Hrvati do juče jedva čekali susret sa Srbijom, sad ga se plaše!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.11.2020.
17:13
Izvor: Sportske.net, 24sata.hr

Nažalost, ne zbog kvaliteta našeg nacionalnog tima...

EPA-EFE/STRINGER
EPA-EFE/STRINGER

Povezane vesti

Poraz reprezentacije Srbije u penal-seriji protiv Škotske na ''Marakani'' (1:1/4:5) označio je kraj nadanjima ''Orlova'' da će posle 20 godina izboriti plasman na Evropsko prvenstvo, ali i kraj očekivanjima susreta Srbije i Hrvatske u grupnoj fazi EP.

Hrvati nisu imali ništa protiv prolaza našeg nacionalnog tima, jer su verovali da mogu da savladaju Srbiju na Evropskom prvenstvu naredne godine, ali sada se javlja nova mogućnost njihovog relativno skorog susreta.

U pitanju je - Liga nacija. Aktuelni ciklus ovog takmičenja se polako privodi kraju, Hrvatska je na ivici ispadanja u Ligu B, gde bi ipak mogla da se sretne sa Srbijom!

S tim u vezi i tekst na hrvatskom portalu 24sata.hr, čiji naslov vidite u prilogu, a gde se između ostalog ističe:

''Ako se u utorak ne izvučemo, ako nam Francuzi malo ne pomognu pobedom nad Šveđanima - po mogućnosti uverljivom - eto nam Srba. U istoj kaci. U drugoj ligi'', piše 24sata.hr.

Međutim, ovo je prilično optimistično očekivanje kada je reprezentacija Srbije u pitanju, jer je naš tim za sada na poslednjem mestu u svojoj grupi i ako tu i ostane, u sledećem ciklusu Lige nacija igraće u - trećoj ligi, ''Ligi C''.

Ali, ako već u Hrvatskoj očekuju da Srbija ostane u Ligi B, zašto da i mi ne podelimo taj njihov optimizam...
-
baner

Screenshot/24sata.hr
naslov

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke