Hrvati pred Mundijalom, a ovako bi izazivali strah u Rusiji!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.11.2017.
14:09
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Hrvatske je pred Mundijalom, ukoliko ne izgube sa 3:0 ili sa 4 gola razlike u Grčkoj, onda ćemo ih gledali na SP.

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Svetsko prvenstvo čeka Hrvatsku, ali preostalo je još da se odigra revanš meč u Grčkoj gde će naši susedi najverovatnije obezbediti plasman na Mundijal, pošto vode nakon prvog meča sa 4:1.

Igra im je veoma ubedljiva otkako je stigao novi selektor, ali italijanski mediji pišu da postoji mogućnost da dođe neko drugi.

"Korijere delo sport" piše danas da je Hrvatski savez već kontaktirao Karla Anćelotija, doskorašnjeg trenera Bajerna iz Minhena.

Izgleda da je i Luka Modrić imao bitnu ulogu u svemu tome, on je ostao u veoma dobrim odnosima sa Anćelotijem koji ga je predvodio u Real Madridu.

Postoji i problem, Hrvatska ga želi na duži period, ali Anćeloti, ukoliko uopšte želi na klupu ovog tima, ne bi hteo da ostane nakon Mundijala.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 12.11.2017
17:25

da se ne zezamo hrvatska ima dobar tim....jedina pukotina je srna....tj karika koja ce se lako probijati sad kad nije tu....ostalo....deluje dobro....mozda samo da imaju malo bolji stoperski par bili bi kandidati za 1/4 minimum....sto se srbije tice...msm da nemamo sanse....promena selektora koji napravi rezultat obicno unese nesto lose u igru i to ce se videti....nije da nisam za SMS-a....zileta i ostle ali rez se mora napraviti ciljano a ne ovako....

avatar
murjak
Saturday, 11.11.2017
18:00

Informacija stara 3 tjedna i vec je demantirana od strane Šukera

avatar
Zlato
Saturday, 11.11.2017
15:31

Meni ovi hrvati nisu nista specijalno dobili su grcku ali onakvu reprezentaciju grcke svako bi razbio,nadam se da ce se ljudi iz naseg fudbalskog saveza dozvati pameti postaviti i postaviti nekog dobrog strucnjaka i mislim da bi mi ovu hrvatsku mogli bez problema da dobijemo da ih pojedemo na sredini terena sa Maticem i SMS-om.

avatar
juvealexx
Saturday, 11.11.2017
17:56

Kao što ste i 2013 god kad ste se pitali "tko je taj mandžukić" 😂😂😂

avatar
СрбијаНС
Saturday, 11.11.2017
15:15

Ено у Русији сви дрхте већ од страха

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 11.11.2017
15:38

Ne nego drhte zbog nas