Holandski trener u neverovatnoj situaciji, kako biste vi postupili?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 20.05.2019.
15:44
Izvor: Sportske.net

Zaista nezgodno, treba biti pametan...

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Fudbalska sezona je na izmaku, u praktično svim evropskim ligama fudbaleri polako odlaze na zasluženi odmor.

Ono što privlači pažnju jesu borbe za opstanak ili promociju u viši rang takmičenja.

Kada pričamo o takvoj vrsti utakmica uvek je prva asocijacija bitka za promociju iz Čempionšipa u Premijer ligu, famozna utakmica od 100 miliona funti nas očekuje za sedam dana na "Vembliju" između Derbi Kauntija i Aston Vile.

Sličan vid doigravanja imamo i u holandskoj ligi, samo što će ovosezonsku borbu za promociju obeležiti trener De Grafšapa Henk de Jong.

Holanđanin će od naredne sezone voditi Kambur, koji se upravo bori protiv trenutnog kluba De Jonga za promociju u Erediviziju. Prva utakmica je završena 1:1 na stadionu De Grafšapa, revanš se igra za dva dana.

Nema sumnje da se Henk de Jong nalazi u vrlo nezgodnoj situaciji, ostaje da se vidi da li će "pogurati" svoj budući tim do Eredivizije ili će odmah na početku karijere u Kamburu slomiti srca svojih sledećih navijača i voditi ih u drugoj ligi Holandije.

Šta biste vi učinili?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Monday, 20.05.2019
16:26

Ja bih pogurao buducu klub ako je moguce na bili koji nacin. Bolelo bi me uvo za to, zaboravilo bi se za 2-3 sezone, a vodio bih klub u najjacoj drzavnoj ligi.

avatar
Man united
Monday, 20.05.2019
16:21

Много гадна ситуација. Зашто је потписивао унапред уговор са екипом која очито није много квалитетнија од садашње. Боље би му било да је сачекао крај уговора или раскинуо на време ако је могао. Сад је у небраном грожђу. Чак и да испадне професионалац, увек ће бити неких који ће да га прозивају.

avatar
boris96pfk
Monday, 20.05.2019
15:51

Odveo i njih i sebe u visi rang haha