Hrvatski selektor: ''Znam da će me smeniti''

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.12.2017.
20:44
Izvor: Sportske.net, N1

Tek što je izabran, Zlatko Dalić progovorio i o mogućoj smeni...

Beta/AP Photo/Yorgos Karahalis
Beta/AP Photo/Yorgos Karahalis

Povezane vesti

Njegov izbor u samom finišu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo mnoge je iznenadio, došao je umesto Ante Čačića samo dan pred put u Kijev na odlučujuću utakmicu sa Ukrajinom, ali je uspeo da ostvari željeni rezultat.

Hrvatska je taj meč dobila sa 2:0, izborila plasman u baraž, a tamo deklasirala Grčku na Maksimiru sa 4:1, da bi u revanšu (0:0) rutinski overila vizu za Mundijal.

Par dana kasnije i zvanično je promovisan  u novog selektora Hrvatske i kada su svi očekivali da se to pitanje neće postavljati bar do Mundijala, Zlatko Dalić je u intervjuu za N1 istakao i sledeće:

''Znam da ću kroz mesec-dva ili godinu-dve otići s mesta selektora reprezentacije i spreman sam za to jer sam to već prošao. Već u glavi imam trenutak kada će me maknuti, znam da će se to dogoditi, ali ću raditi pošteno i korektno, radiću kako ja mislim da je najbolje.

Ono što meni daje snage jeste običan narod koji srećem po gradu", izjavio je Dalić, komentarišući aktuelne podele u hrvatskom fudbalu i sumnje da je na tu poziciju došao kao ''Mamićev čovek''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke