Holanđanin bez milosti - "Samo agenti se pitaju u Interu!"

Autor: Stefan Matić
utorak 04.06.2019.
13:07
Izvor: Sportske.net

Bivši trener "Neroazura" opisao stanje stvari u fudbalskom svetu.

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Inter već neko vreme ne uspeva ozbiljnije da se umeša u borbu za Skudeto, tim iz Milana krene odlično na početku ali već posle petnaestog kola kao da izgubi dah. "Neroazure" je u prošlosti krasilo nerazumevanja na relaciji trener-igrači, a ponekad bi i sami vlasnici postupali van želja svojih glavnih stručnjaka.

Na tako nešto nas je podsetio i Frank De Boer koji je uprkos kratkom mandatu u italijanskom klubu, Holanđanin je proveo svega 85 dana na "Meaci", iskusio više vrsti pritiska koji postoje u modernom fudbalu.

"Glavna briga mi je u klubu bila razgovor sa agentima. Te političke nedoumice sa agentima mi je uzimalo pola radnog vremena. Jedan od njih mi je rekao da je znao da ne bih koristio njegovog igrača, ne bi me ni zaposlili kao glavnog trenera. To je visina uticaja koji su posedovali u Interu", izjavio je Holanđanin za Yahoo Sports.

France Soccer Champions League

Moderan fudbal je upravo obeležen ovakvim uticajima pomenutih agenata, situacija zasigurno nije takva samo u Italiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Tuesday, 04.06.2019
15:09

Čekaj, agent ga zaposlio? Ko koga ovde bre laže, ili dotični i igrač imaju istog agenta pa je ovaj ljut na svog agenta, druge logike ne vidim

avatar
PazzaInter
Tuesday, 04.06.2019
13:51

Ovaj covek samo prica lose o Interu, a Inter dugo nije imao losijeg trenera od njega. Uvek su mu drugi za sve krivi. U Palasu nije mogao da se sastavi, oborio pola negativnih rekorda za kratko vreme na klupi...