Hrvat od 550 miliona evra!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 25.09.2018.
20:10
Izvor: Sportske.net

Do pre godinu dana su želeli da ga prodaju, sada će vredeti više od pola milijarde.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Marcelo Brozović nije baš bio omiljen među navijačima Intera, čak se pričalo da će prošle zime napustiti klub, tražili su 30 miliona kako bi ispeglali finansije, ali su tu ponudu odbili od Juventusa, ne želeći da ga prodaju najvećem rivalu.

Ali, od tada, Brozović igra mnogo bolje, na Mundijalu je takođe bio odličan, a čini se da je najstandardniji igrač Intera ove jeseni.

Sada se pregovori oko novog ugovora odvijaju glatko, klub nema problem da mu plati 3.5 miliona neto po sezoni, sada zarađuje oko 2.5.

U Engleskoj bi mogao da uzme više, Totenhem je navodno bio spreman da ponudi 50 miliona, ali Inter neće ni da čuje. Čak, u ugovor će biti ugrađena nerazumno velika klauzula od 550 miliona evra, koja važi samo za inostranstvo, a jasno je da klub iz Milana nema ni nameru da pregovara, niti da se odrekne Brozovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 25.09.2018
21:55

Broz konacno kod Spaletija igra ono sto mu odgovara,igraca koji sa loptom krece sa svoje polovine i kreira igru! Svaku utakmicu pretrci najvise,do sad u Italiji ima najvise tacnih pasova i pretrcanih kilometara!

avatar
Amalainter
Wednesday, 26.09.2018
08:32

Igra dobro,problem je sto je Vecino pa i Naajngolan isti tip igraca..Fali pored njega jedan kreativac ili pak da igra isturenije a Najngolan iza sa Vecinom..
Jako se vidi taj nedostatak u dosadasnjem delu prvenstva..

avatar
MarioJ
Tuesday, 25.09.2018
20:56

Brozovic je nesto kao Mandzukic ratnik na terenu i covjek koji mnogo mnogo pretrci. Odigrao je sjajan Mundijal.

avatar
NAJVECI IKADA
Tuesday, 25.09.2018
21:53