Hrvati osuđuju huligane, ali odgovornost vide i kod ''Azura''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.11.2014.
23:15
Izvor: Sportske.net

Izvršni predsednik HNS Damir Vrbanović izneo je podatak kojim će se Hrvatska verovatno braniti i pred UEFA, koja treba da donese disciplinske mere u vezi sa sinoćnjim incidentima u Milanu.

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

U Hrvatskoj svi osuđuju sinoćnji huliganski pir na tribinama San Sira - i fudbaleri i javnost i Savez, koji se oglasio i zvaničnim saopštenjem.

Ipak, da u svemu može da bude i odgovornost Italijana, nagovestio je Damir Vrbanović, izvršni predsednik HNS.

On, naime, smatra da domaćini nisu ispoštovali spisak navijača koji im je poslat iz Hrvatske, nego su dozvolili da im i huligani uđu na tribine.

''Zaista je teško verovati da neko želi da nanese takvo zlo svojoj reprezentaciji da je izbaci iz takmičenja, teoretski. Praktično mi bismo izgubili bodove, a pitanje kakve bi se dalje disciplinske sankcije dalje pojavile. Samo slučajnošću to se nije dogodilo...

Iz dokumentacije se vidi da je HNS puno napravio u pripremi utakmice, mi smo doveli u Milano 6602 navijača i onda smo saznali 24 sata pre utakmice da su Italijani naprosto taj naš spisak ignorisali i omogućili ovoj grupi huligana da nam nanese neprocenjivu štetu"
, istakao je Vrbanović, a prenosi ''Index''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JUVENTIN
Tuesday, 18.11.2014
11:03

A mi smo im kao dali spisak u Djenovi sa sve Bogdanovim na celu kolone,procicete kao i mi "braco"Hrvati nazalost,uzgred trebali ste da ih pokidate koliko su Italijani ocajni,samo kad smo se mi resili gospodina 352

avatar
Ribar sa Save
Tuesday, 18.11.2014
10:55

Hahahahaahahahahaahaha sad vi kao pa znate da ti huligani nisu iz grupe od 6602 navijača. Ajde bre, da je Srbija u pitanju utakmica ne bi bila ni nastavljena. Vi ste odgovorni kao i naš savez. Znali ste dobro ko ide kao i naši što su znali samo što je kod nas interes saveza bio da se utakmica prekine jer se u haosu oni najbolje snalaze i ne priča se o malverzacijama sa novcem u savezu već o prekidu itd samo ne znam koji je interes vašeg saveza (mislim na našu utakmicu u Đenovi, a i u BG protiv Albanije ima mnogo detalja koji upućuju na to da je savez umešan)