je glavni favorit za sve trofeje na Apeninima.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Efekat Antonija Kontea najčešće dolazi na naplatu u drugoj sezoni, Inter mu je ispunio većinu želja - dobio je Vidala, Hakimija, Kolarova, ostao je Lautaro, eventualno da stigne još jedan štoper i levi bek.

Ipak, nakon dolaska Alvara Morate i svega što je doneo Pirlo, a nedostajalo je još kako sa Sarijem, utisak je da će se opet za sve pitati Juventus.

Pirlov Juventus će igrati drugačije, posle utakmice sa Sampdorijom, videla se drugačija ideja, u centru odbrane biće Leo Bonući, i sada ćemo da vidimo zašto ga je Pep Gvardiola toliko želeo u svom timu i šta će donositi kao kreator iz zadnje linije.

Juventus sada ima mogućnost da igra u nekoliko formacija, u nedelju je igrao sa trojicom štopera, uostalom, to je bio i zaštitni znak baš kada je i Pirlo bio mozak ekipe, a iza njega zid - Barzalji, Bonući, Kjelini i na golu Bufon. Zanimljivo, tada je na klupi sedeo Konte, koji je i stvorio taj trio i stameni Juventus za kojim navijači pritajeno i dalje pate. 

Juventus

Artur donosi nešto drugačije u veznom redu, u organizaciji igre, baš kao i Kuluševski u onom ofanzivnijem delu. Šlag na torti definitivno je dolazak golgetera, napadača koji igra za tim, koji će pomoći Ronaldu, otvoriti mu prostor i što je najvažnije - garantuje i pogotke.

Morata je igrač koji može da igra i sa dvojicom i sa jednim pored sebe, što Pirlu omogućava da se u svakom trenutku prilagodi rivalu i kvalitetu svoje ekipe. 

Juventus

Ako na to dodamo da su prve impresije da i Remzi i Rabio konačno znaju šta treba da rade, uz Bentankura i Artura, Pirlo takođe ima raznovrsnost na sredini terena.

I za kraj, tu je Paulo Dibala, koji će ostati "misterija", odnosno, videćemo gde njega vidi Pirlo, da li desno, ili iza Morate i Ronalda. Andrea Pirlo je i sam spustio loptu na zemlju i naglasio da "dobri igrači uvek mogu da igraju zajedno", te da se očekuje da će odlično uklopiti novajlije sa starosedeocima i implemeniratai  svoje ideje.

Juventus

Juventus nosi najmanju kvotu za odbranu titule u poslednjih nekoliko godina, a vi razmislite još jednom da li je to opravdano ili ne...

U kladionici AdmiralBet kvota da Juventus osvaja titulu je 1,85 i ako posle ovog teksta verujete u to, onda je ovo zicer da odigrate odmah OVDE, da na miru pratite ostatak sezone, iako je tek počela.



baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 23.09.2020
01:34

Morata i nije neko pojačanje, s i Pirlo je neiskusan. Odbrana im je bila najjači deo tima, ali su Bonući i Kijelini bsš stari.

avatar
alexbt
Tuesday, 22.09.2020
10:09

A zasto nema MekKenija? Pa decko je super igrac,bolji od svih u ovom trenutku na njegovom postu!

avatar
Dajana
Monday, 21.09.2020
23:21

E baš će se usreciti sa Moratom ako je istina, Dzeko kompletniji napadac 100 puta bolji od ove španske prevare.Statistika sve govori,nestvarno zvuci da će na kraju uzeti Moratu pored svih opcija spominjanih(Suarez,Cavani,Dzeko)

avatar
BlueBoy84
Monday, 21.09.2020
22:11

Ac milan i lacio kvare

avatar
No rules
Monday, 21.09.2020
21:50

I dalje imaju jak tim, ali definitivno nisu favoriti kao predhodnih sezona. Inter i Napoli kojeg niko ne pominje uz malo srece mogu da pomrse konce Juventusu.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 21.09.2020
21:49

Ja i dalje mislim tako , ne zato sto nismo prejaki , jesmo , nego zato sto i Inter je prejak ! Konte , druga sezona , napad jos i jaci , vezni red isto , odbrana mala nepoznanica , ali opet top ... Bice najzanimlivija sezona u ovu deceniju , a direktni duel Juve - Inter bice najzesci derbi na svetu ! FORZA SERIA A ! FORZA JUVENTUS !!!

avatar
Oldboy
Monday, 21.09.2020
20:30

Jesu favoriti, ali prelazni rok još nije gotov

avatar
deki trbic
Monday, 21.09.2020
20:15

Konte je smesan trener

avatar
petar8
Tuesday, 22.09.2020
17:45

Neka je pirlo vrhunski hahaha

avatar
Badr Hari
Monday, 21.09.2020
19:44

Ko to može da sruši Juventus kada oni imaju nebeskog skakača sa telom dvadesetdvogodišnjeg dječarca sa 2% masti koji sam pobeđuje sve protivnike i sam osvaja sve trofeje? U njegovom takmičenju LŠ niko neće imati šanse protiv njega, a kamoli u Italiji. Svi ovi igrači su dovedeni iz marketinšlih i razloga pranja novca, a fudbalski su potpuno bespotrebni jer imaju njega. :D

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Monday, 21.09.2020
19:42

Ma neeee sta pricate? Inter je prvi favorit kao i prosle 10 god kad su osvajali titulu u avgustu. Jel znate vi kakav je to skup igraca intera , sve klasa koji su se naosvojili brdo trofeja i pobedili bitne utakmice bree.

avatar
juvealexx
Monday, 21.09.2020
19:37

Po meni "najslabija karika" Juventusa i jeste Pirlo i trenersko "neiskustvo" u jačim utakmicama , nema sumnje da je bio "vrhunski igrač" ali kao trener se tek treba "dokazati" , i vrlo je važno što je "debitirao" na klupi Juventusa u serie a pobjedom protiv "lakšeg " protivnika uz "dopadljiv nogomet" to će mu pomoći u nastavku trenerske karijere a bit će i "uspona i padova" to je sigurno😁

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 21.09.2020
19:36

Isto bi napisao i da su vam dosli i Dzeko ili Suarez, a bilo je za ocekivati da dodje neki napadac, budimo realni. Rabio je levak i ne moze da igra desno, a ni Kulusevski kao levak ne moze da igra desnog ''beka-krilo'', kad neko pokriva celu jednu stranu, pozeljno je da ne igra suprotnom nogom.