Hrvatska - Rijeka u finalu Kupa posle velikog preokreta!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.05.2020.
22:27
Izvor: Sportske.net

Još jedna potvrda teze da je ''2:0 najopasniji rezultat''.

Epa/Antonio Bat
Epa/Antonio Bat

Povezane vesti

U Hrvatskoj su ovog vikenda odigrane polufinalne utakmice nacionalnog Kupa, a za trofej će se u finalu boriti ekipe Rijeke i zagrebačke Lokomotive.

Lokomotiva je juče sa 3:1 savladala ekipu Slaven Belupa, a večeras je posle mnogo uzbuđenja, Rijeka bila bolja od Osijeka rezultatom 3:2.

Osiječani su imali sve u svojim rukama, golovima Petra Bockaja vodili su sa 2:0 početkom drugog poluvremena, ali sve se okrenulo posle isključenja mađarskog internacionalca Lasla Klajnhajslera u 56. minutu.

Osijek je ostao sa igračem manje na terenu, Rijeka je u tome videla svoju šansu i do kraja je uspela da preokrene rezultat u svoju korist.

Robert Murić je u 66. minutu prepolovio prednost Osijeka, a sedam minuta kasnije Riječani su iznudili i penal koji je u gol za izjednačenje pretvorio Čolak - 2:2.

Neizvesnost je trajala do 86. minuta, kada je u junaka utakmice izrastao 20-godišnji napadač iz Srednjoafričke Republike Sterling Jateke, streac pobedonosnog pogotka za Rijeku.
-
Baner 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BONG83
Monday, 01.06.2020
09:11

Lakrdija od sudjenja,nepostojeci crveni i nopostojeci penal za rijeku to ste zaboravili napisat,velika se prasina digla u hr oko toga