Holanđani tvrde: "Real večeras počinje sa 12 igrača"

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.03.2019.
15:49
Izvor: Sportske.net

Ako se pogleda skor, a i prizovu sećanja, nije da nemaju razloga da se plaše...

Epa/Jose Coelho
Epa/Jose Coelho

Povezane vesti

U Ajaksu su optimisti pred večerašnji duel sa Realom, smatraju da nije sve izgubljeno, veruju da će odsustvo Ramosa biti veliki problem za Madriđane, ali se i plaše suđenja.

"Jasno je da će Ajaks igrati protiv 12 igrača",
tvrde mediji naklonjeni "Kopljanicima", a ukazuju na činjenicu da meč svira "specijalac" Feliks Brih.

Srbija ga je po zlu zapamtila u duelu sa Švajcarcima ma Mundijalu, kada je kako kaže kapiten Kolarov uz sve što se dešavalo pričao sa rivalom na Nemačkom.

Posle je poslat kući, ali UEFA je nastavila da ga delegira za važne mečeve.

Sa njim na centru, Real nikada nije izgubio. Imaju šest pobeda i dva remija, sudio je finale u Kardifu kada je Real razbio Juventus, bio je delilac pravde u duelu između Reala i Atletika u četvrtfinalu 2014. kada je priznao gol Ronalda iz ofsajda. Kada je Ronaldo otišao i on je osetio batinu sa dva kraja, jesenas ga je Brih isključio na "Mestalji".

Holandski mediji idu i dalje, tvrde da Real ima uvek pomoć sudija, pominju sporne odluke, da ne upotrebimo težu reč, protiv Bajerna u prošlim godinama Lige šampiona, kao i onaj penal koji je sviran Realu protiv Juventusa u poslednjem minutu, kada je Majkl Oliver pokazao na belu tačku, pa su "Los Blankosi" izbegli produžetke.

"Uvek je tako, uz sve moraćemo i protiv sudije", tvrde fudbaleri gostiju pred večerašnju utakmicu u kojoj jure prednost Reala iz prvog meča iz Amsterdama od 2:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Catalá
Tuesday, 05.03.2019
20:19

Izbaciće ih Real rutinski,već sledeća nokaut runda,biće malo teže.

avatar
04
Tuesday, 05.03.2019
18:59

Ma šta vam je ljudi, kakav sudija, kakve krađe, pa gohard kaže da je na utakmicama Reala sve čisto k'o suza, od osnivanja kluba do danas, a kamoli u poslednjih 5 godina. :D Jedine sudijske pljačke koje možemo da vidimo su one na svim utakmicama Barse koje su katalonci dobili, jedino su čiste one koje su izgubili ako su ispali, a ako nisu i one su pokradene jer su trebali da izgube ubedljivije i da ispadnu. :D

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 05.03.2019
17:36
avatar
Badr Hari
Tuesday, 05.03.2019
17:16

Tako je, moraćete i protiv sudija, što ste već znali onoga trenutka kada ste na nameštenom žrebu dobili Real. Isto tako znate da još niko nije uspeo da pobedi Realove sudije, tako da... samo opušteno, vi ste već ispali i pre prve utakmice, kao što je već ispao u 1/4 finalu i pobednik dvomeča Roma-Porto, nemate šta da izgubite niti šta da dobijete. :D

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 06.03.2019
13:11

Eto prosao je Ajaks i opet nisi uspeo da budes u pravu, los si u savetima :-D

avatar
GoHard
Tuesday, 05.03.2019
17:14

Navode katalonski mediji😂

avatar
04
Tuesday, 05.03.2019
19:00

Ma lažu katalonski mediji da sudi Brih. :D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 05.03.2019
16:50

Vec traze izgovore i pokusavaju da se vade pred poraz veceras