Horor Šahtjora, Luka, bolju šansu nećeš imati!

Autor: Milovan Longinov
sreda 21.10.2020.
17:48
Izvor: Sportske.net

Program Lige šampiona danas otvaraju Real Madrid i Šahtjor i Salcburg - Lokomotiva.

EPA-EFE/DOMENENCH CASTELLO
EPA-EFE/DOMENENCH CASTELLO

Povezane vesti

Centralni meč je svakako u Madridu i to pre svega zbog situacije u redovima ukrajinskog tima. Šahtjor je u Madrid stigao bez desetorice zaraženih igrača i od toga su većina prvotimci!

U Donjecku su ostali golman i ujedno i kapiten Andrij Pjatov i njegov zamenik Taras Stepanenko, ali i jedan od ključnih ofanzivaca Tajson, Konopljanka, potom i Alan Patrik, Žunior Moraes i Mikoma Matvienko.

Zinedin Zidan ne može da računa na kapitena Serhija Ramosa, a tri dana pre "El klasika" odlučio je da odmori nekoliko glavnih igrača, pa će naš Luka Jović predvoditi napad, uz pomoć Rodriga i Asensija.

Nakon što su poznati sastavi, jasno je da je pobeda Reala uz goleadu, a kvota u AdmiralBetu na 1-1&3+ je primamljivih 1.84, a možete je odmah odigrati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 21.10.2020
18:08

Ma to da li je Šahtjor doputovao bez desetorice ili petnaestorice prvotimaca je nebitno, nego kako će Real Madrid udariti na Šahtjor bez Serhia Ramosa? To je strašan hendikep za Real Madrid, ali eto boriće se hrabra družina magic ZiZu-a uprkos tome što su nenormalno oslabljeni. :D